Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım yok gibi ya

Kizlar merhaba herkeze hayirli aksamlar benim hikaye cok karisik 3 ay once 5 aylik benegim karnimda oldu oda tedaviyle olmustu asilama yoluyla 5 senelik evliyim 4 kez hamilelik yasadim ama hepsi dusuk oldu ben pko hastasiyim adetlerim hep duzensizdir tedavi olmadan hamile kalamiyorum en son 3 ay once bebek olumce her seye ara verdim bu ay asilama deneyecektik yine gecen ay adetim 12 ekim di kasim 12 oldu adrtim gelemdi beta hcg yaptrdim doktoru dinleyerek 0.01 geldi negatif dedi adet sokturucu ilac veriyorum ic adet olunca gel dedi tamam dedim ama nedense ilaci almadim kadim 15 de birdaha yaptrdim kan testi .0.10 geldi olmadi dedim ama inatla yaptirmak istiyordum kasim 18 yine ben hastanede kan testi sonucu 0.84 tekrarnegatif en son ilaci alip icmeye larar verdim ilaci alirken birde idrar testi aldim ne olur olmaz diye eve geldim bir yaptim pozitof ve dun itibariyle beta 298 geldi yarin tekrar kan vericem sanirim gec dollenme oldu ki kanda adettenten 9 gun sonra cikti hepimizinhakkinda allahim hayirlisini versin cikmayan canda elbet bir umit vardir mevlam nasip ederse her turlu oluyor arkadaslar. ozgekc canım böyle örneklerde var bekle biraz belki geç döllenme de olabilir arkadasinki gibi ama sonundada hayal kırıklığı yasamazsin inş.

Ç

Çok teşekkür ederim cevabın için Biraz beklemek en sağlıklısı tabi. İnş vardır çok kaptırmakta istemiyorum kendimi ama 8 aydır deniyoruz bir sorunumuz yok ve olmadı vakti zamanı değil demekki diyorum her ay Allah isteyen herkese versin

Canım vitamin kullanıyor musun peki

Kullanıyorum canım folık iod ama unutuyorum bazen
Yok folikasit ten bahsetmiyorum diğer vitamin ilaclarindan yani şöyle soyleyim vitamin eksikliği gebeliği engelliyor bende 7 aydır istiyodum son ay vitamin başladım bi ay kullandım sonra oldu benim diğerinde de ayni olmuştu tavsiye ederim.ben supradyn all day kullandım hapini

Aa cidden mi bunu bilmiyodum hemen alırım bende çok teşekkürler bilgi için

İki gündür giremedim canım noldu tekrar yaptırdın mı testi ne çıktı
Evet canım 55,51 den 132 ye çıktı dün ölçtürmüştüm. Artık cumartesi sabah randevum var o güne kadar yapmıycam. İnşallah bu şekilde devam eder bir aksilik çıkmaz da sevinirim canım

Evet canım 55,51 den 132 ye çıktı dün ölçtürmüştüm. Artık cumartesi sabah randevum var o güne kadar yapmıycam. İnşallah bu şekilde devam eder bir aksilik çıkmaz da sevinirim canım
İnşallahhh canım. Rabbim gönlüne göre olanı hayırlısıyla verir inşallah. Yarın da güzel bir haber yazarsın inşallah. Beni de etiketlemeyi unutma :)

İnşallahhh canım. Rabbim gönlüne göre olanı hayırlısıyla verir inşallah. Yarın da güzel bir haber yazarsın inşallah. Beni de etiketlemeyi unutma :)
çok saol papatyaozu :) yarınki doktor randevumu haftaya cumartesiye aldırdım. çünkü daha görünecek seviyede değil, 1 hafta sonra aslında belli olmalı o yüzden haftaya erteledim 1 hafta daha sabredicem. bu arada akşam test yaptırıcam onu haber ederim =)

Yok alttan muayne olan cok ınsan var bı tehlıke oldugunu dusunmuyorum, ben cok hoslanmadıgım ıcın 5 bıne yukselmesını bekledım zaten 4 gun bekleyınce yukselıyor. 4 gun once gıdecegıme 4 gun sora gttim tercih meselesi tamamen:) Ben gebe kalmadan 2 ay once folio baslamıstım. Doktorumda onu onerdı hali hazırda kullandıgımı belirtince cok ıyı yapmıssın dedi. 29 unda benım de kontrolum muhtemelen ilk 3 ay bıttıgı ıcın bıraktıracaktır. Elevit içinde folik asit var mı? Başlamadıysan hemen folik asit başla folio içinde b12 de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…