Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm canımmm nasılsın,daha ilk defamı gidiyosun dr hiç gitmedinmi.....
bu arada bende hamileyim artık biliyormusun cnm.
ama ne zaman ilk doktora gidiyim diye düşünüyodum.

canı dr. bir hafta önce gittik kesemizi gördük şimdide nasipse kalp atışlarımızı görücez..
evet canım gördüm özelden msj attım aldınmı bilmiyorum tebrik ettim cok ama cok sevindim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin cümlemizin inş..
valla öğrendikten sonra hemen gittim cünki benim kullanmam gereken ilaçlarım vardı onları yazdırdım..ama sen ne zaman istersen o zaman git veyada git dr. tekrar ne zaman gelmeni zaten söyler sana..

canım kan pıhtılaşması vardıya sen de şimdi nasılsın peki aspirin kullanıyormusun hala.

bu arada özelden yazdığın mesajı görmedim be tatlım baktım ama yoktu,yinede çoook tşk edrim tatlım,dilerim sağlıklı bir hamilelik geçiririz.

selam kızlarrr bısı sorcam benım 17 kasımda adet olmam gerekıyodu we olmadım..25ınde doktora gıttım rahım duwarnda kalınlasma war dedı kan tahlılı yaptık 101.77 cıktı gebelık war dendı..27 kasımda tekrarladık testı 214.kusur cıktı folıc asıtle progestan dusuk onleyıcı kullanıorum degerım normalmı sızce kac hftlık olabılır..ppazartesı kontrolum merktan olcem...

canım tebrik ederim normaldır aksı olsa doktor senı yönlendırırdı canını sıkma gebeliğinin keyfini çıkar bizede dua et bizde bu duyguları yaşayalım diye

melisax canım tebrik ederım aıle hekımınız varsa oraya hamıle oldugunda bıldırmen gerekıyormuş senı ay ve ay takıp etmek için bana yasadıgım yerdekı aıle hekımı söyledı bıldırmedıgım taktırde zararlı cıkacagımı söyledı

herkese mrb.az önce yazdım ama nette problem var gelmedi sanırım...moralim çok bozuk yardımcı olursanız sevinirim.adetim 2 gün gecikince kan testi yaptırdım sonuç 141 çıktı,gecikmenin 5.gününde 125 çıktı.doktor net bir yorumda bulunamadı çünkü ben kan testlerimi 2 farklı sağlık merkezinde yaptırdım.her labrotuvarın değer aralığı ve ölçüm şekli birbirinden farklıymış.bana sadece geç yumurtladığım için haftaya randevu verdi.kanamam olmadığı sürece korkmamam gerektiğini söyledi ama kafam çok karışık ve moralim çok bozukne düşüneceğimi bilemiyorum ((((

evet canım her hast. farklı cıkıyo bu arada gözün aydın o coooook yükselcek üzülme stres yok hadi 27 haftalarda sende görcez nş yolun cok başındasın dahaaaaa cok cekecen ama tatlıı muhteşem bi acı çinde kıpraştıkcaaa inanılmaz bunları düşün kafanı bulandırma kocamannnn gözün aydın

ınsss arkadaslar allh hepımıze nasıp eder..canım dusuk onleyıcı kullnıomusun folıc asıte basladınmı ben gunde 3 er tne hem dusuk onleyıcı hem wıtamın alıorum ılışkı yok yatmm gerektıgını soyledı doktr dusuk olcak dıe korkuorum...hyırlısıyla gelseydı bebışlerımız

canım tebrik ederim normaldır aksı olsa doktor senı yönlendırırdı canını sıkma gebeliğinin keyfini çıkar bizede dua et bizde bu duyguları yaşayalım diye

hatcem nasılsın bu arada adın nedr biz yazmıştık sana sormadım haberler nasıl adetin ne zaman bende seni takip ediyom yaaşşecen die heyecanla bekliyom ablan olarak inş şişecen yakında tatlım ama hiç üzülmeden stressiz bak cok etkliyo bu unutma

benim regl günü 122 ydi baz arkadşalrın 7000 lerde filan neden bu kadar fark var arada bende bir sorun mu var diye korkmaya başladım

canım benm regl günüm geldiginde degerm 8000 gelmişti doğrudur adetime 11 gün kala 202 ama bu yumurtlamayla ilgli ve döllenmeyle gec döllenmede böle oluyo korkma canım allah kucagına almayı nasip etsin inş.

umarım sonuç olumlu olur.bu arada doktor ne vitamin ne de düşük önleyici bir şey verdi.sadece ısrarla kanama yoksa problemde yoktur dedi...folicas.3,5 aydır kullanıyorum zaten.çok korkuyorum çook.

inşallah ben de yaşarım anlattıklarını,gülümsememe sebep oldun teşekkürederim...

bende bebege bısı olacak dıe cok korkuyorum umarım bebıslerımıze bısey olmadan saglıklı bı sekılde dogarlar dusuk onleyıcı kullan ne olur ne olmaz doktor suanda tehlıke yok ama tedbır alalım dedı gunde 2 tane kullanıuordum doktor 3 e cıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…