- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
degerlerin cok güzel neden sıkıntı yapıyorsunki
aplamm kociş evdeydii o yüzden çok gelemedimm başladı işee buralardayım artık quzuuunerelerdesin bacım yaaa kayboldun merak ettim sen yoksun kaç gündür aynen bendee ölyüm mide yanması bulanması erkek çocugu son ay bölee dogurana kadar böle gidecek sodayla ayakta duruyom yavrumm gecmş olsun bende izinliyim rapor aldım 10 gün evde ense yapıom ohhhhhh çok şükür
abrel kalb bynkutluay gamzelikız fıstıklar kendınıze dıkkat edın abrel canım allah razı olsun bu topiği yazdığımdan beri benı hiç yalnız bırakmadınız allah kalbınızın tüm sizin için hayırlı olanlarını versın canlarım
Değerlerle ilgili bir sıkıntım yokta,
arkadaşın değeri dikkatimi çekti, benimkinden bayağı düşük ama gün sayısı benden
daha fazla, neye göre hesaplanıyor diye merak ettim sadece.
Zaten bu son gittiğimde günüm daha fazla çıktı, 5 gün daha ileri gitti,
ve ben hala neye göre bu günün hesapladıklarını anlayamadım,
kesenin boyutuna göre mi hesaplanıyor.
kızlar nasılsınız bakalım ne var yok hatce melike hayriye napıyonuz
canlarım topiklerde gezerken gördüm ve yazmak istedim yardımcı olur musunuz benim sat 28 ekimdi 25 kasımda kan tahlilinde değerim 215 ti ve o zaman 4 haftam bitmişti hesaplamalara göre haftaya gel kese oluş muş mu bakalım dedi bugün lekelenmem olunca dayanamayıp gittim keseyi küçük dedi ve moralimi bozdu değerine yine bakalım dedi belki gebelik sonlanmıştır yada ona göre bişeyler yaparız dedi ben de tahlil yaptırdım.değerim 2818 çıktı doktora sorduk yarın yine ultrasonda bakalım dedi sizce normal mi kızlar yardıum edin
aplamm kociş evdeydii o yüzden çok gelemedimm başladı işee buralardayım artık quzuuu
ohh keyfini çıkar datlummm
çok şükür hatçemm sen nasılsınn ne var ne yokk
amin cvanımmmm cümlemize inşalahh
hiç sorma tatlım ya artık vücutta agırlaşınca çok çabuk yorulmaya başladım hiç bi fikrim yok canım pazartesi günü doktor kontrolümüz bizim bakalım ne dyecek bende unutmam tatlım hatta sözüm var sana gelininin resmini yollıycam sna sende bana damadımın küçük adamın resmini unutttun mu ben 24 haftalıkkken yapmıştım yüksek çıkmıştı diyet yapmıştım benimde 87 inmişti hiç sorma benim kızımda artık canımı acıtıyor ama olsun tatlı acı bunlar aman hayırlısıyla bi gelsinlerde başka bişey istemiyorum ama bende çok uykusuzluk başladı hayatım gecelri nereye yatıcagımı bilmiyorumne olsun tatlım mide mücadelesi bel kımıldanamıyom uyuşuk uyuşuk evde yatıom kalkıom sen günleri katlettin maş. kız keşke benimde günüm seninki kadar kalsaydı melike yok zaten ebuş dogurdu unuttu bizi kız ben doğurduktan sonrada unutmayacam sizi ama bi 10 gün sonra yazarım ameliyat olcam ya ancak sende unutma yaz bize benm aslımda günümün o kadar oolduguna bakma oglum 8 bucuk aylık oldu sancım tuttu ve sezeryanlıyım ya dr bunuda 8 bucuk aylık alcaz diyorlar bakalım hayırlısı ne kadar kanımda taşıyacam bebişimi artık canımı acıtıo oynarken oğluşum sen nasılsın nasıl gdiyo bebişin nasıl tatlım dr ne zaman gitcen ben şeker yüklemesi yaptım 89 cıktı sen yaptınmı cok öpüyorum ikinizi
aplamm kociş evdeydii o yüzden çok gelemedimm başladı işee buralardayım artık quzuuu
ohh keyfini çıkar datlummm
çok şükür hatçemm sen nasılsınn ne var ne yokk
amin cvanımmmm cümlemize inşalahh
hiç sorma tatlım ya artık vücutta agırlaşınca çok çabuk yorulmaya başladım hiç bi fikrim yok canım pazartesi günü doktor kontrolümüz bizim bakalım ne dyecek bende unutmam tatlım hatta sözüm var sana gelininin resmini yollıycam sna sende bana damadımın küçük adamın resmini unutttun mu ben 24 haftalıkkken yapmıştım yüksek çıkmıştı diyet yapmıştım benimde 87 inmişti hiç sorma benim kızımda artık canımı acıtıyor ama olsun tatlı acı bunlar aman hayırlısıyla bi gelsinlerde başka bişey istemiyorum ama bende çok uykusuzluk başladı hayatım gecelri nereye yatıcagımı bilmiyorum
sagol hayatım benim allah razı olsun annemde gelicek ya istanbuldan senin saglıgın başka hiç bi istedigim yok kendine dikkat et yorulma o yeterevet canım ya sahi ii cıkmış benmki bende yatamıyorum arkama yastık koyup uyumaya calışıyorum dare edecez ne yaalım mdem mahveti beni dr gittikten sonra yaz tamam mı canım yollayacam canıma resmini damadının ist bir istegn varmı kargoya verp yollarım lazım bir şey olursa haber ver öptüm sizi
herkese mrb.az önce yazdım ama nette problem var gelmedi sanırım...moralim çok bozuk yardımcı olursanız sevinirim.adetim 2 gün gecikince kan testi yaptırdım sonuç 141 çıktı,gecikmenin 5.gününde 125 çıktı.doktor net bir yorumda bulunamadı çünkü ben kan testlerimi 2 farklı sağlık merkezinde yaptırdım.her labrotuvarın değer aralığı ve ölçüm şekli birbirinden farklıymış.bana sadece geç yumurtladığım için haftaya randevu verdi.kanamam olmadığı sürece korkmamam gerektiğini söyledi ama kafam çok karışık ve moralim çok bozukne düşüneceğimi bilemiyorum((((
doktorda öle söyledi ama bakalım.bende biraz heyecen,biraz üzüntü bekliyorum çarşamba günü randevum var umarım problem yoktur.düşük konusunda sende içimi rahatlattın...mrb bence moralini bozma hasteden hastaneye fark edıyor benım adet gunume dört gun kala yaptırdıgım testte deger 1 cıktı adet gunum bır gun gecınce 107 cıktı farklı hastanelerde yaptım eger düşük gerceklesıyorsa zaten hafıften kanaman baslardı
doktorda öle söyledi ama bakalım.bende biraz heyecen,biraz üzüntü bekliyorum çarşamba günü randevum var umarım problem yoktur.düşük konusunda sende içimi rahatlattın...
arkadaşlar merhaba dün beta hcg yaptırdım ve sonuç 1.20 çıktı reglimi dün en geç bugun olmam gerekiyordu ama olmadım ama bu değer artarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?