mrb regl olmazsan yarın bır daha yaptır.
geçmiş olsun,allah kimseye yaşatmasın...aslında tedirgin olmamın sebeplerinden bir tanesi de 35 günde bir adet oluyorum adet düzensizliğim var çoğu zaman.durum böyyle olunca da gün hesabı falan yapamıyorum eğer hamileysem bile yumurtlama günümü bilmediğim için hiçbirşeye yorum yapamıyorum.adeti tam gününde gelen insanlara nasıl özeniyorum bir bilsen.çünkü her şeyi hesaplaması daha kolay oluyor her zaman...benım ıkı düşük oldu ikisinde de lekelenme ve degerde düşüş oldu .
artma imkanı olabilirmi ki canım yemin ederim artık pisikolejim altüst olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu offffffffffffffffff
arkadaşlar merhaba dün beta hcg yaptırdım ve sonuç 1.20 çıktı reglimi dün en geç bugun olmam gerekiyordu ama olmadım ama bu değer artarmı
bence bu kadar sıkıntı yapma hayırlısını ıste ve düşünme benım sonucum 1 cıkmıştı ama adet gununden bır gun sonra 107 cıktı arttı ama hastanede yanlış çıkartabılıyor sonucu...
geçmiş olsun,allah kimseye yaşatmasın...aslında tedirgin olmamın sebeplerinden bir tanesi de 35 günde bir adet oluyorum adet düzensizliğim var çoğu zaman.durum böyyle olunca da gün hesabı falan yapamıyorum eğer hamileysem bile yumurtlama günümü bilmediğim için hiçbirşeye yorum yapamıyorum.adeti tam gününde gelen insanlara nasıl özeniyorum bir bilsen.çünkü her şeyi hesaplaması daha kolay oluyor her zaman...
bu ay çok umutlanmıştım çünkü ilk defa 3 gün üstüte kusma yaşadım akşamları özellikle yemekmi yiyorum hop lavoboyaa dünde öle mide bulantısınla gittim hastaneye ve haftalardır bel ağrım var ciddin anlamda bütün bu şikayetlerim yatakdan kalkamadım ama böle bi sonuç alınca çok taktım kafaya bende acaba artma ihtimali varmı die düşünmeye başladımcanım neden olmasın ama olmazsada üzülme hayırlısı böyle imiş de gec canım benım bende senın gıbıyım senı cok ıyı anlıyorum canım
bencede sıkıntı yapma kendine ben de kaç gündür meraktayım ama sıkıntı yıpratıyor insanı.en güzeli adet gecikmenden 1 hafta sonra yaptırmak bence ben de erken davrandım şimdi onun belirtisizliğini yaşıyorum...bir de hep aynı yere yaptır tahlillerini olur muarkadaşlar merhaba dün beta hcg yaptırdım ve sonuç 1.20 çıktı reglimi dün en geç bugun olmam gerekiyordu ama olmadım ama bu değer artarmı
gercek adım hatice canlarım bende koca ıle kavgalıyım tam gebelık sansımın yüksek oldugu günlerde kavga cıkıyor ablası bende sende ne sorun var dıye sordu bebekle ılgılı bende esıme söyledım canımı yakıyor dıye annesını aradı esım annesı onun lafına bakma sen ablan kötü nıyetle söylemedı dıye benı yalancı kavgacı lafı ters anlayan bırı ılan ettıler oglu anasının gazı ıle ne laflar ettı bana moralım cok bozuk böyle devam ederse esımı ne kadar sevsemde bosanacam tahammül sınırım kalmadı düşük yaptıgımdan beri ne çürüklüğüm kaldı ne sorunlu hastalıklı saka ıle laf vurmaları benı bıtırdı dua edın
bencede sıkıntı yapma kendine ben de kaç gündür meraktayım ama sıkıntı yıpratıyor insanı.en güzeli adet gecikmenden 1 hafta sonra yaptırmak bence ben de erken davrandım şimdi onun belirtisizliğini yaşıyorum...bir de hep aynı yere yaptır tahlillerini olur mu
hatcem nasılsın bu arada adın nedr biz yazmıştık sana sormadım haberler nasıl adetin ne zaman bende seni takip ediyom yaaşşecen die heyecanla bekliyom ablan olarak inş şişecen yakında tatlım ama hiç üzülmeden stressiz bak cok etkliyo bu unutma
hatceeeeeeeeeeeeeee nerdesin kız merak ettim seni
hatce nerelerdesin guzum
kurban oldugum ne olur sakın öyle bişey yapma onlar için büyük bi mutluluk olur haticecim sen bunları kafaya taktıkça sıkıntı yaptıkça olmaz zaten ne biçim insan bunlar ya
benim ilk test 141 ikinci test 125 çıktı ama ikisini farklı yerlerde yaptırdım.sonra da kafam karıştı.o yüzden diyorum ya bence testini tekrarlatacaksan tek bir yere git farklı sonuçlar çıkabiliyor sonra çaresiz kalıyorsun.umarım dilediğin gibi olur sen de boşuna sıkıntı yapmış olursun,bu sefer ki testte müjdeyi alırsın...senin kaç çıktı sonucun canım?
gercek adım hatice canlarım bende koca ıle kavgalıyım tam gebelık sansımın yüksek oldugu günlerde kavga cıkıyor ablası bende sende ne sorun var dıye sordu bebekle ılgılı bende esıme söyledım canımı yakıyor dıye annesını aradı esım annesı onun lafına bakma sen ablan kötü nıyetle söylemedı dıye benı yalancı kavgacı lafı ters anlayan bırı ılan ettıler oglu anasının gazı ıle ne laflar ettı bana moralım cok bozuk böyle devam ederse esımı ne kadar sevsemde bosanacam tahammül sınırım kalmadı düşük yaptıgımdan beri ne çürüklüğüm kaldı ne sorunlu hastalıklı saka ıle laf vurmaları benı bıtırdı dua edın
canım tahammülüm kalmadı artık pgluna neler söyledı allah üzerıne yemın ettım esim bana degıl annesıne ınandı canım cok yandı anlatamam sana aksamdan berı aglıyorum
benim ilk test 141 ikinci test 125 çıktı ama ikisini farklı yerlerde yaptırdım.sonra da kafam karıştı.o yüzden diyorum ya bence testini tekrarlatacaksan tek bir yere git farklı sonuçlar çıkabiliyor sonra çaresiz kalıyorsun.umarım dilediğin gibi olur sen de boşuna sıkıntı yapmış olursun,bu sefer ki testte müjdeyi alırsın...
canım benım esım benı korumak ıcın degıl annesıne dedıkı hatıceye bırsey demeyın ters anlıyor dıyor kaynanamda ablan o nıyetle demedı onun lafıan bakma ablanı uzme kırma dedı kaynanam sende mahalle arasında göbekcı kadının senın gelınde enfeksıyon var ondan cocugu olmuyor dedı aksam bana o kadın sana enfeksıyon var dedı de ablan sana ondan sordu sende ne sorun var ne sorun cıktı dıye görümcem hemsıre canım yanı bu soru öyle mı sorulur bana şaka ıle karısık ne laflar soktu esım annesıne bılıyorum ablamı sen haklsın dıye benı rencıde ettı artık dayanamayacam düşükten sonra bıle ne laflar ettıler bebegım bunların yüzünden olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?