Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

benım ıkı düşük oldu ikisinde de lekelenme ve degerde düşüş oldu .
geçmiş olsun,allah kimseye yaşatmasın...aslında tedirgin olmamın sebeplerinden bir tanesi de 35 günde bir adet oluyorum adet düzensizliğim var çoğu zaman.durum böyyle olunca da gün hesabı falan yapamıyorum eğer hamileysem bile yumurtlama günümü bilmediğim için hiçbirşeye yorum yapamıyorum.adeti tam gününde gelen insanlara nasıl özeniyorum bir bilsen.çünkü her şeyi hesaplaması daha kolay oluyor her zaman...

artma imkanı olabilirmi ki canım yemin ederim artık pisikolejim altüst olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu offffffffffffffffff

bence bu kadar sıkıntı yapma hayırlısını ıste ve düşünme benım sonucum 1 cıkmıştı ama adet gununden bır gun sonra 107 cıktı arttı ama hastanede yanlış çıkartabılıyor sonucu...

arkadaşlar merhaba dün beta hcg yaptırdım ve sonuç 1.20 çıktı reglimi dün en geç bugun olmam gerekiyordu ama olmadım ama bu değer artarmı

canım neden olmasın ama olmazsada üzülme hayırlısı böyle imiş de gec canım benım bende senın gıbıyım senı cok ıyı anlıyorum canım

amin artık özenme canım hamiş oldugunu düşün ve mutlu ol gelecege bak

canım neden olmasın ama olmazsada üzülme hayırlısı böyle imiş de gec canım benım bende senın gıbıyım senı cok ıyı anlıyorum canım
bu ay çok umutlanmıştım çünkü ilk defa 3 gün üstüte kusma yaşadım akşamları özellikle yemekmi yiyorum hop lavoboyaa dünde öle mide bulantısınla gittim hastaneye ve haftalardır bel ağrım var ciddin anlamda bütün bu şikayetlerim yatakdan kalkamadım ama böle bi sonuç alınca çok taktım kafaya bende acaba artma ihtimali varmı die düşünmeye başladım

arkadaşlar merhaba dün beta hcg yaptırdım ve sonuç 1.20 çıktı reglimi dün en geç bugun olmam gerekiyordu ama olmadım ama bu değer artarmı
bencede sıkıntı yapma kendine ben de kaç gündür meraktayım ama sıkıntı yıpratıyor insanı.en güzeli adet gecikmenden 1 hafta sonra yaptırmak bence ben de erken davrandım şimdi onun belirtisizliğini yaşıyorum...bir de hep aynı yere yaptır tahlillerini olur mu

gercek adım hatice canlarım bende koca ıle kavgalıyım tam gebelık sansımın yüksek oldugu günlerde kavga cıkıyor ablası bende sende ne sorun var dıye sordu bebekle ılgılı bende esıme söyledım canımı yakıyor dıye annesını aradı esım annesı onun lafına bakma sen ablan kötü nıyetle söylemedı dıye benı yalancı kavgacı lafı ters anlayan bırı ılan ettıler oglu anasının gazı ıle ne laflar ettı bana moralım cok bozuk böyle devam ederse esımı ne kadar sevsemde bosanacam tahammül sınırım kalmadı düşük yaptıgımdan beri ne çürüklüğüm kaldı ne sorunlu hastalıklı saka ıle laf vurmaları benı bıtırdı dua edın

kurban oldugum ne olur sakın öyle bişey yapma onlar için büyük bi mutluluk olur haticecim sen bunları kafaya taktıkça sıkıntı yaptıkça olmaz zaten ne biçim insan bunlar ya

senin kaç çıktı sonucun canım?

hatceeeeeeeeeeeeeee nerdesin kız merak ettim seni

hatce nerelerdesin guzum

kurban oldugum ne olur sakın öyle bişey yapma onlar için büyük bi mutluluk olur haticecim sen bunları kafaya taktıkça sıkıntı yaptıkça olmaz zaten ne biçim insan bunlar ya

canım tahammülüm kalmadı artık pgluna neler söyledı allah üzerıne yemın ettım esim bana degıl annesıne ınandı canım cok yandı anlatamam sana aksamdan berı aglıyorum

senin kaç çıktı sonucun canım?
benim ilk test 141 ikinci test 125 çıktı ama ikisini farklı yerlerde yaptırdım.sonra da kafam karıştı.o yüzden diyorum ya bence testini tekrarlatacaksan tek bir yere git farklı sonuçlar çıkabiliyor sonra çaresiz kalıyorsun.umarım dilediğin gibi olur sen de boşuna sıkıntı yapmış olursun,bu sefer ki testte müjdeyi alırsın...

tatlım öle şeyler düşünme malesef kayınvalde tarafı nedense hep böle olumsuz oluyorlar. sen onların nedediğine neden bakıyorsunki inan böle insanlara herzaman umursamaz olucaksın bi kulağından giricek öbürkünden çıkıcak laf olsun die konuşurlar çünkü sen eşini sevdikten sonra takmanın bi anlamıy yok hem bak demişssin eşin hemen annesini aramış neden böle diyosunuz die seni korumaya çalışmış emin ol eşinde arada kalıyordur eşinede ailesinin dediklerini fazla söyleme bak onlar bi laf etmiş siz eşinle kavga etmişssiniz yok yere kim nederse desin eşine sımsıkı sarıl ve bebişin için çalışmalar yap.bende öle eşimin ailesinle görüşmüyorum çok laflar ettler benim için çok uğraştılar ama eşime yüklenmedim hiç konuşşsunlar dursunlar dedim ve hep eşimin yanında oldum ve bugun eşimde ailesinle görüşmüyo çünkü onların yaptıkların gördüler sıkma canını canım..

canım tahammülüm kalmadı artık pgluna neler söyledı allah üzerıne yemın ettım esim bana degıl annesıne ınandı canım cok yandı anlatamam sana aksamdan berı aglıyorum

canım sana yemin ederim ki bende şimdi duydum agladım üzüldüm ya bunlar ne biçim insanlar oglum iyi olsun dyeceklerine destek olucakları yerde köstek oluyorlar sanki annesiyle herşeyini paylaşıyor bu adam kusura bakma canım ama kocandada iş bitiyor sana asla laf söyletmemesi lazım

bence değerlerin çok güzel canım gebelik yönünde sende takmamaya çalış kafana umarım bebişin göbeciğine düşmüştür:) benimde tabi offfffff

canım benım esım benı korumak ıcın degıl annesıne dedıkı hatıceye bırsey demeyın ters anlıyor dıyor kaynanamda ablan o nıyetle demedı onun lafıan bakma ablanı uzme kırma dedı kaynanam sende mahalle arasında göbekcı kadının senın gelınde enfeksıyon var ondan cocugu olmuyor dedı aksam bana o kadın sana enfeksıyon var dedı de ablan sana ondan sordu sende ne sorun var ne sorun cıktı dıye görümcem hemsıre canım yanı bu soru öyle mı sorulur bana şaka ıle karısık ne laflar soktu esım annesıne bılıyorum ablamı sen haklsın dıye benı rencıde ettı artık dayanamayacam düşükten sonra bıle ne laflar ettıler bebegım bunların yüzünden olmuyor

canım sende cevaplarını ver herkesin seni üzmeye hakları yok sonuçta takmamaya çalış bak bebeşde istiyosun hemm

canım agızlarına lafı tıkınca daha cok analı kızlı saldırıyorlar susuyorum esıme söylüyorum ama o da onları tuttu bana yaptıklarını anlatsam onlar ıcın önemsız benım ıcın cok önemlı seyler yaptılar ben bugun boşansam ertesi gun daha bosanmadan esıme kız bulurlar bu strestle nasıl hamıle kalırım canımı cok yaktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…