Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar slm.
benim adetimin 35. günü.
normalde 35-45 arasında değişiyor siklusum.
dünden beri gelen kahverengi azıcık lekeyi adetten saymayıp implantasyon kanaması olabilir mi diye ümitlendim.
kan testim 4,52 çıktı
sizce bu değer yükselir mi?
daha önce negatif olduğunda hep 1'in altında çıkıyodu.
yarın tekrar baktırsam mı yada beklesem mi bilemedim.
buna benzer olup sonra değeri yükselen var mı?
noooolur paylaşın, umutsuzum

canım 1,9 dan yükselen arkadaşlar olmus ınsaallah senınde öyledir canım

arkadaşlar 4 günde 11.81 den 17ye çıkmış halbuki 40 45 arası olmalıydı. şimdi ne olacak ??

Canım günaydın,
seni üzmek istemem ama sağlıklı bir gebelik değil. Kimyasal gebelikte olabilir. Adetini kaç gün geçti?

canım bana da oyle oldu.. degerlerım ıkıye katlamamıstı.. kımyasal gebelık oldu ve kendılıgınden düştü.. RABBIM hakkında hayırlısını versin..

slm kızlar hayırlı cumalar bende bişey sormak istiyorumm lütfen yardımcı olun pko hastasıyım 4aralıkda adet oldum adetım 3gün falan sürdü 12-13aralık ovulasyon testıyle yumurtladıgımı gördüm ve çalısmalar oldu ve19aralık pazar günü acayıp bi baş donmesi kalkar kkalkmaz miğde bulantısı ve istifar sabah sabah sonra kayınvalıdemın ısrarıyla 21aralık kan tahlılı yaptırdım sonucum 2,78 çıkmış.dün kasıgımda bi agrı oldu ondan onceki gün hafif akıntım oldu beyaz ben bu ay incir kürü yaptım acaba degerı omu yüksetti biraz sacma oldu galıbaa adet tarıhım 5ocak bu deger nasıl

Canım normalde 2,78 negatif ama sen çok erken yaptırmışsın. Kusman ve baş dönmesinin sebebi başkadır. Kanda adetine 3 gün kala filan çıkabilir. Döllenmeden sonra 12. belli oluyormuş. Ben 10. gün yaptırmıştım 17,7 çıkmıştı. Beklemelisin 1 hafta daha...

evet erken yaptırdım kayınvalıdem ısrar ettı evet bekleyecem bı hafta daha haftaya tekrarlarım umarım yükselme olur ve bebişim benımledır 0 çıkmasından iyidir biraz umutlandım şimdi sen hamılesın yanı dönllenme derken mesela yumurtladıgın günden itibarenmı sayısıyorsun 12,günü

Canım ben de erken yaptırdım benim de böyle bir değer çıktı ama ben hamile değilim.İnşallas senin öyle olmaz değerin yükselir inşallahhhhhhhh

Canım hamileyim sanırım. Yarın doktora gidicem, bakalım nolcak..
Yumurtlamadan 24 saat sonra döllenme oluyor. Ondan sonra 12.gün ölçtür canım...

ben 4 lerden yükselen çok duydum hadi inş yaa..benimde bugun adet günüm olmadımmm hepinize dua ediyorum sizde bana edin

kalb nerdesin cok merak ediyorum seni bynkutluay ya merak içnde bıraktınız hiç habersiz yaa görürürseniz muhakkak yazın bana yaa

kalb nerdesin cok merak ediyorum seni bynkutluay ya merak içnde bıraktınız hiç habersiz yaa görürürseniz muhakkak yazın bana yaa

aplacımm çok şükür iyiyiz bizz bi problem yok sen bebişin nasıl
hakkaten kalpcim nerelerdesin tatlım inşalah kötğü bişey yoktur

arkadaşlar kafam çok karıştı.
transfer sonrası 11. gün 33, 13. gün 44, 15. günde 76 çıktı değerlerim... şansım var mı sizce, yoksa kimyasal mı? 1,5 yıl oldu ilk defa 0 görmediğim için umutlandım ama çok yavaş artıyo... çarş tekrar test yapılıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…