Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

adetine ne kadar var canım
edet gecmemiş ise umutlan ama gecmişsee sanmıyorum tatlım

evet çok yavaş ilerlemiş canım hakkında hayırlısı belki birden toparlar tutunur sana bebişin..

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum
7 aydır uğraşıyoruz bebek için, sat 24 kasım bgn gecikmenin 7. günü
5. günkü hcg değerim 79.80 dr. düşük buldu bu gece ya da yrn tekrar kan vericem ikiye katlaması lazımmış, benim gibi olup değeri yükselenler oluyor mu?
Allah isteyen herkese kucağında görmeyi nasip etsin. Yeni hamile arkadaşları da tebrik ediyorum:)

Canım değerin biraz düşük ama önemli olan 48 de bir hcg nin 2 katına çıkması. Yarın değere göre yorum yaparız..Mutlaka yaz buraya ama.Umarım sorunsuz bir hamileliktir.

Gelecek regl tarihim 31 Aralık. Yaşadığım belirtilerden dolayı 27 Aralık'ta 2 28 Aralık'ta 1 tane evde test yaptım. Hepsi de pozitifti. 29 Aralık'ta doktora gittim. Kese göremedi ama Rahim duvarlarımın kalınlaştığını söyledi. B-HCG'ye bakıldığında sonuç 146.7 çıktı.
1 hafta sonra tekrar B-HCG'ye baktırmam gerektiğini 15 gün sonra da bebeğin kalp atışlarını görebileceğimi söyledi...

Kafam çok karıştı

Sizce gebeliğim sağlıklı mıdır? Ve kaç günlük ya da haftalıktır??

Canım regl tarihi gelmeden oldukça iyi bir değer. Sabırsız davranmışsın ama önemli olan 48 saatte bir artması. hcg 1500 olmadan kese gözükmez. En az regl tarihinden 1 hafta geçmeli...
Şu anda muhtemelen 4 haftalık...

günaydın, moralim çok bozu kızlar. 6 aydır uğraşıyoruz ama olmuyor. doktorlar hiçbir sorun yok diyorlar ama olmuyor anlayamadım. ben hep 25 günde bir regli olurdum. ilk defa bu ay 29. günde oldum. yani 8 aralıkta oldum. 20-21 aralık yumurtlama günüm olduğunu söyledi doktor. en geç 5 ocak bir sonraki regli günüm. dün dayanamayıp kan testi yaptırdım. hcg 0,01 yani negatif çıktı. eğer hamiş olsaydım çıkardı değer 10 un üzerinde olurdu di mi kızlar ? erken olduğu için çıkmamış olabilir mi sizce?

Sabah ilk işim buraya bakmak oldu... Cevabın yüzümü güldürdü... Teşekkür ederim :)

Kızlar bana da bir fikir verirmisiniz lütfen.Benim regl günüm 1 ya da 2 ocak olucak , dün kan testi yaptırdım 5.78 çıktı sizce bunun anlamı nedir ?

cok süper cıkmış içn ferah tut cokta saglıklı gidişatı neden stres yapıyorsun hadi inş.cizelgene yazacan buraya bu arada her şeyn normal gidiyo haberin olsun

only_smile senin durumun nedir nasıl oldu yazardın nadir giriyorsun artık inş yakında rabbim sanada bebiş vercek üzülme yaş kaç tatlım senin

slm aranıza yenı katıldım ve sızınle bır sey paylasıp dusuncelerınızı almak ıstıyorum
ben 3 aylık evlıyım ve en son 4 aralıkta adet oldum o zmndan snrada korunmuyoruz aralık 24 un de kan testı yaptırdım ve sonuc 0.01 cıktı doktora gıttıgımde negatıf dedı ancak muayene ettı ve kasıklarımda sıs vardı bunun ıcınde gıtmıstım doktora...doktor muayene ettıkten snra adet toplanmasıda olabılır hamıle de olabılırsın dedı erken hamıllelıgı bız doktorlar goremıyorz dedı ıstersen bır kan testı daha yaptır dedı ama ben cesaret edemedım ve suan ocak 2 de adet olmam gerekıyor kan testı yapsam sızce degerlerı degısır mı? cok ıztıyorum cocuk sahoıbı olmak allah herkese asıp etsın ıns:93::84:

only_smile senin durumun nedir nasıl oldu yazardın nadir giriyorsun artık inş yakında rabbim sanada bebiş vercek üzülme yaş kaç tatlım senin

Merhaba canım,
ben 6+1 haftalık hamileyim. Pazartesi kalp atışlarını duymaya gidicez inş :)

28 yaşındayım. Aslında yazıyorum sürekli ama fark etmemiş olabilirsin canım. Sen kaç yaşındasın??

Merhaba canım,
adetine 3-4 gün kala çıkıyor ama emin olamazsın. Benim 4 gün kala 17,7 çıkmıştı ama değer düşük olduğu için emin olamıyorsun. Bence sen adet gününü bekle canım.En sağlıksı bence bu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…