slm aranıza yenı katıldım ve sızınle bır sey paylasıp dusuncelerınızı almak ıstıyorum
ben 3 aylık evlıyım ve en son 4 aralıkta adet oldum o zmndan snrada korunmuyoruz aralık 24 un de kan testı yaptırdım ve sonuc 0.01 cıktı doktora gıttıgımde negatıf dedı ancak muayene ettı ve kasıklarımda sıs vardı bunun ıcınde gıtmıstım doktora...doktor muayene ettıkten snra adet toplanmasıda olabılır hamıle de olabılırsın dedı erken hamıllelıgı bız doktorlar goremıyorz dedı ıstersen bır kan testı daha yaptır dedı ama ben cesaret edemedım ve suan ocak 2 de adet olmam gerekıyor kan testı yapsam sızce degerlerı degısır mı? cok ıztıyorum cocuk sahoıbı olmak allah herkese asıp etsın ıns:93::84:
arkadaşlar tekrar merhaba,
hcg değerim 79 dan 190 a yükselmiş 48 saatte
doktor gebelik gelişiyor ama kesin bilemeyiz tabii dedi ve 6 gün sonra 1600 olacağını düşünerek çarşambaya çağırdı, 1500 den önce kese görünmezmiş dediğiniz gibi
umarım yolunda gider her şey ve çarşamba günü görebilirim...
doktor gebelik gelişiyor ama kesin bilemeyiz tabii dedi ve 6 gün sonra 1600 olacağını düşünerek çarşambaya çağırdı, 1500 den önce kese görünmezmiş dediğiniz gibi
Merhaba canım,
ben 6+1 haftalık hamileyim. Pazartesi kalp atışlarını duymaya gidicez inş :)
28 yaşındayım. Aslında yazıyorum sürekli ama fark etmemiş olabilirsin canım. Sen kaç yaşındasın??
2 gün sonra kontrol kanı ver. 2 katına çıkmışsa hamilesin demektir canım.kızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım..önce idrar testi yaptım ikinci çizgi silik bi şekilde çıktı.daha sonra kan tahlili verdim değerim 87 çıktı...doktor izinde olduğundan gösteremedim sonucu...değerim düşükmü kızlar yaaa..bu durumda olupta hamile kalan varmı aranızda...kokuyorum geçen yıl bir kere kimyasal gebelik geçirmiştim...
Merhaba arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz lütfen beklenen adet günümün 6.gününde kan testi yaptırdım 37,11 çıktı sizce hamilemiyim?Değilmiyim?
canım ben bir dönem hastanede teknisyen olarak çalışmıştım büyük ihtimal hatta yüzde 99 gebelik var gibi çünkü 1-10 arası normal gebe olmayan beta hcg değeridir özel bir durum yoksa kist vb..gebesin sanırımkızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım..önce idrar testi yaptım ikinci çizgi silik bi şekilde çıktı.daha sonra kan tahlili verdim değerim 87 çıktı...doktor izinde olduğundan gösteremedim sonucu...değerim düşükmü kızlar yaaa..bu durumda olupta hamile kalan varmı aranızda...kokuyorum geçen yıl bir kere kimyasal gebelik geçirmiştim...
benimde 2 günde 102 den 273 e çıkmış yani iki katından fazla artmış bu normalmidir acaba?
Merhaba arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz lütfen beklenen adet günümün 6.gününde kan testi yaptırdım 37,11 çıktı sizce hamilemiyim?Değilmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?