Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

cok tesekkur ederım cvbın ıcın sagolasın haklısın aslında bencede beklıyım bıraz daha ama umarım ınsallah hamıleyımdır allah herkese hayırlısını nasıp etsın:44:

Selam desirelcim , ne tesadüf ki seninle durumlarımzı aynı gibi :)) Benimde SAT 4 Aralık ve beklenen adetim 2 Ocak olucak.Ben dün kan testi yaptırdım en erken ki o da 5.78 çıktı yani ne pozitif ne negatif , sende bence yarın tekrar yaptır artık net çıkar varsa hamilelik.Haberlerini bekliyorum...

arkadaşlar adetimi 12 gün geçti bugün beta hcg 105487 çıktı bu değer çok mu yüksek sizink,leri de gördüm o kadar yüksek değil bilen var mı?

arkadaşlar tekrar merhaba,
hcg değerim 79 dan 190 a yükselmiş 48 saatte
doktor gebelik gelişiyor ama kesin bilemeyiz tabii dedi ve 6 gün sonra 1600 olacağını düşünerek çarşambaya çağırdı, 1500 den önce kese görünmezmiş dediğiniz gibi
umarım yolunda gider her şey ve çarşamba günü görebilirim...

Merhaba, hayırlı olsun...Peki kaçıncı gününüzdesiniz adet döngünüzün?
Gecikme oldu mu?

Canım süper işte.Demekki geç döllenme olmuş. Umarım herşey yolunda gider. Gelişmelerden haberdar et bizi...

merhaba ve herkese hayırlı cumalar arkadaslar :)

bu sabah regl oldum :S en son 4 aralıkta olmama ragmen bugun geldı yanı cok erken sanırım stresten...
ınsallah onumuzdekı ay hayırlı haberler paylasabılırım sızınle :)
allah herkese hayırlısını nasıp etsın :84::93:

kızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım..önce idrar testi yaptım ikinci çizgi silik bi şekilde çıktı.daha sonra kan tahlili verdim değerim 87 çıktı...doktor izinde olduğundan gösteremedim sonucu...değerim düşükmü kızlar yaaa..bu durumda olupta hamile kalan varmı aranızda...kokuyorum geçen yıl bir kere kimyasal gebelik geçirmiştim...

Merhaba arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz lütfen beklenen adet günümün 6.gününde kan testi yaptırdım 37,11 çıktı sizce hamilemiyim?Değilmiyim?

öyle mi ne güzel canım yaa allah tamamına erdirsin neden sana öyle yazmışımk karıştırdım mı acaba

Merhaba arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz lütfen beklenen adet günümün 6.gününde kan testi yaptırdım 37,11 çıktı sizce hamilemiyim?Değilmiyim?

2 gün sonra kontrol kanı ver. 2 katına çıkmışsa hamilesin demektir canım.

slm kıslar nasılsınız bakalımmm
abrel aplacım nasılsınn muhammedimiz nasıl kalpcim nerelerdesin kıs senn

canım ben bir dönem hastanede teknisyen olarak çalışmıştım büyük ihtimal hatta yüzde 99 gebelik var gibi çünkü 1-10 arası normal gebe olmayan beta hcg değeridir özel bir durum yoksa kist vb..gebesin sanırım

goldencrab, seninle paralel ilerliyoruz. b hcg değerlerimiz bile o kdr benzer ki :) ben de çarşambayı bekliyorum, inşallah güzel haberler alır, kesemizi görürüz canım. sağlıklıysa Allah burdan geri döndürmesin, ben 1,5 yıldır uğraşıorum, 3. tüp bebek denemem. ama pek de evde oturmuorum gezdim hep haftasonu, umarım bişey olmamıştır

hiç belli olmuyor canım, böyle düşük çıkıp sonradan yükselenler var, sen kendini stres yapma, hamilesin gibi mutlu yaşa, ama Allah korusun bir aksilik olabilirmiş gibi de çok hayal kurma. bu söylediklerimin aynısını şu anda ben yapmaya çalışıyorum ve zor olduğunun farkındayım. ama herkes bilsin ki bu değerler kişiden kişiye çok farkediyor. kiminde 400 çıkıyor, kiminde 30. 9 çıkıp hamile kalanları okudum burda.

Allah sağlıklıysa nasip etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…