en son 26 kasım adet günümdü,adet olmadım
29 aralık da 30
01 ocak ta 82
bugün 3 ocak da 188 yükselmiş
doktor çarşamba tekrar gel dedi,artık ultrasonda görmek istiyorum evet hamilesin demelerini istiyorum Allahın izni ile
kızlar merhaba
dün benim ovulasyondan sonraki 6. günümdü,kan testi yaptırdım negatif çıktı(0,1).
kan testinde en erken ne zaman sonuç kati belli oluyor, ya da daha erken mi yaptırdım acaba?
ama erken yaptırmış dahi olsam sonucun 2 veya 4 gibi bişeyler çıkması gerekmezmiydi? boş yere umutlanmim mi, bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.
mucize bekliyorum... dış gebelik olmasın yeter ki...
çok anlamam ama sanki biraz acele olmuş... sen adetin gecikmesini beklesen canım? sürekli test yaptırmak da psikolojiyi bozuyor.
biz şırnak canım ama ben ist şu anda demek sende cekecen allah yardımcın olsun seneye sanırım tayin sizn biz gelcez
siz gtceksinz
ben 5 haftalık hamıleyken degerım 1021 cıktı bu normalmı acaba kese gorunmedı persembe gunu tekrar gıtcm ıns kese grnr korkuyorum
ben 5 haftalık hamıleyken degerım 1021 cıktı bu normalmı acaba kese gorunmedı persembe gunu tekrar gıtcm ıns kese grnr korkuyorum
canım senin değerin biraz düşük bende yaşadım bunu değerim 49da durdu katlanmadı daha düşük yaptım biyokimiyasal gebelik geçirdimSelam arkadaşlar. Benim reglim 2 gün geciktiğinde değerim 5,69du. Doktorum 48 saat sonra yineleyelim dedi ve dün akşam testi yineledim 25,36 çıktı. Sanırım geç döllenme. Halen regl olmadım. Gecikmenin 5. günündeyim. Sizce bu değerler nasıl katlanır, ne zaman kese görünecek konuma gelir, kaç gün sürer
adetine 2 gün kalla yaparsın kesin sonuç alırsın özelde bhcg fiyatlar değişiyor 20 25 tl iki saat içinde sonuç çıkar sağlık ocakları kanda bhcg testı yapmaz dıye biliyorum benkızlar kan tahlilini özel hastanede mi yoksa sağlık ocağında yaptırmak mı daha mantıklı??burda özel tıp merkezleri varda,o yüzden soruyorum.değerler yapılan yere göre değişiyor demişsiniz ya.kan tahlilinin fiyatı ortalama ne kadar oluyo ve adet tarihimden 2 gün önce baktırsam kesin sonuç alır mıyım acaba?
canım senin değerin biraz düşük bende yaşadım bunu değerim 49da durdu katlanmadı daha düşük yaptım biyokimiyasal gebelik geçirdim
cok saolun allah butun ısteyenlere verır ıns benım 2 hamılelıgım ama karnımda olduler ıkızdıler allahım bunu saglıklı bır sekılde elıme almamı nasıp eder ınshcg 1500 olmadan kese gözükmez. 2 gün sonra gözükür bence, değerin gayet iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?