Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

en son 26 kasım adet günümdü,adet olmadım

29 aralık da 30
01 ocak ta 82
bugün 3 ocak da 188 yükselmiş

doktor çarşamba tekrar gel dedi,artık ultrasonda görmek istiyorum evet hamilesin demelerini istiyorum Allahın izni ile

aynen ! ben de çarşambayı bekliyorum, değerler de çok benzer. amin diyelim, sağlıklıysa burdan geri dönmeyelim de kucaklarımıza alalım arkadaşlar !

kızlar merhaba
dün benim ovulasyondan sonraki 6. günümdü,kan testi yaptırdım negatif çıktı(0,1).
kan testinde en erken ne zaman sonuç kati belli oluyor, ya da daha erken mi yaptırdım acaba?
ama erken yaptırmış dahi olsam sonucun 2 veya 4 gibi bişeyler çıkması gerekmezmiydi? boş yere umutlanmim mi, bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.

çok anlamam ama sanki biraz acele olmuş... sen adetin gecikmesini beklesen canım? sürekli test yaptırmak da psikolojiyi bozuyor.

mucize bekliyorum... dış gebelik olmasın yeter ki...

kızlar selam...

ben 3. tüp bebeğin sonucunda keseyi görmek için bekliyorum, çarş doktora gidicem, 5. haftamdayım. haftasonu alışveriş merkezlerinde fln , bugün de 2-3 saattir karnım ağrıo, daha doğrusu kasıklarım. rahim genişlio fln die söylenir ama daha bu zmnda bu kdr ağrı olur mu? keseyi göriim derken düşük mü görücem?

biz şırnak canım ama ben ist şu anda demek sende cekecen allah yardımcın olsun seneye sanırım tayin sizn biz gelcez
siz gtceksinz

yavrucum nasılsın bakalım ben yoktum uzun süredir bilgisayar bozuktu anca oldu nasılsın bakalım bende moralller sıfır msn açık degil gelsene konuşalım

ben 5 haftalık hamıleyken degerım 1021 cıktı bu normalmı acaba kese gorunmedı persembe gunu tekrar gıtcm ıns kese grnr korkuyorum

Selam arkadaşlar. Benim reglim 2 gün geciktiğinde değerim 5,69du. Doktorum 48 saat sonra yineleyelim dedi ve dün akşam testi yineledim 25,36 çıktı. Sanırım geç döllenme. Halen regl olmadım. Gecikmenin 5. günündeyim. Sizce bu değerler nasıl katlanır, ne zaman kese görünecek konuma gelir, kaç gün sürer

kızlar bişi soracağım 20.12.2010da kan değerim 0,17 çıktı 23.12.2010da 16,51 daha sonra 27.12.2010da 294,61 03.01.2011de 1000,00 çıktı bu değerler biraz fazla fazla artmamışmı yoksa bana mı öyle geliyo doktorum son değere göre 5haftalık gebe olduğunu söylüyo sizce nasıl bu durum

kızlar kan tahlilini özel hastanede mi yoksa sağlık ocağında yaptırmak mı daha mantıklı??burda özel tıp merkezleri varda,o yüzden soruyorum.değerler yapılan yere göre değişiyor demişsiniz ya.kan tahlilinin fiyatı ortalama ne kadar oluyo ve adet tarihimden 2 gün önce baktırsam kesin sonuç alır mıyım acaba?

canım senin değerin biraz düşük bende yaşadım bunu değerim 49da durdu katlanmadı daha düşük yaptım biyokimiyasal gebelik geçirdim

adetine 2 gün kalla yaparsın kesin sonuç alırsın özelde bhcg fiyatlar değişiyor 20 25 tl iki saat içinde sonuç çıkar sağlık ocakları kanda bhcg testı yapmaz dıye biliyorum ben

canım senin değerin biraz düşük bende yaşadım bunu değerim 49da durdu katlanmadı daha düşük yaptım biyokimiyasal gebelik geçirdim

geçmiş olsun ,
benim değerlerimde şuan için bir sorun yok düzenli olarak artıyor ancak benim bi sorum olucak yani 30-81-188 değerlim 2 günde bir sırayla bunlar ve normal gibi gözüküyor.bu geç döllenme dediğimiz nasıl oluyor yani ben keseyi 1500 de görüceksem ve değerlerim bu şekildeyse bi sorun yok anlamına mı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…