geçmiş olsun ,
benim değerlerimde şuan için bir sorun yok düzenli olarak artıyor ancak benim bi sorum olucak yani 30-81-188 değerlim 2 günde bir sırayla bunlar ve normal gibi gözüküyor.bu geç döllenme dediğimiz nasıl oluyor yani ben keseyi 1500 de görüceksem ve değerlerim bu şekildeyse bi sorun yok anlamına mı geliyor
bence 7 gun cok erken davranmıssın allah gonlune gore versın fılm cektırmek sakıncalı dıyor lar ama bır ıhtımal bu film cektrıp bisey olmayanlarda var 3 gun kala kesin cıkıyor dıyor ama sen suan baktır hcg testı kesın sonuc alırsınmerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım öncelikle bebiş bekleyen bütün anne adaylarını tebrik ediyorum ve olmayanlarada Allah nasip etsin diyorum.tecrübelirinize güvenerek bişey sormak istiyorum aralık ayında astım teşhisi kondugu için reglime 7 gün kala hcg baktırdım özelde sonuç 0.0 idi bende hamile olmadıgımı düşünüp akciger filmi çektirdim.regl olmam gereken günde idrar testi yapıp tek çizgiyide görünce antibiyotik kullanmaya başladım iki gün içtim ve reglim gecikmeye başlayınca ilaç almamaya başladım bugün 5 gün geçmiş oldum günümü şimdi hamilemiyim degilmiyim hamileysem film ve iki günlük antibiyotik etkilemişmidir onu diye uyku uyuyamıyorum bu durumda olan varmı hiç hcg için çok mu erken davrandım acaba.bide reglim sıklıkla 2 gün bazen 4 gün erken olurdu
Canım hcg 188 iken kaç haftalık hamileydin?
canım senin değerin biraz düşük bende yaşadım bunu değerim 49da durdu katlanmadı daha düşük yaptım biyokimiyasal gebelik geçirdim
ya bunda ucret yokkı normal devlet hastanesıne gıt yapıyorlar
artar inşallah hayırlı olsunnadet günüm yarın ama dayanamayıp kan testi yaptırdım. hcg 62,87 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptırmalıymışım. 2 katından fazla artış varsa pozitifmiş
benım bır arkadasa en son ne zaman adet oldugunu bılmıyor ama 2 ay oldu dıyor bundan 1 ay once test yaptı 1 cızgı cıktı gecen hafta yaptı sılık 2 cızgı cıktı bugun doktora gıttı doktr kese var ama ıcınde cok kucuk dedı 3 haftalık kadar fılan haftaya tekrar bakalım olmazsa kurdaj yapcm demıs bune oluyor gec dollenme olamazmıya bende korkttum cuma gunu bende gıtcm 6 haftalık oluyor ya kese gorunmezsee ne olur arkadasım hakında yorumlarınızı beklyrm lutfennn):
canım benimki tüp bebekti gecikmem 3 gün oldu sonra düşük yaptımsenin gecikmen kaç gündü?
artar inşallah hayırlı olsunn
sakın kürtaj olma bekle biraz gec döllenme olabilir cok arkadaş yaşadı
günaydın kızlar,
okuduğum kadarıyla genelde gebe arkadaşlar kan değerlerini yazmış, bugün benim ovulasyondan sonraki 9. Günüm. Siz de bir belirti olmuşmuydu, göğüslerde kasıklarda bi fark hissetmiş miydiniz gebe kaldığınıza dair?
kalb cnm yazdıklarımı görmedin galiba geçmişi okumadınmı
bu arada ben ovulasyondan 6 gün kanda baktırdım ve 0 çıktı, bir ümit hala bekliyorum acaba mı die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?