Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım hcg 188 iken kaç haftalık hamileydin?

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım öncelikle bebiş bekleyen bütün anne adaylarını tebrik ediyorum ve olmayanlarada Allah nasip etsin diyorum.tecrübelirinize güvenerek bişey sormak istiyorum aralık ayında astım teşhisi kondugu için reglime 7 gün kala hcg baktırdım özelde sonuç 0.0 idi bende hamile olmadıgımı düşünüp akciger filmi çektirdim.regl olmam gereken günde idrar testi yapıp tek çizgiyide görünce antibiyotik kullanmaya başladım iki gün içtim ve reglim gecikmeye başlayınca ilaç almamaya başladım bugün 5 gün geçmiş oldum günümü şimdi hamilemiyim degilmiyim hamileysem film ve iki günlük antibiyotik etkilemişmidir onu diye uyku uyuyamıyorum bu durumda olan varmı hiç hcg için çok mu erken davrandım acaba.bide reglim sıklıkla 2 gün bazen 4 gün erken olurdu

Son düzenleme:
benım bır arkadasa en son ne zaman adet oldugunu bılmıyor ama 2 ay oldu dıyor bundan 1 ay once test yaptı 1 cızgı cıktı gecen hafta yaptı sılık 2 cızgı cıktı bugun doktora gıttı doktr kese var ama ıcınde cok kucuk dedı 3 haftalık kadar fılan haftaya tekrar bakalım olmazsa kurdaj yapcm demıs bune oluyor gec dollenme olamazmıya bende korkttum cuma gunu bende gıtcm 6 haftalık oluyor ya kese gorunmezsee ne olur arkadasım hakında yorumlarınızı beklyrm lutfennn):

Son düzenleme:
bence 7 gun cok erken davranmıssın allah gonlune gore versın fılm cektırmek sakıncalı dıyor lar ama bır ıhtımal bu film cektrıp bisey olmayanlarda var 3 gun kala kesin cıkıyor dıyor ama sen suan baktır hcg testı kesın sonuc alırsın

Son düzenleme:
teşekkür ederim cevabın için benim durumum traji komik bence saglık ocagında çalıştıgım halde kendim tahlil yaptıramıyorum aile hekimligine geçildigi için. köyde çalışıyor ve köydeki lojmanda kalıyorum izinde alamıyorum ki merkeze gideyim belkide korkuyorum

ya bunda ucret yokkı normal devlet hastanesıne gıt yapıyorlar

numunede falan yaptırabilirim o zaman.eşimin üzerine kayıtlıyım yalnız.ben şu an çalışmadığım için sskm da işlemiyo.hiçbir ücret alınmıyosa,iyi o zaman.benim için önemli olan sonucu aslında,ondan sordu özel bi hastane mi tercih edeyim yoksa devlet hastanesi mi??

adet günüm yarın ama dayanamayıp kan testi yaptırdım. hcg 62,87 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptırmalıymışım. 2 katından fazla artış varsa pozitifmiş

sakın kürtaj olma bekle biraz gec döllenme olabilir cok arkadaş yaşadı

günaydın kızlar,
okuduğum kadarıyla genelde gebe arkadaşlar kan değerlerini yazmış, bugün benim ovulasyondan sonraki 9. günüm. Siz de bir belirti olmuşmuydu, göğüslerde kasıklarda bi fark hissetmiş miydiniz gebe kaldığınıza dair?

bu arada ben ovulasyondan 6 gün kanda baktırdım ve 0 çıktı, bir ümit hala bekliyorum acaba mı die

ben aralığın 13ünde temasta bulunmuştum ve tam 10gün sonra değerim 16,51 olmuş haberimiz yoktu ama bende acayip halsizlik sağ kasıkta batmlar vardı bide grip olacakmışım gibi belirtim vardı hatta onun için gitmiştik doktora ama bide değere baktıralım ne olur olmaz demiştik çıkmıştı göğüslerimde azıcık ağrıyordu ama adetten sanmıştım

bu arada ben ovulasyondan 6 gün kanda baktırdım ve 0 çıktı, bir ümit hala bekliyorum acaba mı die

hayırlsı canım adetim 2 gün geçtikden sonra baktırdırm ilk 30 çıkmıştı sonra yüksele yükelese 448 oldu bugün itibari ile adet günüm 26 sı olaması gerekiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…