Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

aranızda belki en karamsar insan benimdir arkadaşlar! ama allah bana "mucize" ne demektir onu öğretti. burda herkes 20 çıktı 15 çıktı diye üzülüyor... benim de 30 çıkıp, 2 gün sora değerlerim 44 oldu. kesin bitti bu iş derken 2 gün sora 76 oldu. 2 ye katlanmadı ama arttı die yine istedi doktor. ben gecelerce ağladım durdum, bi dahaki denemede doktor mu değiştirsem die düşündüm ve 2 gün sora 76 dan 199 a çıktı değerler.

çok zor ve insan terslik yaşayacak diye umut etmeye korkuyor biliyorum. ben hep burda yazılanlardan moral buldum, herkese çok teşekkürler paylaştıkları için.

herkesin vucudu farklı reaksiyon veriyo. bakın benim de çok sancım olmadı, hatta olan da azaldı die kesin düşüyo demiştim.

hangi doktor hangi ilaç bunların hepsi biryere kadar birşey ifade eder. doktorum bana hep dedi ki biz elimizden geleni yaptık, gerisi allaha kaldı. bu 3. denemem. ilk defa hcg de 0 dan farklı bir rakam gördüm, sevindim ama bu sefer de yükselmedi diye üzüldüm. her derdimi de allaha anlattım ellerimi açıp. hala sınav bitmedi... daha kesesi, kalp atışları görülünce ancak tamam denecek. Allahın izniyle inşallah...

herkese mucizeler diliyorum!

Gerçekten bir mucize allah kucana almayı nasip etsin bende bunu yaşadım benimki acı bir sonle bittı transferim 10 günu 6.49 12 günü 16.49 14 günü 46 veee kanamam başladı 15 günü değer 49 daydı düşük yapacam dediler toplam 5 gün azar azar adet gördüm ilaçları kes dedi doktor çunku ilaçlardan adetın sokulmuyor amaaa benim adettım durdu hatta doktor dediki parça felan gorcan adettle beraber görmedim bende 2 deneme için gün sayıyom alla yardımcın olsun

Kanama olmuyorsa bir sorun olmaz diye düşünuyom umutlu ol

Son düzenleme:
Inşallah geç dönlenme sen testı tekrarla katlanırsa 2ye sorun değil

canım, inşallah 2. denemede çok güzel sonuçlar alırsın. ben de çok yıprandım ve hala merak ve korku içindeyim. sevinemedim bile desem yeridir yani. allah beterini vermesin ama o kadar üzüldüm ki geçmiş denemelerde, şimdi korku içindeyim bi aksilik olur diye. 4 aylıkken düşen bebekleri duyuyorum Allah kimseye göstermesin.
bekleyiş devam ediyo, senden de çok güzel haberler bekliyorum. ben bunları hakettim 18 yaşındayken hamile kalıp aldırmıştım, aldırdığım gün de çok mutlu olmuştum kurtuldum diye. şimdi de olsun diye uğraşıyorum. allahım bana kızıp çaresiz dert vermemiş çok şükür ki.
büyük laf etmemeyi, insanın fikirlerinin çok değişeceğini öğretiyor bana hayat.
her duamın sonunda isteyen herkese ver Allahım diyorum, olacak, sağlığını koru yeter canım.

BEN SUAN HAMILEYIM YARIN 6 HAFAM BITIYOR BUGUN DOKTORA GITTIM KARNIMDAN ULTRASONDA KESE GORUNMEDI ALTTAN BAKTI GORUNDÜ DEGERIN 7234 LERDE 1500 OLUNCA GOIRUNUR DEMISSINIZ KARNIMDAN NEDEN GORUNMEDI BIR PROBLEM YOK DEDI DOKTOR AMA NE BILIM NEDEN GORUNMEDI BUGUN KARNIMIN DIPLERI AGRIDI O YUZDEN GITTIM DOKTORA .. LUTFEN CV YAZIN

CANIM ALLAH HERKESE VERIR INS AMA SEN BUNU ALDIRDIGIN COCUKLA YORUMLAMA ONUN KOTU BISEY OLDUGUNU ANLAMİSSIN SANA BUNU BUYUKLERININ SOYLEMESI GEREKIYORDU ALLAHIM İNS VERIR DE YUNUZUNU GULDURUR YUCE RABBIM

insallah allah kucagına almayı nasıp eder burda herkese bısey yasamıstır hepımız korkuyoruz once hamıle kaldımmı sonra dusermı dıye ama herseyı basında ogrenmek guzeldır benımde 5 aylık ıkızlerım oldu karnımda onlar ılk cocuklarım olacaktı sımdı hamıleyım 6 haftalık ama korkuyrm yıne bısey olur dıye allah cocuk ısteyen herkese verır ıns hamıle olanlarıda kucagına almayı nasıp etsin ins

selam cnim benim şimdi gördüm yazını bilgisayarımda bozuktu kusura bakma inan ki çok üzüldüm biz iyiyiz hayatım allahıma çok şükür kurtulmuş canım tekrar geçmiş olsun tatlım

bu arada karnından baktıysa gözükmez vajinal kesin görünür
iyiaksamlar abrel.kafam cok karısık.onlıne bırını görunce cok sevındım gercekten .bana yardımcı olurmusun ben hıc bısey anlamadım cunku.bugun test yaptırdım 158,81 > 4 cıktı sonucum.doktor gebelık var cok erken falan dedı .tamda soramadım kalabalıktı.nedır bu durum

tatlım nasılsın bebek nasıl cok yolunu gözledim kalb15 günü kaldı ve rahatsız girmiyo nete mailden yazışıyoruz arada tatlım

saol cnm benim bebek çok şükür iyi haftanın iki günü hastanede oluyoruz göz damarları gelişmemiş devamlı ona bakılıyo dün bıngıldaktan beyne bakıldı ultrasonla normal dedi kiloyu yavaş alıyo 2500 olması gerekirken 2300 çıktı mamayı da fazla sevmedi günde bi kere falan emiyo diliyle itiyo böyle giderse emmiycek bide hemen işe başlamak zorunda kaldım ondan oldu evde olsam emecek belkide sen nasılsın cnm iyisindir inş

hayırlı olsun gebelik var tabi çok erken demesi ikiye katlancakmı katlanmıycakmı o bakımdan demiştir iki gün sonra ikiye katlancakmı kan ver bakalım katlanıyosa sorun yok demektir

selam cnim benim şimdi gördüm yazını bilgisayarımda bozuktu kusura bakma inan ki çok üzüldüm biz iyiyiz hayatım allahıma çok şükür kurtulmuş canım tekrar geçmiş olsun tatlım

saol cnm iyi olmana sevindim göremeyince aynı benim gibi oldun diye korktum bi an az kalmış doğumuna allah bi avazda kurtarsın cnm hayırlı doğum olur sende bebeğinde sağlıkla dönersin inş

saol cnm iyi olmana sevindim göremeyince aynı benim gibi oldun diye korktum bi an az kalmış doğumuna allah bi avazda kurtarsın cnm hayırlı doğum olur sende bebeğinde sağlıkla dönersin inş

sagolasın canım benimde bebişim küçükmüş haftasına göre suyuda azalmış her an benimkide olabilir ama benimki miladını doldudu aman saglıklı olsunlarda alırlar kiloyu 37 haftalık artık dogarsa zayıf olur sadece canım rabbime çok şükkür ki allah sana fıstıgını bagışlamış allah saglık versin canım

canım memur deglsen calışma o cok kötü olmuş ya özele mail adresini at haberleşelim

Canım korkmana gerek yok, o cihazla ilgilidir. Cihazın hassasiyeti düşüktür.Vajinal gözüktüyse sorun yok...

kızlar az önce aldım sonucumu adetime 3 vardı meraktan durmadım yaprtdım ama 2,00 çıktı anladığım kadaryla negatif değil mi? ümitler tükendi mi sizce?

merhaba bugün dr gittim dr röntgen ve içtigim ilaçlar için hiç birşey olmayacagını söyledi ve dahası ikiz olabileceginide söyledi yerdemiyim göktemi belli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…