kızlar az önce aldım sonucumu adetime 3 vardı meraktan durmadım yaprtdım ama 2,00 çıktı anladığım kadaryla negatif değil mi? ümitler tükendi mi sizce?
merhaba bugün dr gittim dr röntgen ve içtigim ilaçlar için hiç birşey olmayacagını söyledi ve dahası ikiz olabileceginide söyledi yerdemiyim göktemi belli degil
canım neye göre ikiz olabilir dedi??kasık sancıların varmı???
ultrasonda baktı göstermeye çalıştı bak biri bu digeri bu diye ama iki nokta hepsi hepsi..:) ama ben röntgene kafaya taktıgım için oan tek sordugum hep bu konuydu.sancı oluyor tabi sanki regl sancısı gibi anlık hemen geçiyor
Ayyy canım çok güzel yaaa..senin için süpriz olmuştur..bende bu pazartesi gidicem doktora keseyi görmek için...ben tedaviyle hamile kaldım ..bu ay 2 yumurta gözüküyordu..o yüden merak ediyorum tek mi çift mi diye??benim için hiç farketmez allah hakkımda hayırlısını versin yeterki...ne kadarlık hamilesin..???benim arada çok şiddetli oluyor ağrılarım seninde öylemi???
inanmayacaksın ama haftasını sormayı bile akıl edemedim ultr.bakerken kistin var ha bide ikiz olabilir diyor doktor ben ne kisti diyorum.ama sat tarihime göre bir aylıktır olsa olsa ben şuan astım tedaviside gördügüm için daha çok astım ile ilgili şikayetlerim var ama sancımda olmuyor degil keskin ama kısa sürüyor senin içinde en güzeli en hayırlı olanı olur umarım senin için pazartesi olmaz artık dimi geçmez zaman
slm cnm bana cvp lutfen ben dun test yaptırdım kan testı ve sonuc 1.20 cıktı ve adetıme daha 10 gun var bugun evde yatım tek cızgı ama butun belırtıler var napım akıl ver banaa....bence ümidini kaybetme adetime 6 gün kala hcg baktırdım 0.0 dı adet günümde idrar testi yaptım tek çizgi 6 gün gecikince dün evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün dr gittim ikiz olabilecegini bile söyledi
slm cnm bana cvp lutfen ben dun test yaptırdım kan testı ve sonuc 1.20 cıktı ve adetıme daha 10 gun var bugun evde yatım tek cızgı ama butun belırtıler var napım akıl ver banaa....
slm cnm bana cvp lutfen ben dun test yaptırdım kan testı ve sonuc 1.20 cıktı ve adetıme daha 10 gun var bugun evde yatım tek cızgı ama butun belırtıler var napım akıl ver banaa....
Aynen benimde öyle kısa ama keskin sancılar oluyor....şimdi pazartesi gelsin bir an önce walla..burdan haber veririm sana...sende inşallah sağsalim sağlıcakla o güzel bebeklerini kucağına alırsın canım...
kızlar az önce aldım sonucumu adetime 3 vardı meraktan durmadım yaprtdım ama 2,00 çıktı anladığım kadaryla negatif değil mi? ümitler tükendi mi sizce?
kesinlikle adetini bekle ben 6 gün öncesinde baktırdıgımda çalıştıgım saglık ocagının doktoru kesinlikle belli olur demişti bende 0.0 görünce film çektirdim ve çok pişman oldum adetin gecikmedende idrar testi yapma bence belirtiler derken sık idrara çıkma akıntı falan mı
cnm sabırsızım napım yaa 1.20 sence adete 10 gun kala azmı yuksekmıı doktorda adetını bekle dedı..canım çok erken daha...belirtilere takılma..bak 4+ 5 haftalık hamileyim öyle abartılı belirtilerim yok...ama değerin yükselebilir ...bekle canım az daha, adetine 2 gün kala test yaparsın...
cnm sabırsızım napım yaa 1.20 sence adete 10 gun kala azmı yuksekmıı doktorda adetını bekle dedı..
evet sık ıdrara cıkma kasık agrıları belım kopucak gıbı ve goguslerım bomba oldu sankı cok acıo ucları sıskınlık varr of ya offf yanı 1.20 olma ıhtımalı 0 mı?
kızlar bana da cevap lütfen yaaa
ümitlerin tükenmiş canım bidahaki aya pozitif görürsün inşallah olsaydı değerim en az 10 olması gerekirdi 5 ve aşşağısı kesin negatif...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?