canım ben 2 ay önce erken doğum yaptım benim değerime 2 gün arayla bakılmıştı 2 ye katlıyodu sende iki gün sonra baktır kana benim değerim 2000 lerdeyken kese bile görünmemişti daha bide başka doktora görün istersen ama acele etme sıtres yapma allaha dua et tutunsun bebeğin
bugün doktora gittim o da değerin çok düşük, düşük riski olabilir değerinin 3000 de olmasını beklerdim dedi...senin gebeliğinde bi sıkıntı yok dimi??bide dktr açıkçası beni pek tatmin etmedi...çünkü bhcg testi 2günde bir tekrarlanması gerekiyodu ya..bana hiç öle bişi demedi..1 hafta sonra gel ultrasonla göremezsem alttan muayene ederim ondada göremediysem kan testi dedi..anlamadım neden öncelikli olarak kan testini tutmadığını..kafam karıştı üzüldüm
slmm şekerlerrrrr nasılsınızzz ya ben kötüyüm mide bulantısı delirtiyor beni bide bu kramplarr anlatın bakemm nasılsınız abrel aplamm kelpcimm hayçee ayy ebuşumuda çok merak ediyorum meleğine kavuştu ne güsell
canım nasılsın neler yapıyorsun bebiş geldimi merak ediyorum ben kızımı kucagıma aldım
canım ya sabahtan beri içim daralmıştı doktor o kadar kötü konuştu ki kötü düşünüodum rahatlattın beni inş hayırlısıyla tutunur ya..belki şu an nokta kadar ama gitmesin istiyorumpeki senin kese gözükmeme durumunda alttan muayene oldu mu hiç?yoksa kesinlikle yaptırmamalı mıyım?çok oldum biliyorum ama destek oluyosun inan bana..çok çok teşekkür ederim..
canım nasılsın neler yapıyorsun bebiş geldimi merak ediyorum ben kızımı kucagıma aldım
Arkadaşlar ben bugün beta hcg test yaptırdım sonuç 129 çıktı reglimin üzerinden 5 gn geçti, sizce normal mi aranızda böle durumla karşılaşıp hamileliği düzgün giden var mı lütfen yardım edin....
selam canım bende değerim adet günü 13.78 di ama 2 gün arayla ölçtürdüm yükseldi bende alttan muayene oldum ve hiç bi sakıncası yok sonuçta eşinle beraber oluyosun ultrason aleti ona benziyo sağlığınız için mutlaka yaptırın hiç bir zararı yokcanım ya sabahtan beri içim daralmıştı doktor o kadar kötü konuştu ki kötü düşünüodum rahatlattın beni inş hayırlısıyla tutunur ya..belki şu an nokta kadar ama gitmesin istiyorumpeki senin kese gözükmeme durumunda alttan muayene oldu mu hiç?yoksa kesinlikle yaptırmamalı mıyım?çok oldum biliyorum ama destek oluyosun inan bana..çok çok teşekkür ederim..
selam canım bende değerim adet günü 13.78 di ama 2 gün arayla ölçtürdüm yükseldi bende alttan muayene oldum ve hiç bi sakıncası yok sonuçta eşinle beraber oluyosun ultrason aleti ona benziyo sağlığınız için mutlaka yaptırın hiç bir zararı yok
Kızlar 3 gün önce tkrar test yapıldı ve sonuç 1190 şoktayım gliba bu sefer olduHaftaya salı tekrar gidicem artık kese görünmesi gerekiyormuş bakalım herşey yolunda mı? Çok saolun desteklernz için...
kızlar Bhcg hangi değerlerdeyken kese görünür? üsten ve alttan ultrasonla biliyormusunuz görülebildiği değerleri?
kızlar Bhcg hangi değerlerdeyken kese görünür? üsten ve alttan ultrasonla biliyormusunuz görülebildiği değerleri?
canım bende kaç gündür aynı şeye bakıyorum ama öğrendiğim kadarıyla değişiyo bu kişiden kişiye..kimseyle kıyaslama bence daha çok moral bozabilio bazen
moralini hiç bozma geç döllenme dir benim adetim 10 gün geçmişti değerim 130 du şimdi senin ikiye katlarsa sorun yok demektir hayırlı olsun
inşaallah canım hafif bır pebe bır kanama oldu acıle gıttık ıgne vurdular pazartesı kontrole gel dedıler evde dınlen yat dedıler ama cok korkuyorum dualarınızı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?