Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım ya sabahtan beri içim daralmıştı doktor o kadar kötü konuştu ki kötü düşünüodum rahatlattın beni inş hayırlısıyla tutunur ya..belki şu an nokta kadar ama gitmesin istiyorum peki senin kese gözükmeme durumunda alttan muayene oldu mu hiç?yoksa kesinlikle yaptırmamalı mıyım?çok oldum biliyorum ama destek oluyosun inan bana..çok çok teşekkür ederim..

çok biliyo o doktor sen bakma ona 2 gün sonra ver testini ikiye katlıyomu ona baktır bak benim ilk değerim 30 du doktor hamile ihtimalin yüksek ama 2 günde bir tahlil verelim dedi yaklaşık 10 gün tahlil verdim ondan sonra da 5 haftalıkken vajinal ulrasonda gördük bebeğimizi sen içini ferah tut takma kafana üzme kendini git başka doktora git acile ver 2 günde bir tahlilini sen

canım nasılsın neler yapıyorsun bebiş geldimi merak ediyorum ben kızımı kucagıma aldım

canım nasılsın neler yapıyorsun bebiş geldimi merak ediyorum ben kızımı kucagıma aldım

slm tatlımm özel mesaj atamıyorum quuzm yaa
canım sen almışsın kucağına Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasib etsin inşalahhh
eylül apladan aldım haberleriii
maşalahh miniğine ya nasıl bebiş canım sen nasılsın
annelik nasıl gidiyor nasıl bi duygu anlat bakımm
bizimde geldi gelecek canımm ya aceleci biraz serviks incelmiş 32. gaftadan beri yatıyorum
ay içim kıpır kıpır olduu

canım doktorum alttan muayne kendi etmek istemedi bi hafta daha bekleyelim o zamanda görünmezse altan bakıyım dedi gittiğimde görünmüştü hiç kasma kendini inanıyorumki sorun yok sende gayet sağlıklı bi gebelik olcak ne kaygı duyarsan o kadar olumsuz etkiliyo için ferah olsun iki güne bi baktır bakalım değerlerin normal seyrindemi gitcek

Kızlar 3 gün önce tkrar test yapıldı ve sonuç 1190 şoktayım gliba bu sefer oldu Haftaya salı tekrar gidicem artık kese görünmesi gerekiyormuş bakalım herşey yolunda mı? Çok saolun desteklernz için...

selam canım bende değerim adet günü 13.78 di ama 2 gün arayla ölçtürdüm yükseldi bende alttan muayene oldum ve hiç bi sakıncası yok sonuçta eşinle beraber oluyosun ultrason aleti ona benziyo sağlığınız için mutlaka yaptırın hiç bir zararı yok

bugün kan testine gittim canım değerim 1355 olması gerekiyodu benim 1332 çıktı ama aynı labaratuvarda yaptırmamıştım arada farklılık olabiliomuş..yani nerdeyse 2 katı oldu sayılır..umarım böyle devam eder gerek kalmaz alttan muayeneye..ama mecbur kalırsam tabi yaptırcam.. desteğin için sağol..

Brownity, kaç gün gecikti adetin? benim bu gün tam gününde.. hcg sonucum 2589.. illa 2 gün sonra mı tekrarlamak lazım.. ?

kızlar Bhcg hangi değerlerdeyken kese görünür? üsten ve alttan ultrasonla biliyormusunuz görülebildiği değerleri?

kızlar Bhcg hangi değerlerdeyken kese görünür? üsten ve alttan ultrasonla biliyormusunuz görülebildiği değerleri?

canım bende kaç gündür aynı şeye bakıyorum ama öğrendiğim kadarıyla değişiyo bu kişiden kişiye..kimseyle kıyaslama bence daha çok moral bozabilio bazen

Canım, ben de merak içindeyim.. çok kararsızım..
doktora erken gitseeeen, görünmüyo deyip basıcak wajinal ultrasonu..
gitmesen riskli durum varmı yokmu, folik asite başmalalımı neyapmalı, sporu bırakmalı mı gibi sorular hawada kalacak..

bilemedim.. Bhcg 2589 şuan benim..:82::82:

canım bende kaç gündür aynı şeye bakıyorum ama öğrendiğim kadarıyla değişiyo bu kişiden kişiye..kimseyle kıyaslama bence daha çok moral bozabilio bazen

apsaras hayırlı olsun artık seninki görülebilir
bildiğim kadarıyla 1500 ken vajinal 2000 üstündeyken abdominal -karından- görünebiliyor

apsaras son mesajını görmeden yazmışım rahat ol artık karından görünebilir

mrb arkadaşlar.ben de yeni öğrendim hamile olduğumu. adetimi 6 gün geçti bhcg 187 çıktı. bugün yineistedi dr. um tashlil.ve benim progesteron azçıktı.progestan kullanıom şuan.sizce umtlu mu.kanamam fln yok ama.endişeliyim.bir yandan daiçim çok huzurlu...onun içimde olduğunu bile bilmek yetiyo..

moralini hiç bozma geç döllenme dir benim adetim 10 gün geçmişti değerim 130 du şimdi senin ikiye katlarsa sorun yok demektir hayırlı olsun

inşaallah canım hafif bır pebe bır kanama oldu acıle gıttık ıgne vurdular pazartesı kontrole gel dedıler evde dınlen yat dedıler ama cok korkuyorum dualarınızı beklıyorum

arkadaşlar değeim 187 den 441 e yükselmiş.perşembe 187 idi bugün 441.drum iyi durum dedi.perşembe bir daha istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…