arkadaşlar değeim 187 den 441 e yükselmiş.perşembe 187 idi bugün 441.drum iyi durum dedi.perşembe bir daha istedi.
apsaras son mesajını görmeden yazmışım rahat ol artık karından görünebilir
canım ya nasılsın bakım
nasıl gidiyor
hayırlı olsun bende test yaptırdım 91.1 çıktı salı günü doktora gidecem inşallah hayırlısı olsun hamilemiyim acabaaaaaa kızlar
adetime 5 gün varken kan tahlili yaptırdım sonuç,1.37 çıktıdün adet tarihimdi ama olmadım halen.negatif sonucu görüpte hamile olduğunu öğrenen var mı?umut dünyası işte :))))
adetime 5 gün varken kan tahlili yaptırdım sonuç,1.37 çıktıdün adet tarihimdi ama olmadım halen.negatif sonucu görüpte hamile olduğunu öğrenen var mı?umut dünyası işte :))))
bende adetime 2 gün kala test yaptım negattif çıktı bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı yarın adet günüm şimdi ben hamilemiyim değilmiyim karar veredim arkadaşlar sizce?:18:
Canım adetine 5 gün kala çıkmayabilir. Testi tekrarla, hamile olabilirsin.
bende adetime 2 gün kala test yaptım negattif çıktı bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı yarın adet günüm şimdi ben hamilemiyim değilmiyim karar veredim arkadaşlar sizce?:18:
kızlar aşılamamın 12.günü beta hcg 48 çıktı sizce düşükmü. çok endişeliyim
merhaba
benim adet tarihime 5 gün kala test degerim 2.33 çıktı.
adet olmadım.1 gün gecikti.tekrar test yaptırdım 4.18 çıktı
sizce bu değerler ne ifade ediyor?
arkadaşlar ben geçen ay ayın8 de adet olmuştum bu ay da 8-11 arası olmam lazım dün idrar testi yaptım ama negatif çıktı.beni şüpelendiren göğüs ağrılarım adetten önce hiç bukadar sızlamazdı üstüne yatamıyorum resmen.Kan tahlili ne zaman yaptırayım sizce? adetlerim 35 günde bir olduğundan karar veremedim çıkarmı acaba şimdi yapsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?