Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

nazlıcım.. cewabın için saol.. drların resmi sitelerinde 7. haftalardan bahsediyo abdominal ultrson için. o da tahimini Bhcg 8000-10000 lerde sanırım..
sitede yazan arkadaşlarda 1000 hcg üstü görünür diyo ama o wajinal sanırım..
biraz kafam karıştı..
cewabın için tekrar saol

apsaras son mesajını görmeden yazmışım rahat ol artık karından görünebilir

hayırlı olsun bende test yaptırdım 91.1 çıktı salı günü doktora gidecem inşallah hayırlısı olsun hamilemiyim acabaaaaaa kızlar

hayırlı olsun bende test yaptırdım 91.1 çıktı salı günü doktora gidecem inşallah hayırlısı olsun hamilemiyim acabaaaaaa kızlar

kesin hamilesin canım hayırlı olsun sağlıkla kucakla inşallah ama kontrole git mutlaka artışın izlenmesi daha sağlıklı çünki

adetime 5 gün varken kan tahlili yaptırdım sonuç,1.37 çıktıdün adet tarihimdi ama olmadım halen.negatif sonucu görüpte hamile olduğunu öğrenen var mı?umut dünyası işte :))))

adetime 5 gün varken kan tahlili yaptırdım sonuç,1.37 çıktıdün adet tarihimdi ama olmadım halen.negatif sonucu görüpte hamile olduğunu öğrenen var mı?umut dünyası işte :))))

bende adetime 2 gün kala test yaptım negattif çıktı bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı yarın adet günüm şimdi ben hamilemiyim değilmiyim karar veredim arkadaşlar sizce?:18:

meylo sonucun iyi ama 2 günde bir tekrarlayarak artışın 2 katına çıkmasına bakılmalı
şimdiden hayırlı olsun

Canım adetine 5 gün kala çıkmayabilir. Testi tekrarla, hamile olabilirsin.

bende adetime 2 gün kala test yaptım negattif çıktı bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı yarın adet günüm şimdi ben hamilemiyim değilmiyim karar veredim arkadaşlar sizce?:18:

ikinci çizgi silikte çıksa gebelik var demektir cnm benim ikinci çizgi gözüne iyice yaklaştırınca beli belirsizdi ama gebeydim

Canım adetine 5 gün kala çıkmayabilir. Testi tekrarla, hamile olabilirsin.

dün bir ara baş dönmem oldu.bu gün de sol kasığımda arada ufak ağrılar oluyor.adet olmadım halen ovulasyon testi yaparak bu ayı geçirdim,one göre dün hadi 1 günde benden :) bugün adet olmam gerekiyordu.bilmiyorummmm:18:

2 gün kala kan testi yaptırdın di mi?madem yarın adet günün geçmesini bekle bakalım.çok moral bozucu oluyor ya hayırlısı diyelim arkadaşımm

kızlar aşılamamın 12.günü beta hcg 48 çıktı sizce düşükmü. çok endişeliyim

endişelenme canım bence normaldir döllenmenin gidişatna bağlı neticede artış herkesinki aynı olmaz benim aşılamamın 11.günü 30 çıkmıştı.ama sen 2 gün ara ile yeniden yaptır artış normalse sorun yoktur zatii dr açıklamasını yapr sana canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucaklarsın yavrunu

Son düzenleme:
merhaba
benim adet tarihime 5 gün kala test degerim 2.33 çıktı.
adet olmadım.1 gün gecikti.tekrar test yaptırdım 4.18 çıktı
sizce bu değerler ne ifade ediyor?

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba, adet günüme şuan 4 gün var haliyle dün 5 gün vardı.şüphelendiğim için dayanamadım bir test yaptım.hafif bir çizgi çıkması üzerine kan testi yaptım degerim 5.34 çıktı.sizce dururm nedir?

merhaba
benim adet tarihime 5 gün kala test degerim 2.33 çıktı.
adet olmadım.1 gün gecikti.tekrar test yaptırdım 4.18 çıktı
sizce bu değerler ne ifade ediyor?

canım adetine 5 gün kala bu değer çıktıysa bildiğim kadarıyla 2 günde 2 kat artıyorolmalı dolayısıyla 3 gün kala 4.18 fln olması gerekirdi.belki oluştu ama tutunamadı düşücek.yada geç döllenme olmuş olabilir.normalde 5 değerin altına hamile değil diyorlar.sen de bekle biraz daha adet olmazsan geç döllenme olmuştur hamilesindir.bir daha baktırırsın 3-4 gün sonra.

arkadaşlar ben geçen ay ayın8 de adet olmuştum bu ay da 8-11 arası olmam lazım dün idrar testi yaptım ama negatif çıktı.beni şüpelendiren göğüs ağrılarım adetten önce hiç bukadar sızlamazdı üstüne yatamıyorum resmen.Kan tahlili ne zaman yaptırayım sizce? adetlerim 35 günde bir olduğundan karar veremedim çıkarmı acaba şimdi yapsam?

canım bence olsa çıkması lazımdı idrarda.ama biraz daha gecikince bak tekrar.bu gün kanda baktırsan varsa çıkar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…