Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba
benim adet tarihime 5 gün kala test degerim 2.33 çıktı.
adet olmadım.1 gün gecikti.tekrar test yaptırdım 4.18 çıktı
sizce bu değerler ne ifade ediyor?

değer çok düşük canım ama zaten değer artışından belli olurdu 5 gün sonraki 4,18 diyorsun anladığım kadarı ile .bazen hormonlardan böle çıkabiliyor testler ama bu sonuçlara göre gebelik yok bence bende bi dönem yaptırmıştım adetimi 1 gün geçe 6 idi ama 1 gün sonra regl oldum

hayırlısı bekle bakalım netice ne olcak eğer regl başlamaz ise gene bi test yaptır bakalım sonuç ne çıkacak yumurtlama geç olmuştur dolayısıyle döllenmede geç oluşmuş olabilir tedbiri elden bırakma yinede

Son düzenleme:

adetin 1 gün geçmiş değer 5,34 belkide hamilesindir geç döllenme olmuştur ama bellide olmaz sen 2 gün daha bekle regl başlamaz ise tekrarla testi ve doktoruna mutlaka muayene ol bazı durumlarda düşük vss farkedilmiyor çünki illaki ultrason muayenesi şart kontrolde fayda var ama testte artış yok ise bişii yoktur bence

benim başıma gelen bir olayı anlatayım size ALLAH göstermesin kimseye adetime 6 gün kala hafif bir lekelenme oldu kasık ağrısı ile beraber ve şüphelendim test alıp yaptım silik 2. çizgiyi gördüm güvenemedim bir tane daha yaptım gene aynı 1 gün bekledim ertesi gün kantesti yaptırdım 108 çıktı ikizmiş muayenede öle çıkmıştı adetimin günlerinde sorun vardı erken yumurtlama olmuş sanırım ve malesef 10 gün sonra kanamam başladı düşük yaptım .herkeste olur demiyorum hani farkında olmuyor insan ondan bahsetmek istedim yoksa düşük yapmamın nedeni benim sağlığımla ilgili çünki daha önce 4 düşüğüm daha vardı

Son düzenleme:
canım bence olsa çıkması lazımdı idrarda.ama biraz daha gecikince bak tekrar.bu gün kanda baktırsan varsa çıkar bence.

saol cnm ya bende idrarda belki çıkmamıştır diye düşünmüştüm geç yumurtladığım için ama çıkar diosanız demekki yoktur

kızlar sizce benim durumum nedir.adetten 5 gün önce idrarda çok hafif çizgi kan değerim 5.34?

kızlar gecikmenin 4. gününde idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı hemen kan testi yaptrdım 74.8 çıktı sizce bu değer nasıl. dr randevu almaya çalışıorum şuan henüz gidemedim de merak içindeyim değeri düşen arkadaşları okudukça tedirgin oluyorum ama değerlerim düşse adet olurdum heralde dimi?

beta hcg sonucunu bilemem ama.idrar tahlilinde 2. çizgi silikte olsa çıktıysa hamile olbilirsin...benimde geçen sene 8 günüm geçiyordu idrarda 2. çizgi silik çıkmıştı.3 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim.2 gün sonra.ümit vermek istemem ama inşaallah tabiki istiyorsan hamilesindir..............

merhaba arkadaşlar sabah test yaptım 2.çizgi silik çıktı öğleden sonra kan testi yaptırmaya gittim beta-hcg 157,63 diyor doktor yoktu soramadım ne anlama geliyor bu değerlerden anlayan varmı???

merhaba arkadaşlar sabah test yaptım 2.çizgi silik çıktı öğleden sonra kan testi yaptırmaya gittim beta-hcg 157,63 diyor doktor yoktu soramadım ne anlama geliyor bu değerlerden anlayan varmı???

Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)

3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
gözün aydın arkdaşımmmm hamilesinnnnnnnnnnnn

canım bende yapmıştım silik cıkmıştı hamilesin bencedeee tebriklerrrr

tebrikler canım hamilesinnnn

teşekkür ederim inşallah öyledir:)) adetim düzensiz olduğu için kaç gün geciktiğimi tam bilemiyorum yarın doktora gitcem ama meraktan duramadım

teşekkür ederim inşallah öyledir:)) adetim düzensiz olduğu için kaç gün geciktiğimi tam bilemiyorum yarın doktora gitcem ama meraktan duramadım

öylesin canımmmmm çokk tebrik ederim Rabbim hepimize nasip etsinnn hemen dinlen sennnn yarında dr git bakalım kesecik oluştumuuu sanırım 4 haftalıksınnnn

kan testimi poliklinikte yaptrmıştım tlfn açıp değerleri söylediler ve hamilesiniz dediler şimdi hep meraktayım mercimeğime bişi olcak die :18: istediğim dr da 20 gün sonrasına randevu veriyor meraktan çatlıcam

slm kızlar burda olan varsa bişey sorcam.benim regli gecikmemin 3.gününde değerim 20,6ydı.13.gününde ise 4395 e çıkmış.kaç haftalık oluyor tam olarak?birde ben hiçbir belirti
yaşamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…