Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

maşallah kocaman olmuş 6 hafta bitmiş yediden gün almaya başlamış şu an 6 + 1 günlük hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah

wallamı ne güzelll ben hiç belirti falan yaşamadığım için hala varlığını hissedemiyorum işte.ne bulantı ne baş dönmesi hiçbişi yok.Çok teşekkür ederim canım Allah ım herkese yaşatsın bu duyguyu sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh öptmmmmm

kızlar yarın bhcg yaptırcam inş dua edin:18: hislerim yanıltmıyosa olumlu sonuc bekliyorm hayırlısıyla..

slm ben adetime 6 gün kala kanda baktırdım 0.03 çıkmıştı şimdi hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin

Ben de adetime 10gunkala kan testi yaptirdin sonuc negatif sizce cok mu erken hala ihtimal olabilir mi

umarım hepiniz istediğiniz sonuçları alırsınız kızlar.dualarım sizinle.canım 10 gün çok erken bence çünkü benim gecikmemin 3.gününde bile değer biraz düşük çıkmıştı

ben de ilk 5 ayımı aynen senin gibi belirtisiz çok rahat geçirdim, sadece 1 hafta kadar hafif bulantı yaşadım. 5. ayda bi boğaz yanması başladı, akşamları ağlatıyo beni nerdeyse bana da herkes soruyodu, zormu hamilelk diye.. yoo hiçbi sorunum yok benim diyodum. deme yani öyle herkese nazar değdiriyosun kendi kendine mutlu hamilelikler...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

teşekkür ederim canım hamile almadan önce forumu hep takip ederken belirtileri yaşamam gerektiğine inandırdım sanırım o yüzden inanası gelmiyo insanın yarın keseye baktırıcaz hayırlısı.:80:

teşekkür ederim canım hamile almadan önce forumu hep takip ederken belirtileri yaşamam gerektiğine inandırdım sanırım o yüzden inanası gelmiyo insanın yarın keseye baktırıcaz hayırlısı.:80:

hımm çok heyecanlı dönemler :) ben SAT günümde keseye baktırmaya gitmiştim, görünmemişti,4 haftalıktı... 5. haftada göründü kese, 6. hafta da kalp atımı aldık... genelde hamilelikler problemli geçiyo, nadir yani bizim gibi sakin geçen, sen daha başındasın. yani her an başlayabilir....

geçen gün yazmıştım..
adetime 6 gün kala falan bhcg 2.33 1 gün adet gecikmesinden sonra baktırdım 4.18 ..hala adet olmadım 4 gün geçti..bir iki gün daha bekleyip testi tekrar etmeyi düşünüyorum..değerler negatif ama hala hastalanmadım da..ne ki bu şimdi?

olabilir testi tekrarla belki geç döllenme olmuştur. adetlerin düzenli mi ona bağlı biraz da

ilk beta-hcg sonucum 235 iki gün sonra yaptırdığım 426 doktorum değerler yeterli olmayabilir diyor, düşük olabilirmiş,dört gün sonra yeniden test istedi. Ne sıkıntılı bir bekleyiş bu. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.

canım hala adet olmadığına göre bence sen hamilesin git baktır biran önce bir kez daha değerlerin 10un üstüne çıkmıştır şuan.geç döllenme olmuş senin bence ondan öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…