Ben de adetime 10gunkala kan testi yaptirdin sonuc negatif sizce cok mu erken hala ihtimal olabilir miMerhaba;
Yeni aranıza katıldım, hamile kalmak istiyorum, kan testi sonuçları en erken ne zaman belli olur, bide en son adet tarihine göremi yoksa ilişkiye göremi, kan testi sonuçları belli olur. yardımcı olursanız sevinirim
wallamıne güzelll ben hiç belirti falan yaşamadığım için hala varlığını hissedemiyorum işte.ne bulantı ne baş dönmesi hiçbişi yok.Çok teşekkür ederim canım Allah ım herkese yaşatsın bu duyguyu sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh öptmmmmm
teşekkür ederim canım hamile almadan önce forumu hep takip ederken belirtileri yaşamam gerektiğine inandırdım sanırım o yüzden inanası gelmiyo insanın yarın keseye baktırıcaz hayırlısı.:80:
olabilir testi tekrarla belki geç döllenme olmuştur. adetlerin düzenli mi ona bağlı biraz da
umarım hepiniz istediğiniz sonuçları alırsınız kızlar.dualarım sizinle.canım 10 gün çok erken bence çünkü benim gecikmemin 3.gününde bile değer biraz düşük çıkmıştı
geçen gün yazmıştım..
adetime 6 gün kala falan bhcg 2.33 1 gün adet gecikmesinden sonra baktırdım 4.18 ..hala adet olmadım 4 gün geçti..bir iki gün daha bekleyip testi tekrar etmeyi düşünüyorum..değerler negatif ama hala hastalanmadım da..ne ki bu şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?