ilk beta-hcg sonucum 235 iki gün sonra yaptırdığım 426 doktorum değerler yeterli olmayabilir diyor, düşük olabilirmiş,dört gün sonra yeniden test istedi. Ne sıkıntılı bir bekleyiş bu. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.
canım hala adet olmadığına göre bence sen hamilesin git baktır biran önce bir kez daha değerlerin 10un üstüne çıkmıştır şuan.geç döllenme olmuş senin bence ondan öyle
arkadaşım ben doktoruna katılmıyorum.neredeyse iki katına çıkmış düşmemiş ki değerin.öyle olan çok insan var.yükselme biraz geç olmuş ama sonra düzene girmiş gibi gözüküyor.tabi doktordan iyi bilemem ama inşallah iyi devam eder.
Arkadasslar adetten 5 gun once beta hcg degerim 7.6 ydi. 3 gun kalan 3 gun suren hafif kahverengi lekelenmem oldu, cok heyecanladim yerlesiyor diye. Bugun adeti bekledigim gun, kan verdim deger 5,9((( bu yok demek saniyorum ama cok uzuldum :84: nedense bu ay cok umutluyduum..
kızlar kan testi yaptırdım değer B-HCG için 44,76 bu ne demek
geçen ayın 9unda hastalandım bu ay henuz olmadım
canım benim yaklaşık iki haftalık bebişin var...hayırlı olsun inşallah,tebrik ederim
testi bir kaç gün sonra tekrarlat..eğer sürekli ikiye katlayarak artmışsa bebişin tutunuyor demektir
kızlar kan testi yaptırdım değer B-HCG için 44,76 bu ne demek
geçen ayın 9unda hastalandım bu ay henuz olmadım
tebrikler. sin
kızlar beta 1299 çıktı sağlıklı gebelik için normalmi????????????
kızlar beta 1299 çıktı sağlıklı gebelik için normalmi????????????
bence çok çok normal hatta bebişini ultrasonda görebilirsinde
tebrikler sağlıkla doğar inş
kızzlar slm.ara ra yazmıştım ama, bhcg değerim 3038 çıkmış.kese görünür sanırım.değil mi.bugün dr a gidecez de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?