Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşım ben doktoruna katılmıyorum.neredeyse iki katına çıkmış düşmemiş ki değerin.öyle olan çok insan var.yükselme biraz geç olmuş ama sonra düzene girmiş gibi gözüküyor.tabi doktordan iyi bilemem ama inşallah iyi devam eder.

canım hala adet olmadığına göre bence sen hamilesin git baktır biran önce bir kez daha değerlerin 10un üstüne çıkmıştır şuan.geç döllenme olmuş senin bence ondan öyle

umarım dediğin gibi olur fulyacım..
7 şubatta yaptırmıstım testi..cumaya kadar bekleyeyim diyorum..hala gecikme devam ederse tekrar yaptırayım

selam arkadaşlar,

adetime 6-7 gün kala (+1,-1 olabilir diye dedim) B hcg kan testi yaptırdım. 1,20 çıktı. çok umutluydum çünkü yumurta takibi yapmıştık dr.umla. artık pazar günü adetimi bekliyorum. ama son bir umut burdan sizlerede sorayım dedim. erken yaptırmış olabilir miyim

slm arkadaslar ya yaklasık 1.5 ay önce doktora gıttım kan testi B-hcg degerim 0.98 cıktı cok mu dusuk doktorum sorun yok dedı ama bana yardımcı olurmusunuz?

Teşekkür ederim iyi dileklerin için, benim için zorlu tüp bebek sürecinden sonra iyi bir haber ve sonunda bu belirsizlik üzücü olsa da inşallah sonu iyi olur.Bu süreçten geçen herkesin Allah yardımcısı olsun.

Arkadasslar adetten 5 gun once beta hcg degerim 7.6 ydi. 3 gun kalan 3 gun suren hafif kahverengi lekelenmem oldu, cok heyecanladim yerlesiyor diye. Bugun adeti bekledigim gun, kan verdim deger 5,9 ((( bu yok demek saniyorum ama cok uzuldum :84: nedense bu ay cok umutluyduum..

günaydınlar;canım durup dururken o değerler yükselmez anladığım kadarıyla yumurta döllenmiş ama dokunamamış değer düştüğüne göre düşük yapıyorsun.bir dahaki aylara olur inşallah.çok geçmiş olsun.

dokunamamış yazmışım tututamamış yazıcaktım.zaten anlamışsındırda yinede düzeltiyim dedim.çoğu gebelik böyle oluyormuş.annenin haberi bile olmadan çok erken dönemlerde düşüyormuş.doktor söylemişti.ama bizler meraklı ve bilgili insanlar olduğumuz için günler öncesinden baktırıp haberdar oluyoruz.aslında üzülmemek için son güne kadar beklemek lazım ama işte beklenmiyorda.

kızlar kan testi yaptırdım değer B-HCG için 44,76 bu ne demek
geçen ayın 9unda hastalandım bu ay henuz olmadım

canım benim yaklaşık iki haftalık bebişin var...hayırlı olsun inşallah,tebrik ederim

testi bir kaç gün sonra tekrarlat..eğer sürekli ikiye katlayarak artmışsa bebişin tutunuyor demektir

kızzlar slm.ara ra yazmıştım ama, bhcg değerim 3038 çıkmış.kese görünür sanırım.değil mi.bugün dr a gidecez de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…