kızlar dün b hcg testim 11 çıktı çok mu düşük sizce??doktor çok erken pazartesi bidaha bakalım dedi.ama çok fazla gaz sancım var kasıklarımda ağrıyor.yatacaksın dedi nolur bi akıl verin yükseklir mi yükselse bile normal olur mu??
tebrik ederim hayatımadetin kaç gün geçti yada ne kadar erken yaptırdın?yükselirmi bilmiyorum ama inşallah bebişin tutunurda anniş olursun kuzum benim
09/02/2011 tarihinde yaptırdığım teste 44,74 çıktı
11/02/2011 tarihinde bu değer 59,40a çıktı bu durum normal mi?
kızlar dr dan geldik şimdi.değerim 3038 ama kese görünmüyo henüz.sadece dedi ki dr um.bir yer gösterdi ultrasonda burada oluşum olacak gelişecek diye düşünüyorum dedi.çok şaşkın ve üzgünüm.ama geç döllenme olduğuna da eminim ben.sonlara dpğru kaldım.öffffff çok huzursuzum.
kızlar dün b hcg testim 11 çıktı çok mu düşük sizce??doktor çok erken pazartesi bidaha bakalım dedi.ama çok fazla gaz sancım var kasıklarımda ağrıyor.yatacaksın dedi nolur bi akıl verin yükseklir mi yükselse bile normal olur mu??
Benim geçen ayki değerlerime çok benziyor. İnşallah tutunabilir ama, biyokimyasal gebelik olabilir...Hakkında hayırlısı inşallah...
Reglin kaç gün geçti?
Normalde 2 günde 2 katına katlaması gerekiyor...
geçen ay 9unda hastalandım
Kaç günde bir adet görürsün? Eğer 11inde yaptığın katlanmış olsaydı canım, geç döllenme olabilir derdim ama artmamış.
Benim de 25'ten 34e yükselmişti ve sonra gerilemeye başlamıştı.
Kötü senaryo yazmak istemem ama, kimyasal gibi canım ya...
İnşallah dediğim yanlış çıkar da tutunur Allahın izniyle, ama izlemeye devam et nacizane tavsiyem.
Böyle sürünerek artmaya devam ederse, doktora görün mutlaka.
09/02/2011 tarihinde yaptırdığım teste 44,74 çıktı
11/02/2011 tarihinde bu değer 59,40a çıktı bu durum normal mi?
canım sanki çok düşük benim adet tarihim 6 şubat 10 şubatta ki degerim 1299 çıktı sen genede doktoruna danış umaım yükselir
yaptıralı tam 2 gun olmadı bununla ilgisi olabilir mi bu gece 11 gibi tam 2 gun olacak
adet günün ne zaman ben 9 şubat sandım
ben henuz adet olmadım uzmanımı aradım değer normal gebelık 1 haftalık dedi eczane testlerınde pozitif çıktı
9 ocakta oldum geçen ay bu ay olmadım
Benim geçen ay adetim 10 gün gecikmişti.
Normal gebelik olma şansı elbette oluyor...Ama adet döngüne göre hesaplanan yumurtlama tarihinden ne kadar geçtiği de önemli canım. Yumurtlama gününe göre değerin geride mi değil mi ona bakılmalı. Sadece bu değere bakarak 1 haftalık demek ezberden bir yorum olur. Eğer son adet tarihin 9 ocaksa ve 28 günde bir adet görüyorsan, (geç yumurtlama olmadıysa tabi) bebek bir haftalık olamaz...
Sen değerini mutlak surette takipte tut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?