Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

o zamn değerlerım normal değil mi

Canım şöyle diyeyim, eğer Son adet tarihin 9 ocaksa ve 22 ocak yumurtlama tarihinse, bunlardan eminsen, 28 günde adet görüyor olmalısın ve 2-3 şubat gibi implantasyon olmuş olmalı. Bu durumda en az 1200-1500 aralığında olman ve çoktan kesenin ultrasonda görünmesi gerekirdi gibime geliyor.
Şu an 6 günlük gecikmedesin, şu an yine altını çiziyorum son adet tarihine göre 4+6 / 5+0 hamile olmalısın. Bu değer düşük.
Ama tabi ki bunlar sadece teorik hesaplar ve benim yorumlarım.
Geçen ay yaşadıklarımdan tecrübe ettiklerim...İnşallah değildir.
Yumurtlama dediğin tarihte olmamıştır belki.
Ama ben takipte kalman için uyarmayı bir borç bildim.Kendim yaşadığım için.
Bana biyokimyasal gebelik gibi geldi.
Ama mutlaka takip edilmeli. Değerin hızla katlamazsa, böyle 3er 5er artarsa, ama kanama başlamazsa gebelik senin sağlığın açısından, sonlandırılmalı...
Tatlım kızma nolur ama ihmal etme diye geçen ay öğrendiklerimi paylaşmak istedim.Takipsiz bırakma...2günde bir olmasa da bir haftaya kadar tekrar baktır...
Aynını yaşadım.Ondan söylüyorum.

çok geçmiş olsun canım bende 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım umarım bebegine kavuşursun

çok geçmiş olsun canım bende 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım umarım bebegine kavuşursun

Saol canım. İnşallah ben de sen gibi kavuşurum bebeğime...
Kimyasalllarda Dış gebelik riski de var biliyosun, daha doğrusu dış gebelik mi kimyasal mı kanama olmadan bilinmiyor ya, ondan uyarmak istedim arkadaşı.

haklısın ben kimyasal gebeliğimde kanda baktırmadım adetim geçince kanamam oldu bayagıda kaptırmıştım kendimi çok zor oluyorallah kimseye yaşatmasın

haklısın ben kimyasal gebeliğimde kanda baktırmadım adetim geçince kanamam oldu bayagıda kaptırmıştım kendimi çok zor oluyorallah kimseye yaşatmasın

Amin canım.Ben kanda baktırmıştım. 4 kere tahlil yaptırmam gerekti. Önce güzel katlıyordu sonra azar azart artmaya başladı ve sonra direkt düşüşe geçti kanama başladı. Zor olmazmı insan neler çekiyor...

şimdi doktora gittim sonucu göstermeye pazartesi günü net konuşabilirmi dedi bişey var ama değerin düşük dedi bilmiuorum yaa hastalanadabilirsin dedi eğer hastalanırsamk yok mu demek oluyor

merhaba kızlar sat tarihim 12 ocak
02.02.11 kan da bhcg 3 çıktı
10.02.11 de ise bhcg 597 çıktı
hamileyimmm dimiiii ???
ve kaç haftalıktır sizce daha doktora gitmedim

hamileyimmm dimiiii ???

buna göre 4+3 haftalık hamişsin tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin.

teşekkür ederim :) peki 597 değer gerçekten güçlü bir değermidir olumsuz bişey olmaz değilmi pzt doktora gitcem biraz tedirginimde

şimdi doktora gittim sonucu göstermeye pazartesi günü net konuşabilirmi dedi bişey var ama değerin düşük dedi bilmiuorum yaa hastalanadabilirsin dedi eğer hastalanırsamk yok mu demek oluyor

maalesef kimyasaldan şüphelenmiş canım umarım yükselir gönlünü ferah tut

hamileyimmm dimiiii ???

benimde son sat 18 ocak idi 8 şubatta yaptırdım 3.68 çıktı beklenen adet tarihi yarın napsam tekrarmı yaptırsam senin erken belirtilerin ne olmuştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…