yumurtlama donemım 22 ocak gıbı
Genellikle yumurtlamadan sonra 12-13. günlerde yerleşme oluyor ve bhcg salgılanmaya başlıyor.
o zamn değerlerım normal değil mi
o zamn değerlerım normal değil mi
Canım şöyle diyeyim, eğer Son adet tarihin 9 ocaksa ve 22 ocak yumurtlama tarihinse, bunlardan eminsen, 28 günde adet görüyor olmalısın ve 2-3 şubat gibi implantasyon olmuş olmalı. Bu durumda en az 1200-1500 aralığında olman ve çoktan kesenin ultrasonda görünmesi gerekirdi gibime geliyor.
Şu an 6 günlük gecikmedesin, şu an yine altını çiziyorum son adet tarihine göre 4+6 / 5+0 hamile olmalısın. Bu değer düşük.
Ama tabi ki bunlar sadece teorik hesaplar ve benim yorumlarım.
Geçen ay yaşadıklarımdan tecrübe ettiklerim...İnşallah değildir.
Yumurtlama dediğin tarihte olmamıştır belki.
Ama ben takipte kalman için uyarmayı bir borç bildim.Kendim yaşadığım için.
Bana biyokimyasal gebelik gibi geldi.
Ama mutlaka takip edilmeli. Değerin hızla katlamazsa, böyle 3er 5er artarsa, ama kanama başlamazsa gebelik senin sağlığın açısından, sonlandırılmalı...
Tatlım kızma nolur ama ihmal etme diye geçen ay öğrendiklerimi paylaşmak istedim.Takipsiz bırakma...2günde bir olmasa da bir haftaya kadar tekrar baktır...
Aynını yaşadım.Ondan söylüyorum.
çok geçmiş olsun canım bende 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım umarım bebegine kavuşursun
Saol canım. İnşallah ben de sen gibi kavuşurum bebeğime...
Kimyasalllarda Dış gebelik riski de var biliyosun, daha doğrusu dış gebelik mi kimyasal mı kanama olmadan bilinmiyor ya, ondan uyarmak istedim arkadaşı.
haklısın ben kimyasal gebeliğimde kanda baktırmadım adetim geçince kanamam oldu bayagıda kaptırmıştım kendimi çok zor oluyorallah kimseye yaşatmasın
Canım şöyle diyeyim, eğer Son adet tarihin 9 ocaksa ve 22 ocak yumurtlama tarihinse, bunlardan eminsen, 28 günde adet görüyor olmalısın ve 2-3 şubat gibi implantasyon olmuş olmalı. Bu durumda en az 1200-1500 aralığında olman ve çoktan kesenin ultrasonda görünmesi gerekirdi gibime geliyor.
Şu an 6 günlük gecikmedesin, şu an yine altını çiziyorum son adet tarihine göre 4+6 / 5+0 hamile olmalısın. Bu değer düşük.
Ama tabi ki bunlar sadece teorik hesaplar ve benim yorumlarım.
Geçen ay yaşadıklarımdan tecrübe ettiklerim...İnşallah değildir.
Yumurtlama dediğin tarihte olmamıştır belki.
Ama ben takipte kalman için uyarmayı bir borç bildim.Kendim yaşadığım için.
Bana biyokimyasal gebelik gibi geldi.
Ama mutlaka takip edilmeli. Değerin hızla katlamazsa, böyle 3er 5er artarsa, ama kanama başlamazsa gebelik senin sağlığın açısından, sonlandırılmalı...
Tatlım kızma nolur ama ihmal etme diye geçen ay öğrendiklerimi paylaşmak istedim.Takipsiz bırakma...2günde bir olmasa da bir haftaya kadar tekrar baktır...
Aynını yaşadım.Ondan söylüyorum.
Geçmiş olsun. Değerin 3038 mi? Yoksa bir yazım yanlışı mı var?
3038 doğru...canım sıkkkkıııınn.geç dölleme mi ki.
merhaba kızlar sat tarihim 12 ocak
02.02.11 kan da bhcg 3 çıktı
10.02.11 de ise bhcg 597 çıktı
hamileyimmm dimiiii ???
ve kaç haftalıktır sizce daha doktora gitmedim
daha adet günün gelmeden 500 lü değer normal bence.
daha adet günün gelmeden 500 lü değer normal bence.
şimdi doktora gittim sonucu göstermeye pazartesi günü net konuşabilirmi dedi bişey var ama değerin düşük dedi bilmiuorum yaa hastalanadabilirsin dedi eğer hastalanırsamk yok mu demek oluyor
merhaba kızlar sat tarihim 12 ocak
02.02.11 kan da bhcg 3 çıktı
10.02.11 de ise bhcg 597 çıktı
hamileyimmm dimiiii ???
ve kaç haftalıktır sizce daha doktora gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?