Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ama sende benim gibi 6 gün önce yaptırmışsın 0.03 çıkmış demekki seninki de geç döllenme olmuş bide bişiy soracam normal yoldanmı hamile kaldın ve kaçıncı ayında kaldın

normal yoldan hamile kaldım canım sadece 3 kere ilişkide bulundum yumurtlama gününde 10 aylık evliyim agustosta 8 haftalık düşük yaptım kasımda kimyasal gebelik yaşadım dedim 2 ay ara vereyim 2 ay aradan sonra ilk denememde hamile kaldım senin adetin ne zaman geçtimi?????

benımde 4 ocak son adet tarıhımdı subatın 8 de kan tahlılım 0.1 cıktı negatıf bugun ayın 12 sı ve ben halen adet olmadım acaba benımkıdemı gec dollenme ıdrar testı yapsam cıkarmı acaba

ben pko luyum 5 yıllık evliyim son 1,5 yıldır denemelerimiz var ama 5 aydır dr kontrolündeyim klomen+çatlatma iğnesi kullandım bu ay bugün iğnenin 13.günü iğnenin 14.günü adet günüm yani yarın dua edin kızlar lütfeeeeeeeeennnnnnn yarını kazasız belasız atlatayım

inşallah adet olmazsında bebişin merhaba de sanadaaa

benımde 4 ocak son adet tarıhımdı subatın de kan tahlılım 0.1 cıktı negatıf bugun ayın 12 sı ve ben halen adet olmadım acaba benımkıdemı gec dollenme ıdrar testı yapsam cıkarmı acaba

prolaktinin yükselmiş olabilir aynı şeyi bende mayıs ayında yaşadım sürekli test tahlil yaptım çıkmadı 14 gün sonra ilaçla adet olmuştum senin günün de 8 gün geçmiş mutlaka dr git ve tahlil yaptır cnm

stresten ha oldu ha olacak derken prolaktin hormonu yükseliyo o da adet olmayı engelliyo bu hormon bi de fazla dereotu tüketiminde yükseliyormuş bu vücuttaki süt hormonuymuş bilirsiniz lohusalarda derler yaaaa süt koruyo hamile kalmazsın bu yüzden

şöyle anlatayım.SAT 28.12.2010.28.01.2011 de gelmeliydi gelmedi. adetimi geçeli 4. gün olmuştu idrar testi yaptım kıpkırmızı olmasa da çıktı gebelik.2 gün sonra da yani geçeli 6 gün olmuştu ddr a gittik heecanla.alttan muayene ile görülmed bişey ama gebeliğe hazırlanmış dölyatağı güzel dedi drum.hemen bhcg ve progesteron istiyorm dedi.yaptırdık hemen.bhcg 187 çıktı pogesteron da 12 çıktı.evet gebelik var dedi fakat diğer değer düşükmüş progestan vrdi kullanıyorum şuan.şu ana kadar bizden ara ara 3 kez bhcg istedi.sanırım artışı kontrol ediyor.sırasıyla değerlerim şöyle; 187-441-3038.bu çarşamba tektar istedi.dün dr a gittim bebişim hala görünmedi.sadece bir yer gösterdi burada bir oluşum olacak dedi.çok endişeliyim.
acaba benim geç döllenme mi ki.çünkü bakıyorum da arkadaşların adetleri 5 gün geçince bile 500-600-hatta 1000 lerde çıkıyor değerleri.bnim 6. günde 187 çıkmıştı.düşük yani.çok şükür şu an artıyor ama.drum telalanma diyor ama.dış geblik de yokmuş sordum.
çok endişeliyim.nolur bir şey deyin...

benimde ilkölçümde 79 çıktı sonra 600lerde sonrada 2500lerde çıktı doktor iyi dedi önemli olan kendini katlıyarak gitmesiymiş....belki geç döllenme olmuştur o yuzden sen doktoruna düzenli git içinide ferah tut....

çok sağol.senin kese göründü mü.ne zzasman göründü.inşallah bu hafta görünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…