Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

insan tek olmadığını görmesi biraz da olsa rahatlıyor galiba.Benim de satım 23.12.2010 günüm geçti ve 1 hafta sonra idrar testi yaptım ve negatif doktora gittim bi kan testi yapalım dedi beta hcg 197 çıktı 2 gün sonra idrar testi yine yaptım pozitif doktor yine ben bişey göremiyorum radyolojiden detaylı ultrason istedik gene görülmedi o gün beta-hcg sonucu 1067 akşam olmuştu tabiyki ertesi günü doktorla tlf. konuştur değer 1000 geçmiş geç döllenmeyse görülmüyor dedi bu hafta cuma günü randevulaştık bakalım neler olacak kısmety artık üzül üzül nereye kadar bebeğimi çok istiyorum ama bu belirsizlikte insanı kahrediyor.eğer ki sat a göre bakınca ben 7+ larda olmam lazım ama benimkisi daha görülmüyor bile

selam arkadaşlar benim regl im 7 gün geçti ama kan testim negatif çıktı daha regl olmadım gebe olma ihtimalim varmıdır sizce??:80:

arkadaşlar beta hcg değerlerine takılmayın onlar çok aldatıcı olabılıyor. benım sureklı düşük çıkıyordu ve yukselmıyordu bende çok korktum dış ya da boş gebelık mı dıye ama sonra hızla yukseldi şu an 6,5 aylık hamıleyım darısı başınıza ınşallah

Slm benimde son adet tarihim senden 1gün sonrası
görülmeyen bebekmi kesemi anlamadımm

ancak bugünlerde kalp atışı görülebilir
stres yapma
ben perşembe sende cuma gidiyormuşsunn
umarımm güzell haberlerle dönersinn
bende sadece keseyi gödümm bebegi degil

hayır arkadaşım keseyi bile daha göremedik biz

kaç haftalıktın benimde kese göründü daha bebek görünmedi.... ben 5+3 oldum....

hayır arkadaşım keseyi bile daha göremedik biz
1000in üzerinde olması gerekiyor demişti dr.um
hatta vajinal bile bakmadı bana
umarım cuma günü güzell haberlerle gelirsinn
geç döllenmeden dolayı gözükmemiştir
kaç haftalıktın benimde kese göründü daha bebek görünmedi.... Ben 5+3 oldum....

5hafta 3günlükken gitmiştim
dr.kesen 5haftaya uygun dedi
normal dedi
şuandada 7+2yim

kızlar sorum var adetim 4 gün gecikti..fakat zaten adete 5 gün kala bi ilişki oldu.sizce n yapmalıyım?mumkunmudur?

yumurtlama genelde adetten ıtıbaren 14.gun olur ama bu kısıye gore deısır yanı 3-4 gun ya oncesı ya sonrasıda olabılır.Muhtemelen yumurtlama tarıhın gecmıstır gebe kalma ıhtımalın cok dusuk cnm,belkı stresten..vs gecıkmıs olabılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…