şöyle anlatayım.SAT 28.12.2010.28.01.2011 de gelmeliydi gelmedi. adetimi geçeli 4. gün olmuştu idrar testi yaptım kıpkırmızı olmasa da çıktı gebelik.2 gün sonra da yani geçeli 6 gün olmuştu ddr a gittik heecanla.alttan muayene ile görülmed bişey ama gebeliğe hazırlanmış dölyatağı güzel dedi drum.hemen bhcg ve progesteron istiyorm dedi.yaptırdık hemen.bhcg 187 çıktı pogesteron da 12 çıktı.evet gebelik var dedi fakat diğer değer düşükmüş progestan vrdi kullanıyorum şuan.şu ana kadar bizden ara ara 3 kez bhcg istedi.sanırım artışı kontrol ediyor.sırasıyla değerlerim şöyle; 187-441-3038.bu çarşamba tektar istedi.dün dr a gittim bebişim hala görünmedi.sadece bir yer gösterdi burada bir oluşum olacak dedi.çok endişeliyim.
acaba benim geç döllenme mi ki.çünkü bakıyorum da arkadaşların adetleri 5 gün geçince bile 500-600-hatta 1000 lerde çıkıyor değerleri.bnim 6. günde 187 çıkmıştı.düşük yani.çok şükür şu an artıyor ama.drum telalanma diyor ama.dış geblik de yokmuş sordum.
çok endişeliyim.nolur bir şey deyin...
selam arkadaşlar benim regl im 7 gün geçti ama kan testim negatif çıktı daha regl olmadım gebe olma ihtimalim varmıdır sizce??:80:
1di canım
arkadasım testi nezaman yaptırdın yanı bu sonuclar adetin kac gün sonraya ait....
insan tek olmadığını görmesi biraz da olsa rahatlıyor galiba.Benim de satım 23.12.2010 günüm geçti ve 1 hafta sonra idrar testi yaptım ve negatif doktora gittim bi kan testi yapalım dedi beta hcg 197 çıktı 2 gün sonra idrar testi yine yaptım pozitif doktor yine ben bişey göremiyorum radyolojiden detaylı ultrason istedik gene görülmedi o gün beta-hcg sonucu 1067 akşam olmuştu tabiyki ertesi günü doktorla tlf. konuştur değer 1000 geçmiş geç döllenmeyse görülmüyor dedi bu hafta cuma günü randevulaştık bakalım neler olacak kısmety artık üzül üzül nereye kadar bebeğimi çok istiyorum ama bu belirsizlikte insanı kahrediyor.eğer ki sat a göre bakınca ben 7+ larda olmam lazım ama benimkisi daha görülmüyor bile
slm benimde son adet tarihim senden 1gün sonrası
görülmeyen bebekmi kesemi anlamadımm
ancak bugünlerde kalp atışı görülebilir
stres yapma
ben perşembe sende cuma gidiyormuşsunn
umarımm güzell haberlerle dönersinn
bende sadece keseyi gödümm bebegi degil
arkadaşlar bugün ulrasonda bebeğimin kesesi gözüktü:)
kaç haftalıktın benimde kese göründü daha bebek görünmedi.... ben 5+3 oldum....Slm benimde son adet tarihim senden 1gün sonrası
görülmeyen bebekmi kesemi anlamadımm
ancak bugünlerde kalp atışı görülebilir
stres yapma
ben perşembe sende cuma gidiyormuşsunn
umarımm güzell haberlerle dönersinn
bende sadece keseyi gödümm bebegi degil
ayyyyy çok sevindim hayıt-rlı olsun canımmm
teşekkür ederim cnm 9unda değer 44du 11inde 59 12isinde de 83 e çıktı
1000in üzerinde olması gerekiyor demişti dr.umhayır arkadaşım keseyi bile daha göremedik biz
kaç haftalıktın benimde kese göründü daha bebek görünmedi.... Ben 5+3 oldum....
bugün beta hcg 14,55 çıktı beklenen adet günümde çok mu düşük acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?