Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar bugün itibariyle sat göre 5+2 hamileyim bugün kan testi yaptırdım 704 çıktı haftaya göre iyi mi??

:26::26:

hayırlı olsun son adet tarihine göre hesaplayabilirsin kaç haftalık olduğunu..

hayırlı olsun ailede ikiz var mı bence ikiz seninki

ikiz olduğunu düşünüyorum çünkü normalde 2 kat artar
senin iki tahlilinde ort. 4 kat artmış

aa çok güzell katlamışş bencede ikiz olabilir

aa çok güzell katlamışş bencede ikiz olabilir

hayırlı olsun ailede ikiz var mı bence ikiz seninki

Ay tşklr canım ii mi sence, dr. um kafamı karıştırdı. Haftana göre değerin düşük rahim dışı gebelik olabilir dedi. Canım sıkılmıştı sağol canım. Bu arada ikiz değil canım dr.um tek dedi hatta değeri düşük bile buldu işte

arkadaşlar benim değerim 7 bin çıktı adetim 7 gün gecikmeyle neden bu kadar yüksel çıktı anlamadım korktuğum şey kesesini göremedik bilen varsa

canım sen bence başka bi doktorada git ben 2 ay önce dış gebelik geçirdim ve ameliyatla sonlandı değerlerim çok düşük artıyodu ve gecikmeme göre benim çok azdı değerlerim adetimden 13 gün geçtiği halde 387 idi iki gün sonra 510 oldu iki gün sonra 712 ve en sonu 444 çıktı yani çok az yükselip tekrar düşmeye başladı dış gebelik olsa sancıdan duramazdın veee en öenmlisi kanaman asla durmazdı benim kanamam tam 3 hafta sürdü hemde yoğun olarak son bir haftada felaket sancı çektim başka bi doktora daha görün değerlerin bence çok güzel artmış canım canını sıkma sakın

evet canım iyi.. doktorlar herşeye şüpheyle yaklaşıyor sonunda başları ağrımasın diye
dış gebelikte değerler 2 katına bile çıkmıyor
ama bence seninki biraz geç döllenmiş ve çok inanıyorum ikiz
ALLAH gönlüne göre versin ve kucağını boş bırakmasın

selam kızlar iyi geceler...
Bugün test yaptım 2.çizgi çok silik çıktıı dayanamadım hastaneye gittim kan testi yaptırdım 243.5 çıktı ama benim sat tarihim 14 ocak sizce sonuç nasıl yaaa doktor randevumda ayın 16 sında daha da çok var nolur yardımcı olun bana ?????

hayırlı olsun canım ama emin olabilmek için 2 gün sonra tekrar test yap 2 katına çıkarsa normaldir
aslında değerin biraz düşük gibi ama geç döllenme olabilir

ALLAH gönlüne göre versin

hayırlı olsun canım ama emin olabilmek için 2 gün sonra tekrar test yap 2 katına çıkarsa normaldir
aslında değerin biraz düşük gibi ama geç döllenme olabilir

ALLAH gönlüne göre versin

Teşekkür ederim canım umarım sağlıklı bir gebeliğim olur allah herkesin gönlüne göre verir inş...iyi geceler

Kizlar benim beta hcg degeri yükseliyor ama cok degil, doktor da kesin bisey söylemiyor cok canim SIKILIYOr,
01.03.2011 93.7
03.03.2011 135.6
05.03.2011 262 cikti.

Artis var ama yine de bu yeterli degil sanirim...

Son düzenleme:
merhaba kızlar
benim son adet tarihim 27 ocak bat ise 27 şubat
26 şubatta Hcg 352,4
04 martta ise hcg 2893

ikiye katlanma var ama biraz düşük mü? 2 martta keseyi görmüştüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…