kızlar bugün itibariyle sat göre 5+2 hamileyim bugün kan testi yaptırdım 704 çıktı haftaya göre iyi mi??
:26::26:
selam kızlar.. benimde regl 6 gün gecikti kan sonucu 752.50 cıktı... saglık ocagındaki doktor degere göre ne kadarlık oldugu bilinmez dedi bana.. bakalım önümüzdeki hafta içi doktora gidince anlarız artıkın
Kızlar mrb nasılsınız? Bende hamileyim inş. şu anda ama kafam karışık. Benim 25 şubatta adet olmam gerekiyodu ve olduda. Ama ilk dün azdı bende dr.umu aradım yerleşme kanaması yada düşük tehlikesi olabilir dedi. Kanda baktırmamı istedi.26 şubatta kanamam arttı (adet miktarından fazla ve sancılı) ama ben genede kanda baktırdım 13.5 çıktı. Kanamam 3 gün sürdü ve kesildi. Dr.um 2 gün arayla bakalım dedi.Şimdi; 26 şubat 13.5
28 şubat 37
2 mart 132
4 mart 512
Sizce bu değerler nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim...
kızlar bugün itibariyle sat göre 5+2 hamileyim bugün kan testi yaptırdım 704 çıktı haftaya göre iyi mi??
:26::26:
ikiz olduğunu düşünüyorum çünkü normalde 2 kat artarKızlar mrb nasılsınız? Bende hamileyim inş. şu anda ama kafam karışık. Benim 25 şubatta adet olmam gerekiyodu ve olduda. Ama ilk dün azdı bende dr.umu aradım yerleşme kanaması yada düşük tehlikesi olabilir dedi. Kanda baktırmamı istedi.26 şubatta kanamam arttı (adet miktarından fazla ve sancılı) ama ben genede kanda baktırdım 13.5 çıktı. Kanamam 3 gün sürdü ve kesildi. Dr.um 2 gün arayla bakalım dedi.Şimdi; 26 şubat 13.5
28 şubat 37
2 mart 132
4 mart 512
Kızlar mrb nasılsınız? Bende hamileyim inş. şu anda ama kafam karışık. Benim 25 şubatta adet olmam gerekiyodu ve olduda. Ama ilk dün azdı bende dr.umu aradım yerleşme kanaması yada düşük tehlikesi olabilir dedi. Kanda baktırmamı istedi.26 şubatta kanamam arttı (adet miktarından fazla ve sancılı) ama ben genede kanda baktırdım 13.5 çıktı. Kanamam 3 gün sürdü ve kesildi. Dr.um 2 gün arayla bakalım dedi.Şimdi; 26 şubat 13.5
28 şubat 37
2 mart 132
4 mart 512
28 şubat 37
2 mart 132
4 mart 512
slm dün yaptım testi pozitif çıktı çokmmutlu oldum iki çizgide net şekilde çıktı 1 dk
hayırlı olsun ailede ikiz var mı bence ikiz seninki
aa çok güzell katlamışş bencede ikiz olabilir
Ay tşklr canım ii mi sence, dr. um kafamı karıştırdı. Haftana göre değerin düşük rahim dışı gebelik olabilir dedi. Canım sıkılmıştı sağol canım. Bu arada ikiz değil canım dr.um tek dedi hatta değeri düşük bile buldu işte
Ay tşklr canım ii mi sence, dr. um kafamı karıştırdı. Haftana göre değerin düşük rahim dışı gebelik olabilir dedi. Canım sıkılmıştı sağol canım. Bu arada ikiz değil canım dr.um tek dedi hatta değeri düşük bile buldu işte
selam kızlar iyi geceler...
Bugün test yaptım 2.çizgi çok silik çıktıı dayanamadım hastaneye gittim kan testi yaptırdım 243.5 çıktı ama benim sat tarihim 14 ocak sizce sonuç nasıl yaaa doktor randevumda ayın 16 sında daha da çok var nolur yardımcı olun bana ?????
hayırlı olsun canım ama emin olabilmek için 2 gün sonra tekrar test yap 2 katına çıkarsa normaldir
aslında değerin biraz düşük gibi ama geç döllenme olabilir
ALLAH gönlüne göre versin
Teşekkür ederim canım umarım sağlıklı bir gebeliğim olur allah herkesin gönlüne göre verir inş...iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?