Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ben de adet olacakmışım gibi belirtiler yaşadım. hatta gebeliği öğrendikten sonra bile devam etti. senin erken tabi, en azından martın 11'inde git

ben de adet olacakmışım gibi belirtiler yaşadım. hatta gebeliği öğrendikten sonra bile devam etti. senin erken tabi, en azından martın 11'inde git

evet ben erken gittim ama değerin 0.100 olması bana pek umut vermiyo herkes 1 hafta 10 gün önce gitmiş 5ten yüksek çıkmış okudum da geçmişi..Yine de işte test yaptığım yere bi suç bulayım :))) erken diyeyim:)) böle bahanelerle regl gününmü bekleyeyim bakalım

wallaha daha bebek yokkken günler geçmio bi de olduğunu öğrendikten sonra düşünemiyorum :)Bende yoksa eğer daha beklicem regl olayım da yumurtlayayım da pöffff::):):):):

heyecan dorukta desene, ben de çok zor beklemiştim, bi de clomen içmiştim ben düşün artık
Şİmdi de keseyi gördük ama bebeği görmek için vakit geçmiyo :)

arkadaşlar adetim 5 gün geçince kan testi negatif çıktı 10.gün oldu hala adet olmadım adetlerim hep düzensizdi ama hiç bu kadar gecikmemişti,geç döllenme olmuş olabilirmi arkadaşlar lütfen bişeler söyleyin,fikirlerinizi paylaşın hamile olmayı çok istiyorum cevap bekliyorum,burada okumuştum geç döllenme olanları bende onlardan mıyım acaba??????????

Ben tam adetimi beklediğim gün hcg baktırmaıştım. 97 çıkmıştı. Keseyi de iki gün önce gördük çok şükür

arkadaşlar adetim 5 gün geçince kan testi negatif çıktı 10.gün oldu hala adet olmadım adetlerim hep düzensizdi ama hiç bu kadar gecikmemişti,geç döllenme olmuş olabilirmi arkadaşlar lütfen bişeler söyleyin,fikirlerinizi paylaşın hamile olmayı çok istiyorum cevap bekliyorum,burada okumuştum geç döllenme olanları bende onlardan mıyım acaba??????????

canımm reglin düzensizse olabilir belki idrar testi fln varsa evde bi bak istersen

kızlar adetim gectikten birgün sonra kan testim 178 cıkmıstı cok mu düşük bu deger..

canım kan değerin düşük değil..gayet normal..benim adetimden 10 gün sonra 270 çıkmıştı düşük demişlerdi ama senin adetin 1 gün geçmiş ve 178 çıkmış çok iyi..

kan değerin 2 günde ikiye katlayacak düşün artık..

tekrar bir kan testi yaptır bence canım..adetin geçtikten 5 gün sonra kan testi yaptırdım diyosun bence hamiş olsan çıkardı canım ama bilemiyorum..

sagol esevcim bu perşembe veya cuma doktora gıtcem acaba kese görünür mü?

sagol esevcim bu perşembe veya cuma doktora gıtcem acaba kese görünür mü?

canım büyük bir ihtimalle gözükmez zannetmiyorum..biraz daha bekle istersen..ama içinin rahatlamasını istiyorsan bir doktara git..gözükmezsede normal yani..

mrb benim bugün 5 gün adetim gecikti.bende bugün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif dediler.ama hiç böyle gecikmezdi,akıntı olmazdı.sizce hamile olabilirmiyim:2:

merhaba arkadaşlar

hayalcim benımde senın gıbı oldu adetim 5 gun geçince kan tahlılı yaptırdım negatıf çıktı bugun 10.gün olldu hala adet olmadım adetlerım duzensız ama hıç b u kadar gecikmemişti belkıde geç döllenmedır dıye test yapmadan beklıyorum belkı ıkımızınde aynıdır inş.hamileyizdir

biri bana yardım etsin
çok moralim bozuk
regl günümden iki gün önce kan tahlili yaptırdım sonuç 336,3 çıktı
bugün doktora gittim rahim boş
değer düşük
düşükte yapabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…