Merhaba kızlar,
11 mart regl günüm kasık ağrılarım ve regl olacak gibi ağrılarım var.Bugun merak ettim kan testi yaptırdım 0.100 çıktı ..hemşire daha erken reglin günü geçerse gel dedi ama olsa brz yüksek çıkardı dimi en azından 2 3 4 5 nebilim..Ben hiç ihtimal vermiorum ama belirtilerim de var ,eğer gebelik yoksa başka bi sorun var sanırım bu kasık batmalarıyla ilgili
süperr senin adına sevindim canım
ben de adet olacakmışım gibi belirtiler yaşadım. hatta gebeliği öğrendikten sonra bile devam etti. senin erken tabi, en azından martın 11'inde git
insan çok heyecanlanıyo yaa, günler geçmek bilmiyo
wallaha daha bebek yokkken günler geçmio bi de olduğunu öğrendikten sonra düşünemiyorum :)Bende yoksa eğer daha beklicem regl olayım da yumurtlayayım da pöffff::):):):):
heyecan dorukta desene, ben de çok zor beklemiştim, bi de clomen içmiştim ben düşün artık
Şİmdi de keseyi gördük ama bebeği görmek için vakit geçmiyo :)
Ben tam adetimi beklediğim gün hcg baktırmaıştım. 97 çıkmıştı. Keseyi de iki gün önce gördük çok şükür
arkadaşlar adetim 5 gün geçince kan testi negatif çıktı 10.gün oldu hala adet olmadım adetlerim hep düzensizdi ama hiç bu kadar gecikmemişti,geç döllenme olmuş olabilirmi arkadaşlar lütfen bişeler söyleyin,fikirlerinizi paylaşın hamile olmayı çok istiyorum cevap bekliyorum,burada okumuştum geç döllenme olanları bende onlardan mıyım acaba??????????
kızlar adetim gectikten birgün sonra kan testim 178 cıkmıstı cok mu düşük bu deger..
arkadaşlar adetim 5 gün geçince kan testi negatif çıktı 10.gün oldu hala adet olmadım adetlerim hep düzensizdi ama hiç bu kadar gecikmemişti,geç döllenme olmuş olabilirmi arkadaşlar lütfen bişeler söyleyin,fikirlerinizi paylaşın hamile olmayı çok istiyorum cevap bekliyorum,burada okumuştum geç döllenme olanları bende onlardan mıyım acaba??????????
canım kan değerin düşük değil..gayet normal..benim adetimden 10 gün sonra 270 çıkmıştı düşük demişlerdi ama senin adetin 1 gün geçmiş ve 178 çıkmış çok iyi..
kan değerin 2 günde ikiye katlayacak düşün artık..
sagol esevcim bu perşembe veya cuma doktora gıtcem acaba kese görünür mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?