Kizlar benim beta hcg degeri yükseliyor ama cok degil, doktor da kesin bisey söylemiyor cok canim SIKILIYOr,
01.03.2011 93.7
03.03.2011 135.6
05.03.2011 262 cikti.
Artis var ama yine de bu yeterli degil sanirim...
canım sen bence başka bi doktorada git ben 2 ay önce dış gebelik geçirdim ve ameliyatla sonlandı değerlerim çok düşük artıyodu ve gecikmeme göre benim çok azdı değerlerim adetimden 13 gün geçtiği halde 387 idi iki gün sonra 510 oldu iki gün sonra 712 ve en sonu 444 çıktı yani çok az yükselip tekrar düşmeye başladı dış gebelik olsa sancıdan duramazdın veee en öenmlisi kanaman asla durmazdı benim kanamam tam 3 hafta sürdü hemde yoğun olarak son bir haftada felaket sancı çektim başka bi doktora daha görün değerlerin bence çok güzel artmış canım canını sıkma sakın
evet canım iyi.. doktorlar herşeye şüpheyle yaklaşıyor sonunda başları ağrımasın diye
dış gebelikte değerler 2 katına bile çıkmıyor
ama bence seninki biraz geç döllenmiş ve çok inanıyorum ikiz
ALLAH gönlüne göre versin ve kucağını boş bırakmasın
merhaba kızlar
benim son adet tarihim 27 ocak bat ise 27 şubat
26 şubatta Hcg 352,4
04 martta ise hcg 2893
ikiye katlanma var ama biraz düşük mü? 2 martta keseyi görmüştüm...
kızlar benimde dün baktırdım kan degerine 657 çıktı salı tekrar baktıracagım sat 27 ocak ama ben biraz geç yumurtluyorum idrar testi yaptırdım 2 kere pozitif çıktı sizce kan degerim nasıl
kızlar bn bu sonuclardan bişi anlamadım.sat2 şubat.dört beş gun gectı. bugun kan testi yaptırdım 2816.dr olmadıgı icin gösterememiştim.şimdi bn hamileyim diii mi?ve kaç haftaya denk geliyo.lütfen yardımcı olun
slm
arkadaşlar ben 8 aydır evliyim ve adetim 25 gündür geçiyor adetim bir gün geçe kan testi yaptırdım galiba 1.2 çıkmış ben görmedim eşim aldı ama idrardan yapıyorum sürekli çıkmıyor sizce ne olabilir.agır kaldırdıgım zaman göbegimin çevresinde hafif acıma hissediyorum.tırmalama gibi kaşıntılar falan acaba hamilemiyim.büyükler falanda diyo bebek saklanır yer arıyo diyolar şaştım kaldım yorumlarınızı bekliyorum
kan testini keşke tekrarlasydınız belki geç döllenmedir
ayrıca 25 gün çok uzun bir süre mutlaka hemen doktora gitmeniz gerekir
hamileyseniz kullanacağınız ilaçlar var değilseniz başka tetkikler yapılır
bi de ağır kaldırmayın ya hamileyseniz
evet hamilesin sata göre 4+5 yani 4 hafta 5 günlük
ama yüksek değerin ya erken döllenme olmuş ya da ikiz
ailede ikiz var mı
babam ikiz.ciddi misin iki tane olabilir mi.ayy çok mutlu ettin beni.bide kasıklarımda çook şiddetli kasılmalar sancılar oluo.bunun nedenı nedır dr da daha gitmedim yardımcı olursan tekrar çok sevinirim.
bende belirtiler var özellikle göğüslerimde değişiklikler var göğüs için söylenen tüm belirtiler mevcut yani kasıklarım biraz agrıyo ve mide bulantım 2 kez çok hafif oldu ben doktora gittim hamilesin ama çok erken gittigim için keseyi göremedik dayanamadım bugün kan tetimi tekrarladım 15 mart ta kontrol var umarım o zaman görürüm.aslında cevreden duyduklarıma göre herkeste değişik belirtiler oluyo bazılarında hiç olmuyo kişiye göre değişken.umarım sende doktora gittiğinde iyi haberler alırsın hayırlı olsunmrb arkadaşım benimde sat 26 ocaktı.26sında kan testi yaptırdım 100.7 çıktı.ama o günden beri hiç yaptırmadım daha bu hafta içi gitcez bi ara doktora.senin 26 sından beri belirti varmı .benim hiç belirtim yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum.senini nasıl
Ben tam adetimi beklediğim gün hcg baktırmaıştım. 97 çıkmıştı. Keseyi de iki gün önce gördük çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?