Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlarrrr

adetim 5 gun geçince kan tahlılı yaptırdım negatıf çıktı bugun 10.gün olldu hala adet olmadım adetlerım duzensız ama hıç b u kadar gecikmemişti belkıde geç döllenmedır,bilgisi olanlar bişiler söyleyebilirmii??????lütfeennnn

kanamamda yok
tekrar kan tahlili istedi bugün
yarın alıcam sonucumu
netten araştırdığıma göre adet tarihim gelmeden çıkan değer gayet iyi
neden öyle dediki

şaşırdım bende ama kanaman yoksa şu an sorun yok gibi tabiki degerin ikiye katlanması lazım önemli olan

adetim 5 gun geçince kan tahlılı yaptırdım negatıf çıktı bugun 10.gün olldu hala adet olmadım adetlerım duzensız ama hıç b u kadar gecikmemişti belkıde geç döllenmedır,bilgisi olanlar bişiler söyleyebilirmii?????

olabilir en son ne zaman yaptırdın kan tahlilini

3 martta yaptım testi daha önce böyle uzun düzensizlik yaşamamıştım,bazı arkadaşlardanda 5.gecikme gününde çıkmayıp sonra çıkanlar olmuş galiba ama kafam çok karışık kafayı yicem

3 martta yaptım testi daha önce böyle uzun düzensizlik yaşamamıştım,bazı arkadaşlardanda 5.gecikme gününde çıkmayıp sonra çıkanlar olmuş galiba ama kafam çok karışık kafayı yicem

canım birz daha bekle tekrar yap kan tahlilini normalde düzenli adet görenlerde 10 gün gecikmeden snra çıkıyor yani kişiden kişiye degişiyor

çok teşekkür ederim canım beklicem ama beklemek çok zorrr evde idrar testi yapmıcam yine kan testi yaptırcam...senin var mı bebiş???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…