Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Rabbim bağışlasın bizlerede nesip etsin inş.sen anlarsın halimizden beklemek çok zor günler geçmiyo vallahi

ne kadar güzel bende 10 ay önce bi düşük yapmıştım ondan dolayı çok tedirgin hamilemiyim acaba,hamileysem düşücekmi acaba diye kafayı yıcem

KIZLARR,daha öncade yazmıştım ama sat : 28 ocak
1 mart hcg: 65
3 mart hcg: 165
7 mart hcg:1225
bugun doktora gittim,keseyi göremedi,rahim duvarı kalınlaşmış, gebelil kisti oluşmuş yani rahim gebeliğe hazırlanmış dedi,ama kese neden görünmedi ki,bi de karından baktı.
kan değerlerindeki artış normal mi sizce? daha öncede çok sıkıntılar yaşadım heran bişey olcak sanıyorum.

iyi akşamlar.....bende reglim 1 gün geçince test yaptım çok şükür pozitif çıktı...... kan testindede 889 çıktı....

sizce bu değer normal mi?

inşlh cnm.ben dün test yaptrdım ve sonuç 0.39 yazıyo ve referans aralığı var o ne bilmiyorum.güünüm hiç böyle geçmemişti ve diğer diğer belirtiler var.ya anlamadığım dün özel yaptırmama rağmen kesin bir sonuç söylemediler negatif gibi diyo bende tekrar sordum değer düşük dediler belki yükselir bilemeyiz diyolar sizce kan kesin sonuç mermez mi.ve 10 dk önce pembemsi bir akıntı geldi sizce adet mi,beklemek çok zor

degerin negatifff
inşallahh pozitifii tez zamanda görürsünnn

KIzlar merhaba dün bu msj yazdım kimse cevap vermedi 26 şubat 79.35- 7 mart 8735 bu degerler normal mi?????

MErhaba daha öncede yazmistim burdan kan sonuclarini ama düzenli bir artis göstermedi dün doktora gittim ve dis gebelik gibi görünüyor dedi 9 martta tekrar test istedi ama sonuc kesin dedi. Dis gebeligi netten arastirdim biraz, hic hos seyler yazmiyor, tekrar hamile kalma sansim %50 ye düsüyormus, tedavi sekilleride cok sancili gözüküyor buna benzer bir durum yasayan var mi beni bilgilendiriseniz cok sevinirim

kan değerin biraz hızlı yükselmiş
1500 olunca ancak vajinal bakılınca görülür kese
2000 leri geçmesi lazım karından görmek için..

kan değerin biraz hızlı yükselmiş
1500 olunca ancak vajinal bakılınca görülür kese
2000 leri geçmesi lazım karından görmek için..

yani canım,değerin hızlı yükselmesi kötümü,biraz baktım dış gebelikte falan az yükseliyormuşbööle olunca ne oluyo,bide arada 5 martta yaptırmadım farkettin dimi ?

kızlar benım martın birinde 178 di martın 10 na kadar tahminen kaca cıkar kese gözükür mü sizce?

yani canım,değerin hızlı yükselmesi kötümü,biraz baktım dış gebelikte falan az yükseliyormuşbööle olunca ne oluyo,bide arada 5 martta yaptırmadım farkettin dimi ?

evet farkettim, şimdi yanlış bir şey söylemek istemiyorum kötü değil değerlerin iyi
belki ikizdir onda daha hızlı yükseliyor
yarın doktora gidersen inş keseyi görürsünüz
stres yapma

arkadaşlar,yumurtlama gününden kaç gün sonra idrarda gebelik çıkar.ben geçen ay adetimin 23 de ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıktı.24 de(24 saat sonra) yumurtladığımı var sayarsak üzerinden 9 gün geçti.test yapsam çıkar mı acaba.

evet farkettim, şimdi yanlış bir şey söylemek istemiyorum kötü değil değerlerin iyi
belki ikizdir onda daha hızlı yükseliyor
yarın doktora gidersen inş keseyi görürsünüz
stres yapma

canımsağol,umarımbi soru yoktur,doktoru aradımpazartesi çağırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…