arkadaşlar,yumurtlama gününden kaç gün sonra idrarda gebelik çıkar.ben geçen ay adetimin 23 de ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıktı.24 de(24 saat sonra) yumurtladığımı var sayarsak üzerinden 9 gün geçti.test yapsam çıkar mı acaba.[/QUOT
Döllendikten sonra bebeğin tutunması yaklaşık 7 gün sürer. Gebeliğin oluştuysa eğer idrarı geçtim kanda bile görünmez şuan. İdrar tahlillerinden genellikle beta hcg 20 yi geçtikten sonra belli olur. Sabırlı ol. Terst yapıpta moralini bozma bence.
arkadaşlar,yumurtlama gününden kaç gün sonra idrarda gebelik çıkar.ben geçen ay adetimin 23 de ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıktı.24 de(24 saat sonra) yumurtladığımı var sayarsak üzerinden 9 gün geçti.test yapsam çıkar mı acaba.
MEraba kizlar cok üzgünüm, beta hcg sonuclarim düzenli artis göstermiyor ama yine de hala testlere devam edyoruz, doktor dis gebelik ya da düsükten bahsediyor ama yine de kesin bisey söylemiyor,ve bugün kanamam da basladi ama buna ragmen yükselis var hala.böyle olan var mi daha ne kadar sürecek dayanamicam artik...
1 Mart 93,7
3 Mart 135.6
5 Mart 262.44
7 Mart(sabah) 278.7
7 Mart (aksam) 340.22
9 Mart 355.2
selam arkadaşlar ben şubat ayının 21.de aşılama yaptırdım 13.gün kanda değerim 0.65 çıktı ve hala adet olmadım aşılamadan sonra 17.gün oldu bugün dün doktoru aradım erken yaptığımı söyledi progestan jel kullanıyodum devam etmemi ve c.tesi günü tekrar kanda baktırmamı söyledi sizce bu ne demek kist varsa ondanmı gecikmiştir yada kullandığım jelmi geciktiriyo yardımcı olurmusunuz
Pazartesi salı olmam lazımdı arkadaşım 2-3 gün falan gecikti diyorum işte bazı arkadaşlarda jeli kullandıkça adetin gelmez diyo adet olmadığım içinde doktorum jele devam et dedi benim kafam çok karıştı bu ay geçen aşılamada 12.gün negatif çıktı jeli bıraktım 15.gün adetim gelmişti hemde kistle birlikte kist oluşmuştu ama adet oldum bu sefer strestenmi gelmiyo anlamıyorumAşılama gününü sayarsam aşılamadan sonra 18.gün çatlatma iğnesinden sonra 20.gün
kızlar beta hcg 215 cıktı hamılemıyım sızce ıkı doktora sordum ama muayene olmadan guvenemıyorum.. onlar gebelık var dedıler
tamam oz aman bır hafta daha bekleyıp ultrasonla muayeneye gıdıcem ) cok tesekkur ederım
ayy içim bi hoş oldu rüyamda kız bebek gördüm.. allahım saglıklı olsun bı de kız olsun daha bısey ıstemıyom :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?