arkadaşlar ben ovulasyon testim pozitif gösterdikten 11 gün sonra kanda baktırdım 0.17 çıktı sonuç sizce erken yaptırmış olabilirmiyim:????
O testler yumurtanın 24 saat içinde çatlayacağını gösterir. Yumurta çatlayıp döllendikten sonra yaklaşık 7 günde tutunur. Yani evet çok erken yaptırmışsın en az 6-7 gün daha beklemelisin.
hcg 0.10 olunca gebelik oluyomu arkadaslar bi cevp yazın lütfen kafam karışık..
bende aranıza yeni katıldım beni aydınlatırsanız cook sevinicem benim 8 gün adetim gecti halada olmadım 4. günde kan thlili yaptırdım degerler 0.10 yazıyo doktor gebelik yok dedi adet yaptırıcı hap verdi ama içimden ilacı kullanmak gelmiyo 2 defa kullandım ne olur bu ddegerlerle gebelik varmı yardımcı olursanız sevinirim
selam arkadaşlar...
ben pko hastasıyım... klomen progestan ve çatlatma iğnesi tedavisi görerk bu ay çok şükürki hamile kaldım...
9 mart adet günümdü. dayanamayıp 8 mart ta idrara testi yaptım negatifti.. 11 martta kan testinde pozitif cıktı. bugün tekrar idrar testi yaptığımda pozitif gördüm...
Canım msjına cevap yazsam mı diye çok düşündüm ama seni üzmek istemem. Benimde değerlerimi yzmıştım arkadaşlar çok güzel dedi hatta ikiz bile dediler. Değerlerim 26 şubat 13,5
28 şubat 37
2 mart 132
4 mart 512ydi.
Ama 5 martta kanamam başladı ve bebeğimi kaybettim.25 şubat adet günümdü o gün kanama geldi 3 gün sürdü. İlk değerim düşük olduğundan dr.um düşük tehlikesi dedi ama değerler yükselince dış gebelik dedi. Salı günü bakıldı ultrasonla bebek düşmüş ama kanda bikez daha bakalım dedi. Değer 289 a düşmüş. Dış gebelik değil dedi. Şimdi salı tekrar bakılacak kanda, sıfıra düştüğünü görelim parça kalmış olabilir dedi. Umarım seninki öyle bişey değildir de bebeğini sağlıkla alırsın kucağına, çok geçmiş olsun...
merhaba, idrar testinde negatif görüp kan testinde pozitif çıkan varmı acaba ? adetine 1-2 gün kala yardımcı olurmusunuz lütfen ?
merhabalar, ben aranıza yeni katıldım.bir sorum olacak 8 şubatta adet olmuştum adetim gecikti ve 9 martta betahcg 864 çıktı doktor daha gözükmez dedi sizce kaç haftalık hamileyim?
kızlar benım en son reglı tarıhım 20 şubat 20 martta reglı olmam gerekıyor ben kan testı yaptırdım o.100 çıktı sızce yukselme sansı varmı yumurtlama gunumde 5 6 ve 7 sı gıybıytdı olsa cıkardı herhalde degılmı
kızlar benım en son reglı tarıhım 20 şubat 20 martta reglı olmam gerekıyor ben kan testı yaptırdım o.100 çıktı sızce yukselme sansı varmı yumurtlama gunumde 5 6 ve 7 sı gıybıytdı olsa cıkardı herhalde degılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?