kızlar bende 5+3 günlüğüm.
bana dr progestan verdi. günde 3 tane. düşük olmasın iyice tutunsun diye
benden başka kullanan var mı merak ettim de.
birde folik asiti bırak elevit kullan dedi.o daha iyiymiş
merhaba arkadaşlar...
eşimle çoçuk sahibi olmak istiyoruz tam oldu derken galiba yine hüsrana uğradım.
bu ay 04.04.2011 de adet olmam gerkiyordu ama olmadım 3 gün geciktim.bugün kan testi yaptırdım ve değer 0,1mIU/ml cıktı bu sonuça göre hamile değilim. normalde adetim hiç gecikmezdi napcamı şaşırdım. sizce bu değer yükselirmi yada kesin sonuçmudur?
yorumlarınıza cok ihtiyacım var
canım tüp bebek değil..niye sordun tüp bebek mi diye?
partnerimle cinsel ilişkiye girdiğim günden (kondom kullanmıştı) 2-3 gün sonra adet görmem gerekirken 1 ay gecikti..hala görmedim.idrar testi negatif gösterdi .
ama adet görmemem beni çok korkutuyo.son günlerde kasığıma kramp girdiğini hissediyorum ara sıra.bunun dışında adet yada gebelik belirtisi yok hiç
sizce hamile kalmış olabilir miyim?
hcg testi yaptırmanın belli vakti var mıdır yani geç kalmış değilim inşallah
kan testini nerde , ne kadar sürede yaptırabiliriz,ücreti ne kadardır?:18:
partnerimle cinsel ilişkiye girdiğim günden (kondom kullanmıştı) 2-3 gün sonra adet görmem gerekirken 1 ay gecikti..hala görmedim.idrar testi negatif gösterdi .
ama adet görmemem beni çok korkutuyo.son günlerde kasığıma kramp girdiğini hissediyorum ara sıra.bunun dışında adet yada gebelik belirtisi yok hiç
sizce hamile kalmış olabilir miyim?
hcg testi yaptırmanın belli vakti var mıdır yani geç kalmış değilim inşallah
kan testini nerde , ne kadar sürede yaptırabiliriz,ücreti ne kadardır?:18:
sosyal sigortan var ise herhangi bi devlet hastanesinde yaptırabilirsin bedava..
SSK yok ise muayene için 15 TL +tetkiğin ücretli fiyatı 11 lira toplam 26 lira... ama özel muayeneye gidersen tabikii muayene ücreti verirsin...
teşekkürler canım..gizli kalması lazım..özel polikliniğe gitcem o zamansaglık ocagına gıdersen aıle hekımıne bedavaya yapar ama duyulmasın dersen ozel polıkınıkler oluyo semtlerde daha yenı yaptırdım sadece 20 tl aldılar baska ucret odemıyosun kan verırsın 2 saat sonra sonuc verıyo telefon edıpte ogrene bılıyosun negatıfmı pozıtıfmı dıe
nergizcim benımde ılk ıdrar tahlılım cok acıktı renkı ıcıme sınmedı kan yaptırdım ama dr 5yada6 gun gecınce rengı cok acık cıkar dedı eger 8yada 9 gun gectıyse ozaman net cıkar dedı buarada beta degerın cok cok ıyı cıkmıs 5 gun gecınce 179 cok ıyı demek erken dollenmıs benım 5.gunde 96 cıkmıstı bence kesın hamılesın bıraz once dr gıt ılk gebelıgınse ozellıkle dıyet ılacı aldıgınıda soyle soru ısaretlerınden kurtul ama bebıss gelıyoo inş
canlarımmm doktordan geldimm.ağlamaktan içim dışıma cıktı.ılk kan degerım 92,75 dı 2 gun sonra 138 oldu.ben cok sevındım artmıs dıye.ama doktor benı husrana ugrattı.dusuk dedı saglıklı bı gebelık degıl gıbı dedı.ama zaman en ıyı ılactır dedı.haftaya gel keseye bakalım dedı.labratuardakı adamada daha cok yenı oldugun ıcın boyledır dedı.merak etme dedı..yukselmesı gayet guzel dedı.esımle heaspladık daha 2 haftalık bıle degıl.ben aglayınca esım cok uzlduuu.sen boyle uzulursen bebekde duser dedı..ama doktor cok uzdu benı hala ağlıorummmmmmmmmmmmmmmm:2::2::2::2::2::2:
teşekkür ederim
dün ki şoktan nihayet kurtuldum:)
benim birde 3 yaşında oğlum var o zaman değerlerle hiç ilgilenmemiştim.
179 iyi bir değer demek. aman birde ikiz olmasın değer yüksek olunca çoğul gebelik olma ihtimali varmış.
yarın doktora gidiyorum umarım iyi haberlerle dönerim.
ne bılıyım doktor cok korkkuttu cok agladım sımdı cok ıyıyımmm cok sukur.bebegım saglıklı tutunucak annesıneeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canlarımmm doktordan geldimm.ağlamaktan içim dışıma cıktı.ılk kan degerım 92,75 dı 2 gun sonra 138 oldu.ben cok sevındım artmıs dıye.ama doktor benı husrana ugrattı.dusuk dedı saglıklı bı gebelık degıl gıbı dedı.ama zaman en ıyı ılactır dedı.haftaya gel keseye bakalım dedı.labratuardakı adamada daha cok yenı oldugun ıcın boyledır dedı.merak etme dedı..yukselmesı gayet guzel dedı.esımle heaspladık daha 2 haftalık bıle degıl.ben aglayınca esım cok uzlduuu.sen boyle uzulursen bebekde duser dedı..ama doktor cok uzdu benı hala ağlıorummmmmmmmmmmmmmmm:2::2::2::2::2::2:
son adet tarihin nedir. + haftalığım doktorum banada düşmesse alıcaz dedi dış gebelik değil ama sebebbinide bilmiyor tüp bebek oldu dün moralim alt üsttü ama en doğrusunu allah bilir umudunu kesme cnm ben öle yapıyorum haftaya kalp atışı oluşmassa alınıcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?