Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

pardon 6+2 haftalık şuan

ben en son 26 subatta hasta oldum.ama benım 32 gunde bır oluyo cok duzenlı degıl.24 martta yumurtalık testı yaptırdım .ıyı dedı doktor.o pazar yaptık ben o hafta tuttu dıyorum.yanı bebek bana gore daha 15 gunluk....bence ama...artık doktora gıtmıyıcem bıraz beklıyıcem buyusun bebısımmm

kızlar hamileyimm bgn ogrendım .Allah isteyen herkese nasip etsin..
1500 cıktı kanda ne kadarlıktır

3 yıldır bebek için uğraşıyorduk.. 5 aşılama ve 2 tüp bebek yaptırdım hepside başarısız oldu, çok acılar çektim ,ama geçen ay kendiliğimden hamile kaldım şimdilik herşey yolunda.. ciddi sağlık problemi olmadan hamile kalamayan varsa benim gibi hiç canınızı sıkmayın..allah ne zaman verirse o zaman oluyor..vakti zamanı gelince kendiliğinden oluyormuş..tüm kalbimle bütün bebek isteyenlerin bebeklerine sağlıkla kavuşmasını diliyorum..moralinizi yüksek tutun..sevgiler..

arkadaşlar bugün doktora gittim bebeğim benimle ama doktorum değerimin düşük olduğunu söyledi ilk öğrendiğim gün adetime 4 gün kala cumartesi günü 124 pazartesi 145 salı günü adet günümde kanamam oldu birazda 190 bugün 305 çıktı ama progesterenum 24.72 den 18.63 e düşmüş progestron iğnrsi olduğum halde doktorum fazla açıklama yapmadı değerin düşük dedi pazartesi tekrar gel bakalım dedi sizce normalmi bilen varmı...

kızlar hamileyimm bgn ogrendım .Allah isteyen herkese nasip etsin..
1500 cıktı kanda ne kadarlıktır

guzelım gozun aydın benım 5haftalıken tam degerım 1021 senınde 5 hafta 4de 4045 dı degerım sanırım senın tam 5 haftalık suanda

senın adına cok cok sevındım naasıl guzel bı haberdır bu boyle hersey yolunda gıder ıns bebıslerımızı herkezde bızde kucagımıza alırız amiiinnnnn

son adet tarihim 4 mart , normalde 31 martta regl olmam gerekiyordu, gecikti, 5 nisan bhcg değerim 2500 i , 8 nisan bhcg 6500 çıktı, doktor da bi yorum yapmadı ama , yazılanları okuyunca çoğul gebelik olabilirmi diye aklıma takıldı, bi fikri olan daha önce böyle bişey yaşayan var mı acaba ?
inşallah ikizdir.. :)

kızlar kan değerlerim başta üç günde ikiye katlıyordu.pazartesi 386 çıkmıştı. cuma günü yani dün 410 gibi bir değerle karşılaştım. şu an 6 haftalık sat a göre. ama hala kese falan yok. acaba dış gebelik mi?

kıyamam tatlımmm.seni en iyi ben anlıyorumm ama senınkı hakkımda hıc bılgım yokk dualarım senınle umarım en kısa surede yukselırrrr

hayırlı olsun değerin güzel ama ikiz değil bence

arkadaşlar merhaba. bugün katıldım aranıza. ben 7 nisanda test yaptırdım ve b-hcg değerim 287 çıktı. bugün yeniden yaptırdım. 3 günde 1064 olmuş. doktor pozitif dedi. sizce de gidişat normal mi???

arkadaşlar merhaba. bugün katıldım aranıza. ben 7 nisanda test yaptırdım ve b-hcg değerim 287 çıktı. bugün yeniden yaptırdım. 3 günde 1064 olmuş. doktor pozitif dedi. sizce de gidişat normal mi???

cok guzel degerın cnm dr.um hergun katlar dedı senınde hergun katlamıs hem normal hemde degerın cok guzel

canım 3 gün de 1.5 kat katlanacak normal şartlarda,6.250 olması lazım,eğer saat olarak ta biraz fark varsa 1 bebiş gibi duruyo,benim 3 gün de 5 katına çıkmıştı,doktor ailede ikiz var mı dedi,ben de hepsini saydım,sonra ultrasona geç bakalım dedi,2 kese gördü,yine de belli olmaz belki tek yumurta ikizidir canm:79::79::79:

dün hamiş olduğumu öğrendim :) geçen sene 1 düşük yaşamıştım ve bu sene klomen ve çatlatma iğnesiylee hamiş oldum. reglime 4 gün kala 16,50 olan hcg değerim 2 gün sonra 67,49 a çıktı. 2 günde 4 katına çıkması ikiz olma ihtimalini destekler mi? bilgi paylaşırsanız çok sevinirim

Gözün aydın canım...Hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah...ikiz olduğunu sanmıyorum canım...

arkadaslar az cok bu sayfaya gırenler aynı kısıler.herkes bırbırını azcok tanıyor.guzel bır sey sohbete kalındıgı yerden devam etmek ... bu ara yogunluktan gıremedım tum yazıları okudum guzel haberler var . bugun cok kotu oldum ıkı gundur mıde bulantım gelıyo ogurme felann canım cıkıyoor:)

yarın doktoruma gıtcem yada carsamba! nekadar gec okadar ıyı erkenden gıdıp kalp atısını duymamaktansa beklerım daha ıyı ???? ınsallah hersey YOLUNDADIR ... BU MIDE BULANTILARI IYIYE ISARETIR. INSAN ıkı bebek kaybedınce cokkkk farklı korkuyorr.. yıne aynı seylerıı yasatmasın allahım dıye hergun dua edıyorum .. doktorun kapısında beklerken bıle kalbım yerınden cıkcak gıbı atıyor ?

son regl tarıhıme goree hesaplasrsakkkk 7 +5 gunluk gebeyım kese zaten gorunduu ama kucuk oldugundan gorememıstır << aradann 10 gun gectıııııı<<< ınsalahhh yarın guzel seyler duyarım cok dua edın ...ınsallahhh kesenın ıcınde gozukurr ve kalp atısııı da duyulurrr baska bırsey ıstemıyorum saglıklıı olsun herzaman yuzum gulsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…