arkadaslar az cok bu sayfaya gırenler aynı kısıler.herkes bırbırını azcok tanıyor.guzel bır sey sohbete kalındıgı yerden devam etmek ... bu ara yogunluktan gıremedım tum yazıları okudum guzel haberler var . bugun cok kotu oldum ıkı gundur mıde bulantım gelıyo ogurme felann canım cıkıyoor:)
yarın doktoruma gıtcem yada carsamba! nekadar gec okadar ıyı erkenden gıdıp kalp atısını duymamaktansa beklerım daha ıyı ???? ınsallah hersey YOLUNDADIR ... BU MIDE BULANTILARI IYIYE ISARETIR. INSAN ıkı bebek kaybedınce cokkkk farklı korkuyorr.. yıne aynı seylerıı yasatmasın allahım dıye hergun dua edıyorum .. doktorun kapısında beklerken bıle kalbım yerınden cıkcak gıbı atıyor ?
son regl tarıhıme goree hesaplasrsakkkk 7 +5 gunluk gebeyım kese zaten gorunduu ama kucuk oldugundan gorememıstır << aradann 10 gun gectıııııı<<< ınsalahhh yarın guzel seyler duyarım cok dua edın ...ınsallahhh kesenın ıcınde gozukurr ve kalp atısııı da duyulurrr baska bırsey ıstemıyorum saglıklıı olsun herzaman yuzum gulsunnn
son adet tarihim 4 mart , normalde 31 martta regl olmam gerekiyordu, gecikti, 5 nisan bhcg değerim 2500 i , 8 nisan bhcg 6500 çıktı, doktor da bi yorum yapmadı ama , yazılanları okuyunca çoğul gebelik olabilirmi diye aklıma takıldı, bi fikri olan daha önce böyle bişey yaşayan var mı acaba ?
inşallah ikizdir.. :)
dün hamiş olduğumu öğrendim :) geçen sene 1 düşük yaşamıştım ve bu sene klomen ve çatlatma iğnesiylee hamiş oldum. reglime 4 gün kala 16,50 olan hcg değerim 2 gün sonra 67,49 a çıktı. 2 günde 4 katına çıkması ikiz olma ihtimalini destekler mi? bilgi paylaşırsanız çok sevinirim
arkadaslar benım son adet tarıhım 1 mart 5 nısanda bhcg baktık 145.06 cıktı 7 nısan da yaptık tekrar 253.27 cıktı bırde 11 nısanda yapıldı 347.47 cıktı doktor bısey soylemedı muayne de etmedı sızce durum nedır bır yardımcı olun bana szce kac haftalık veya gunluk hamıleyım
arkadaslar benım son adet tarıhım 1 mart 5 nısanda bhcg baktık 145.06 cıktı 7 nısan da yaptık tekrar 253.27 cıktı bırde 11 nısanda yapıldı 347.47 cıktı doktor bısey soylemedı muayne de etmedı sızce durum nedır bır yardımcı olun bana szce kac haftalık veya gunluk hamıleyım
hayırlı olsun canım..tahminen 6 haftalık gebesin..
Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
buraya tıkla son adet tarihinin ilk gününü yaz otomatik olarak hesaplar..doktorun şu gün sonra kontrole gel demedi mi?
canım hamılesin degerlere bakılırsa ama biraz yavaş yükseliyor gibi me geldi olabiliyor buda hayırlı olsun
kızlar bende adetime 4 gün kala kan tahlili yaptırmıştım beta hcg 12,15 çıktı..tam 48 saat sonra 67,28 çıktı..2 günde 5,5 katı artış çoğul gebelik midir?4 hafta+5 günlükkende beta hcg değerim 18619 çıkmıştı..değerim çok fazla geldi bana..ama doktor gayet güzel dedi..bu arada doktor tek kese gördü..kesenin içini göremedi..çift kese olmadığına göre,acaba tek yumurta ikizi olabilir mi?yorumlarınızı bekliyorum..şimdilik kontrol gününü bekliyorum haftaya salı gideceğim inşallah..
cok guzel degerın cnm dr.um hergun katlar dedı senınde hergun katlamıs hem normal hemde degerın cok guzel
Vayyy çoğul gebelik seni bekliyor muhtemelenbu arada ben şu anda en fazla iki haftalık gebeyim.(o günü çok net biliyorum çünkü :)) ilk kan testi yaptırdığımda 9 günlükken yani 287 çıktı. 12. günde de 1064 çıktı. yazılanları okudum da benim değerler biraz uçmuş sanki:)
selam, bende 7 aydır hamile kalmak isteyipte kalamayanlardanım. son sat 10 mart, 11 nisanda kan testi yaptırdım hcg 112 çıktı. haftasonu doktoro gidiceğim ama değer normalmi bilmiyorum....
bu arada ben şu anda en fazla iki haftalık gebeyim.(o günü çok net biliyorum çünkü :)) ilk kan testi yaptırdığımda 9 günlükken yani 287 çıktı. 12. günde de 1064 çıktı. yazılanları okudum da benim değerler biraz uçmuş sanki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?