Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canımmmm inşallahhh güzel haberlerr alırsınnnn

arkadaslar benım son adet tarıhım 1 mart 5 nısanda bhcg baktık 145.06 cıktı 7 nısan da yaptık tekrar 253.27 cıktı bırde 11 nısanda yapıldı 347.47 cıktı doktor bısey soylemedı muayne de etmedı sızce durum nedır bır yardımcı olun bana szce kac haftalık veya gunluk hamıleyım

canım benimki 94 ten 3 günde 480 e çıktı,doktor ikizden şüphelendi ve 2 kese gördük,seninki de ikiz bence

destekler canım,bence ikiz benimki de 3 günde 5 katına çıkmştı,ikiz çıktı

kızlar bende adetime 4 gün kala kan tahlili yaptırmıştım beta hcg 12,15 çıktı..tam 48 saat sonra 67,28 çıktı..2 günde 5,5 katı artış çoğul gebelik midir?4 hafta+5 günlükkende beta hcg değerim 18619 çıkmıştı..değerim çok fazla geldi bana..ama doktor gayet güzel dedi..bu arada doktor tek kese gördü..kesenin içini göremedi..çift kese olmadığına göre,acaba tek yumurta ikizi olabilir mi?yorumlarınızı bekliyorum..şimdilik kontrol gününü bekliyorum haftaya salı gideceğim inşallah..

arkadaslar benım son adet tarıhım 1 mart 5 nısanda bhcg baktık 145.06 cıktı 7 nısan da yaptık tekrar 253.27 cıktı bırde 11 nısanda yapıldı 347.47 cıktı doktor bısey soylemedı muayne de etmedı sızce durum nedır bır yardımcı olun bana szce kac haftalık veya gunluk hamıleyım

hayırlı olsun canım..tahminen 6 haftalık gebesin..

Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

buraya tıkla son adet tarihinin ilk gününü yaz otomatik olarak hesaplar..doktorun şu gün sonra kontrole gel demedi mi?

canım hamılesin degerlere bakılırsa ama biraz yavaş yükseliyor gibi me geldi olabiliyor buda hayırlı olsun

hayır doktorum kesın dıs gebelıktır dedı carsamba gunu gel bakalım dedı ona gore ılacla dusurturuz dedı ben cok uzuldum bugun baska cok guvendıgım bı doktorum var ondan randovu aldım persembe gunune bakıcaz delı adam benı muayne bıle etmeden dıs gebelıkd dedı cok uzdu benı

canım hamılesin degerlere bakılırsa ama biraz yavaş yükseliyor gibi me geldi olabiliyor buda hayırlı olsun

ewet benım endısemde bundan dolayı degerlerım yavas ılerlıyor ve doktor hıc muayne etmeden dıs gebelık kesın carsamba gel gene test yap ona gore muayne edebılır mıs daha gormeden dusurme yollarına gırdı adam cok uzgunum

olabilir canım,benim de 94 ten 480 e çıkmıştı 3 günde,doktor hızlı bi artış demişti ve 2 kese gördük,senin de tek yumurta ikizi olabilir canm:79::79:

cnm aslında ben de yeniyim bu konuda. ama kuzenim doktor adayı ona danışıyorum sürekli. bir günde en az %66 artması gerekiyormuş. tam emin olmamakla birlikte normal olduğunu umuyorum. hayırlısı olur inşallah:)

bu arada ben şu anda en fazla iki haftalık gebeyim.(o günü çok net biliyorum çünkü :)) ilk kan testi yaptırdığımda 9 günlükken yani 287 çıktı. 12. günde de 1064 çıktı. yazılanları okudum da benim değerler biraz uçmuş sanki:)

selam, bende 7 aydır hamile kalmak isteyipte kalamayanlardanım. son sat 10 mart, 11 nisanda kan testi yaptırdım hcg 112 çıktı. haftasonu doktoro gidiceğim ama değer normalmi bilmiyorum....

Vayyy çoğul gebelik seni bekliyor muhtemelen Son adet tarihine göre kaç haftalık hamilesin?

bir kaç gündür kafama takılan bir konu var
burda hamil olan bayanlar hamile olmayı bekleyenler(ben gibi)
merak ettiğim konu radyasyon!!!
ne zaman pc başına otursam hep bir tedirginlik var üstümde
pc den yayılan radyasyon gebe kalmama engel olursa!!!
arkadaşlar belki bazılarınıza komik gelebilir ama
bu düşünce canımı sıkıyor sadece paylaşmak istedim
hani ben gibi düşünen var mı?
bilmek isterim

selam, bende 7 aydır hamile kalmak isteyipte kalamayanlardanım. son sat 10 mart, 11 nisanda kan testi yaptırdım hcg 112 çıktı. haftasonu doktoro gidiceğim ama değer normalmi bilmiyorum....

hayırlı olsun hamilesin değerin normal

hayırlı olsun ama gebelik son adetin başladığı ilk günden itibaren hesaplanır en az 4 haftalık hamile olmanız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…