Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Herkese merhabalar,
son bir haftadır bu forum dikkatimi çekti ve bayağı bir okudum yazılanları. Okudukça kafam karıştı soracağım soru hakkında yorum yaparsanız sevinirim.
Her ay düzenli ve hiç günüm şaşmadan regl olurum ama geçen ay 2 gün geçince dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 120 çıktı. Sağlık ocağındaki hemşire 130 olursa pozitif diyoruz senin negatif ama gecikme devam ederse tekrar yaptırırsın dedi ama hemen ertesi günü regl oldum. 5 üstü değer hamile demek diye biliyordum ben neden hemşire 130 dedi anlamadım ayrıca burayı okuyunca acaba gebe kaldım da bebiş tutunamadı mı diye düşünmeye başladım. Durum bundan ibaret yorumlarınız için teşekkürler.

canııımm eraycım dayanamadım yıne gırdım sımdıden ozledım sızlerle bısıler paylasmayı ıyı dıleklerın ıcın allah razı olsun dedıgın gıbı takdırı ılahı.bende babana cok uzuldum ıns saglıgına kavusur ve bebegını onun buyumesını gormek nasıp olur.hayat cok garıp dıyılmı sabah hersey ıyı dıe kalkarken aksama bebegın olmadan yatıyosun yatagına yada baska kotu haberler alarak.moralımı ıyı tutmaya calısıyorum esım benden daha duygusal ben agladıkca oda agladı dun her acı sen cekıyosun benım elımden bısıy gelmıyo dedı canım yandıkca okadar ıcım paralandı cok.ıns yıne gırer yıne ıyı haberler verırım allah bebegıne saglık sıhhat uzun omur versın ona yasıt kardes yetıstıremedım ama 5 6 ay kucuk kardes verırım dualarım senınle ve butun gebıslerle opuyorum kocaman

ıns canım bunları yasayacakmısız nasıp boyleymıs.allah sızın bebeklerınıze saglık versın napalım once teyze oluruz bızde :) dualarım sızınle .aklımda yarın dr gıdıceksın ıns ıyı haberle donersın yaz olurmu yarın goz atar okurum kocaman optum

guzelım cok saol sanırım benım dr bıraz hata yaptı 3 hafta olmus bebek olelı yanı gelısmeyelı kanamam olmasa daha tutcaktı heralde ayyy bılmıyorum herseyın hayırlısı bakalım hoscakal

öncelikle umrarım bi bebek kaybetmemişsindir. bazı laboratuvarda test parametreleri farklı oluyor. öncelikle bunu netleştirmen gerek diye düşünüyorum. artı aklını karıştırmış olmak da istemem ama bazen gebelik üstüne regl olanlarda var. Rabbim hakkında ve hakkımızda hayırlısını versin

geçmiş olsun, inan bu kelime çok ama çok yetersiz. belkiinanmayacaksın ama seni en iyi ben anlarım. 5 tane bebek kaybettim. ilki ikizdi tek yumurta ikizi. salak bi dr.a denk geldim. benimde bebişler 16 haftalıkken karnımda ölmüştü. 2 hafta ölü bebekle dolaştım. kontrole gidince öğrenmiştim. ama üzülmek fayda etmiyor. sana tavsiyem strese girme bu bundan sonra gebe kalmanı zorlaştırır. her kötü olay bi tecrübe malesef. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

hazanyağmuru, teşekkür ederim, amin canım Allah herkesin gönlüne göre ve hayırlısını verir inşallah.
Şuan 7 aylık evliyim ve geçen ay ilk denemeydi geçen aydan beri düzenim bozuldu bu ay da 3 gün gecikmeyle regl oldum. Üstüne görme konusunu düşünüyorum da gebeliğe dair hiçbir belirti yok olsa hani belki derdim. Herşey kader kısmet, eşim çok istiyor gecikince hemen hevesleniyor sonra da çok üzülüyor ben de onun bu haline üzülüyorum.

tansell
çok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı diyelim çok fazla üzülüp psikolojinizi bozmayın derim Allah sağlık versin önce herkese

başın sağolsun. aynı şekilde ben de geçen sene kaybettim.
kanamam olmadı küretajla alındı kalbi durduğ için.
bu acıyı yaşayan bilir. paylaştıkça ferahlıyo insan.
istediğin kadar ara ver ama dertleşmek istediğinde aynı şeyleri yaşayan bizler burda olcaz inşallah.
daha önce de 2, 4 ve 6 aylık kayıplarım oldu.
allahtan ümit kesmemek lazım. bu da bizim imtihanımız.
sabırla kazananlardan oluruz inşallah.

Kızlar daha önce iki tane 8 haftalık düşüğüm oldu, sat 3 mart , adetim gecikince 13 Nisan gibi idrar tahlili yaptım ve negatif çıktı sonra adet görmeyi beklemeye başladım ama gebelik belirtileri hafif te olsa başlamıştı. Kuşkulandım 22 Nisanda tekrara idrar testi yaptım bu sefer pozitif çıktı. Dün kanda gebelik testi yaptırdım değer 2300 normalde 7,5 hafta lık hamile olmam lazım ve bu değer düşük sizce geç döllenme olabilir mi? Boşu boşuna da ümitlenmek istemiyorum.

canım değerin 2300 epey yüksek ama sen 7.5 haftalık hamileliği doktormu dedi sen mi tahmin etttin anlamadım ama bence normal gebelik gözün aydın allah analı babalı büyümeyi nasip etsin ve öncelikle sağlıkla doğmayı nasip etsin :79::79::79::79::79:

kızlar hepinize geçmiş olsun allah tekrar nasip eder inşalllah sağlıklı sıhatli üzülmeyin takdir ilahi bu buda bizim sınavımız

Dr'a heniz gitmedim adet tarihine göre 7,5 haftalık olması lazım.Ama bu sonuca göre yani 2300 e göre 5-6 haftalık oluyor, daha önce de kötü tecrübelerim oldu bu yüzden temkinliyim.

geç döllenme olabilir ümidini kaybetme.
50. günde 2300 çıkmış, benim 45. günde 140'dı.
kötü düşünürsen kesin kötü sonuçlanır.
o yüzden iyi olacağına kalben de beynen de inan...

tansell bugün doktor randevum iptal oldu doktorun toplantısı çıkınca son randevuları iptal etti onlardan biride bendim.. Pazartesi günü yine akşamüzerine randevu aldım anlayacağın banada şimdi beklemek kaldı aslında cok merak ediyordum ne durumda acaba diye artık pazartesi ögrenicez inşallah salı sabahı işe gelince yazarım son durumu

inş canım hayırlı haberlerini beklıyorum buarada bende toparlanmaya calısıyrum ıkı gundur aılem hep benımleydı sımdı herkez evıne dondu esımle basbasa kaldım ama yaram daha cok sıcak sersem gıbıyım bakalım hayırlısı opuldun bebegınde sende

selam arkadaşlar benim 2 tane sağlıklı olmayan gebeliğim oldu biri 7 hafta da kalbi durdu,2.si düşükle sonuçlandı şimdi 3 e gebeyim ancak doktorum beta hcg çok düşük yükseliyor diyor 4 hafta sonu 262,5 tu 5. hafta bası beta hcg 346 cıktı bu normal mı bilgisi olan var mı? yardımlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…