- 26 Nisan 2011
- 403
- 25
- 118
şuan sinirden ölmek üzereyim off çok kahroldum bilemessin ama allahın taktiri işte bişey denilemezki allah sana güç versin birdaha olur vardır bunda hayır öle düşün cnm..büyüp emek verirsin belki bu bebeğin belki bu yakının belki annen belki baban belkide en yakının nebilim işte allahın taktirine karşı gelemiyoruz boyun eğeriz mecbur ,allah hayatta olan yakınlarından ayırmasın öle düşün kardeşim tamam mı hayırlı değildi belki senin için .inan senin kadar çok üzüldüm, sana şunu diyeyim teselli olucaksa babam çok rahatsız dahada genç doktor kanserin hertarafını sardığını bir sene süre veriyor allahın taktiri işte oda elimiz bağlı... allah sana sıhat versinde cocuğun olsun allaha dua et kardeşim,seni unuturmuyum aklım sende kalıcakya ben böyle bir insanım allaha emanet ol kardeşim bir kere olduysa bir daha olur öptüm seni canımmm yaaaaaa
çok üzüldüm cnm ALLAHım yardımcın olsun yaralarını çabuk sar(( inş..
tansell inan çok üzüldüm yazdıklarını okuyuncaallah sabır versin takdiri ilahi buda yapacak birşey yok maalesef el kol bağlanıyor rabbimin bir bildiği vardır canım çok yıpratma kendini yine olur allahın izniyle bir an önce toparlan tekrar iyi haberlerle döneceğine eminim..
guzelım cok saol sanırım benım dr bıraz hata yaptı 3 hafta olmus bebek olelı yanı gelısmeyelı kanamam olmasa daha tutcaktı heralde ayyy bılmıyorum herseyın hayırlısı bakalım hoscakalcanım gecmıs olsun ne demek bılırım canım benım bende salak doktor enfeksıyonu bılememsı bana haftaya gel dıye dıye bebegı kaybetmemıze sebep oldu paotolojı testınde cıktı sözde özel ve 30 senelık doktor ısparta şifa hastanesi çiğdem top allah sonrakı hamılelıklerıne saglık sıhat versın kucagına almayı nasip etsın cümle ile canım
Herkese merhabalar,
son bir haftadır bu forum dikkatimi çekti ve bayağı bir okudum yazılanları. Okudukça kafam karıştı soracağım soru hakkında yorum yaparsanız sevinirim.
Her ay düzenli ve hiç günüm şaşmadan regl olurum ama geçen ay 2 gün geçince dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 120 çıktı. Sağlık ocağındaki hemşire 130 olursa pozitif diyoruz senin negatif ama gecikme devam ederse tekrar yaptırırsın dedi ama hemen ertesi günü regl oldum. 5 üstü değer hamile demek diye biliyordum ben neden hemşire 130 dedi anlamadım ayrıca burayı okuyunca acaba gebe kaldım da bebiş tutunamadı mı diye düşünmeye başladım. Durum bundan ibaret yorumlarınız için teşekkürler.
kızlar bebegimi kaybettimbugun dr gıttım kalp atıslarını duymak ıcın bılıyosunuz. malesef duyamadım bebek cok yavas gelısıyo haftaya geldedı.eve dondugumde kananmam basladı bı panık yıne dr buldum solugu dr kurtas dedı ınanmak ıstemedım hemen ozel bı muananeye gıttım ıyı bı dr oda bebek olelı 3 hafta olmus dedı hemen kurtaja aldı ve bebegım artık benımle dıyıl.uzun bı sure gıremem. eraycım ıcebrezeer kendıınıze bebegınıze ıyı bakın kızlar allah kucagınıza almayı nasıp etsın dualrınızdada benı unutmazsınız ıns hepınız allaha emanet olun
öncelikle umrarım bi bebek kaybetmemişsindir. bazı laboratuvarda test parametreleri farklı oluyor. öncelikle bunu netleştirmen gerek diye düşünüyorum. artı aklını karıştırmış olmak da istemem ama bazen gebelik üstüne regl olanlarda var. Rabbim hakkında ve hakkımızda hayırlısını versin
kıyamam tatlımmm.seni en iyi ben anlıyorumm ama senınkı hakkımda hıc bılgım yokk dualarım senınle umarım en kısa surede yukselırrrr
kızlar bebegimi kaybettimbugun dr gıttım kalp atıslarını duymak ıcın bılıyosunuz. malesef duyamadım bebek cok yavas gelısıyo haftaya geldedı.eve dondugumde kananmam basladı bı panık yıne dr buldum solugu dr kurtas dedı ınanmak ıstemedım hemen ozel bı muananeye gıttım ıyı bı dr oda bebek olelı 3 hafta olmus dedı hemen kurtaja aldı ve bebegım artık benımle dıyıl.uzun bı sure gıremem. eraycım ıcebrezeer kendıınıze bebegınıze ıyı bakın kızlar allah kucagınıza almayı nasıp etsın dualrınızdada benı unutmazsınız ıns hepınız allaha emanet olun
Kızlar daha önce iki tane 8 haftalık düşüğüm oldu, sat 3 mart , adetim gecikince 13 Nisan gibi idrar tahlili yaptım ve negatif çıktı sonra adet görmeyi beklemeye başladım ama gebelik belirtileri hafif te olsa başlamıştı. Kuşkulandım 22 Nisanda tekrara idrar testi yaptım bu sefer pozitif çıktı. Dün kanda gebelik testi yaptırdım değer 2300 normalde 7,5 hafta lık hamile olmam lazım ve bu değer düşük sizce geç döllenme olabilir mi? Boşu boşuna da ümitlenmek istemiyorum.
canım değerin 2300 epey yüksek ama sen 7.5 haftalık hamileliği doktormu dedi sen mi tahmin etttin anlamadım ama bence normal gebelik gözün aydın allah analı babalı büyümeyi nasip etsin ve öncelikle sağlıkla doğmayı nasip etsin :79::79::79::79::79:
Kızlar daha önce iki tane 8 haftalık düşüğüm oldu, sat 3 mart , adetim gecikince 13 Nisan gibi idrar tahlili yaptım ve negatif çıktı sonra adet görmeyi beklemeye başladım ama gebelik belirtileri hafif te olsa başlamıştı. Kuşkulandım 22 Nisanda tekrara idrar testi yaptım bu sefer pozitif çıktı. Dün kanda gebelik testi yaptırdım değer 2300 normalde 7,5 hafta lık hamile olmam lazım ve bu değer düşük sizce geç döllenme olabilir mi? Boşu boşuna da ümitlenmek istemiyorum.
geç döllenme olabilir ümidini kaybetme.
50. günde 2300 çıkmış, benim 45. günde 140'dı.
kötü düşünürsen kesin kötü sonuçlanır.
o yüzden iyi olacağına kalben de beynen de inan...
son sat yani adet tarihin ne normalmi tüp bebekmi son olduğun tarih[öncelikle teşekkür ederim cevapladığınız için.normal.satım 9 mart(ilkgünüm)... ama ben geç yumurtladığımı düşünüyorum.birde bugünde kan testi oldum sonuç 526...1 gün önce 277 idi..sizce normal mı kızlar:18: benimde önceden bir düşüğüm olmuştu, o yüzden endişeleniyorum
ıns canım bunları yasayacakmısız nasıp boyleymıs.allah sızın bebeklerınıze saglık versın napalım once teyze oluruz bızde :) dualarım sızınle .aklımda yarın dr gıdıceksın ıns ıyı haberle donersın yaz olurmu yarın goz atar okurum kocaman optum
tansell bugün doktor randevum iptal oldu doktorun toplantısı çıkınca son randevuları iptal etti onlardan biride bendim.. Pazartesi günü yine akşamüzerine randevu aldım anlayacağın banada şimdi beklemek kaldı aslında cok merak ediyordum ne durumda acaba diye artık pazartesi ögrenicez inşallah salı sabahı işe gelince yazarım son durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?