Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

adetim iki gün gecikti bende test yaptırdım bugün beta hcg 0,120 mıu/ml yazıyor,referansta da <5,3 gebe değil <=7,0 postmenopoz yazıyor bu ne anlama gelıyor gebe miyim bilginiz varsa yardımcı olun lutfen..

Bildiğim kadarıyla sağlıklı bir gebelikte bhcg değerinin iki günde iki katına çıkması gerekir. Yani en son 346 ise bundan 48 saat sonra 692 ye çıkması gerekir. Bir de önemli bir konu testi aynı laboratuvarda aynı saatlerde yaptırman daha kesin sonuç verir.

illa ikiye katlaması gerekmiyo ama gidişat önemli.
çok az artıyosa sağlıklı olmayabilir.
şimdiden düşünme bence olacağına vrıyo bebiş sakin rahat uterusa daha iyi tutunuyo unutma..

kızlar merhaba

SAT tarihim 18 mart. 25 Nisanda idrar testi pozitif çıktı. 27 Nisanda da kan tahlili yaptırdım Beta hgc değeri 1120 çıktı. Cumartesi doktor randevum var ama sabredemiyorum. Bu değer normal mi sizce?
:18:

çok teşekkürler canım salı sabahı yazarım tüm gelişmeleri.. Sen kendini bir an önce toparla herşeyde bir hayır vardır benimde önce düşük yapıp sonra sağlıklı bebekler dünyaya getiren cok arkadaşım var. söylemesi kolay diyebilirsin ama bu linkte Dk (Abortus)-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com) düşük neden olur kısmını oku hatta hepsini oku çok güzel bilgiler veriyor.. öpüyorum kendine iyi bak..

opustotonus teşekkür ederim bilgi için doktoru da aradım gebelik yok dedi,zaten beklemıyorduk gebelık ama adetım gecıkınce suphelenmıstım ama ıns artık bebek dusunuyoruz polıstık over var bende bunun ıcın doktora gıdıp tedavılere baslıycam ıns sızınde bu konuyla ılgılı bıldıklerınızı onerılerınızı seve seve dıkkate alırım

cnm hemen okuyorum saol buarada gırmıcem dıyorum yıne hergun gırıyorum dayanamıyorum durumlarınızı merak dıyorum.anlamadım acısı yenıyken ınsan bebeklerın gıdısatını ogrenmek ıcın yınede okurmu yazılanları yoksa ben hala kendımı hamılemı hıssedıyorum anlamadım

işin kotusu ben dusuk yapmadım yapsaydım belkı kafam daha rahatlardı.ben kesem bozulmadan bebek ıcındeyken rahım agzı acılmadan bebek ölü oldugu ıcın kurtaj oldum bu daha agır geldı bana dr narkoz vermeden once rahım agzı acılmıstır zaten demıstı ayılınca ogrendımkı rahım agzı hıc acılmamıs yanı bebegın dusmek gıbı bıdurumu yokmus 3haftada yasamadıgı ıcın rahıme yapısmıs kazıdım dedı dr ayyyy ben kotuyumde sızdede moral bırakmıcam bu gıdısle oyuzden sız herseyın tadını cıkarım ben sustum artık kendıme soz verıyorum bıdaha szı uzcek bısı yazmıcam ama ıyı haberlerınızı takıp edıcem dualarım sızınle eraycım ıcebrezeercım opuyorum ıkınızıde

değerin bana dabiraz düşük gibi geldi canım. bende adetim 2 gün geçtikten sonra yapılan kan testinde 450 çıkmıştı,3 hafta civarıydı yani bu sonuçta...

gayet güzel bi sonuç bence canım. kesenin görünmesi lazım eğer bebek varsa...

canım sen güçlü birine benziyosun böylede ol tabiki toparlan hemen,okuduğun bilgileri bende okudum, diyorki,. düşüklerde anne adayının üzülmesi normal fakat sağlıklı gebelikler kendiliğinden düştüğü için bu onların şanşları demek anlamına getiriyor oyüzden inanıyorum seninde en yakında toparlanıp iyi haberlerini alıcaz... bak uğraşıp cocuk sahibi olamayanlarda var,en azından öle değilsin .benim tüp bebekle oldu ,bir arkadaşım var ona tüp bebek bile çare değil cocuğun olursa hayatını tehlikeye atarsın diyor doktoru bunları düşün yakın zamanda olur tansell merak etme cnm moralini iyi tut tamam mı öptüm

hayırlı olsun 5+6 dasın bu değerle vaginal usg ile kesen görülür.
4000-5000 de karından görülür.
inşallah pazartesiye kadar bu değere ulaşıp pazartesi bebişini görürsün bence
ama herşey duayla tabi :)

ben de pkos'um. bu uğurda çok şeyler yaşadım ama pkos olduğunu bilmeden 3-4 çocuk doğuran var.
bu da bu işin kafa rahatlığına çok düşünmemeye bağlı olduğunu gösteriyo.
pkos benden sorulur :)
bildiklerimi paylaşırım istersen sorun olursa da her zaman beklerim..
kolay gelsin şimdiden

sen canın nasıl istiyorsa öyle yap buraya girmek istiyorsanda gir bunda birşey yok verdiğim linki okudun mu ? okuduysan kendini daha iyi hissedeceğini düşünüyorum.. üzülmen canını sıkmak ve psikolojini yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramaz onun için kendini ne kadar cabuk toparlarsan o kadar zaman kazanırsın diye düşünüyorum tanselcim

teşekkür ederim ilgin için :)evleneli 6 ay oldu artık bebek dusunuyoruz dogum kontrol hapı ıle korunuyordum 3 ay once bıraktım bıraktıktan sonra da adetlerım 21 gunde bır oldu fakat salı gunu olmam gerekırken hala olmadım sanrım yıne duzensızlesmeye basladı ılk yumurlama zamanımı nasıl bılıcem bılmıyorum ama ılk ısım kendıme bı ates olcer almak olacak ben forumu takıp edıyorum bıseler ogrendım sonra da akıntı yoluyla falan takıp edıcem sanırım doktorada gıdıcem,sizce nasıl nerden baslamalıyım,pko var ama oyle adet aralıım uzun surmuyor 9-10 gun adet oluyorum ve 30-35 gunde bır oluyorum mutlaka adet oluyorum yanı sadece ara sureler uzun

emin misin pkos olduğuna.
pkosda sikluslar anovulatuar olur yani yumurtlama olmaz.
bir sürü yumurta 10-12mm olur ama çatlıcak boyuta çıkamaz.
siklusun 30-35 günde bir olma nedeni de bu, yumurtlama olmaması..

güzel arkadaşım kafana takma. bende adet düzensizliği var. bende 35-40 günde olurum bu gebeliğim ile beraber 5 defa gebe kaldım(hiçbirinin sonu gelmedi tabi, inş. bu defa sağlıcakla kucaklarım). bu gebeliğimi öğrenmeden dr.a gittim kist var dedi. pko'lusun dedi gebe kalman zor dedi yinede kan tahlili verdi ve sonuç hamileyim. bildiğim tek şey stres yapmamak ve illede çocuk için yumurtlama gününü hesaplayıp ilişkiye girmemek.

opustotonus ve hazanyagmuru doktor muayenesınde doktor pko var dedı yumurtanın kenarındakı sıyah yuvarlak seylerıde gosterdı ama cıddı boyutta degıl cok az dedı bız daha calısmalara baslamadık ama olur ıns ya adet oluyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…