selam arkadaşlar benim 2 tane sağlıklı olmayan gebeliğim oldu biri 7 hafta da kalbi durdu,2.si düşükle sonuçlandı şimdi 3 e gebeyim ancak doktorum beta hcg çok düşük yükseliyor diyor 4 hafta sonu 262,5 tu 5. hafta bası beta hcg 346 cıktı bu normal mı bilgisi olan var mı? yardımlarınızı bekliyorum.
adetim iki gün gecikti bende test yaptırdım bugün beta hcg 0,120 mıu/ml yazıyor,referansta da <5,3 gebe değil <=7,0 postmenopoz yazıyor bu ne anlama gelıyor gebe miyim bilginiz varsa yardımcı olun lutfen..
selam arkadaşlar benim 2 tane sağlıklı olmayan gebeliğim oldu biri 7 hafta da kalbi durdu,2.si düşükle sonuçlandı şimdi 3 e gebeyim ancak doktorum beta hcg çok düşük yükseliyor diyor 4 hafta sonu 262,5 tu 5. hafta bası beta hcg 346 cıktı bu normal mı bilgisi olan var mı? yardımlarınızı bekliyorum.
inş canım hayırlı haberlerini beklıyorum buarada bende toparlanmaya calısıyrum ıkı gundur aılem hep benımleydı sımdı herkez evıne dondu esımle basbasa kaldım ama yaram daha cok sıcak sersem gıbıyım bakalım hayırlısı opuldun bebegınde sende
çok teşekkürler canım salı sabahı yazarım tüm gelişmeleri.. Sen kendini bir an önce toparla herşeyde bir hayır vardır benimde önce düşük yapıp sonra sağlıklı bebekler dünyaya getiren cok arkadaşım var. söylemesi kolay diyebilirsin ama bu linkte Dk (Abortus)-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com) düşük neden olur kısmını oku hatta hepsini oku çok güzel bilgiler veriyor.. öpüyorum kendine iyi bak..
değerin bana dabiraz düşük gibi geldi canım. bende adetim 2 gün geçtikten sonra yapılan kan testinde 450 çıkmıştı,3 hafta civarıydı yani bu sonuçta...selam arkadaşlar benim 2 tane sağlıklı olmayan gebeliğim oldu biri 7 hafta da kalbi durdu,2.si düşükle sonuçlandı şimdi 3 e gebeyim ancak doktorum beta hcg çok düşük yükseliyor diyor 4 hafta sonu 262,5 tu 5. hafta bası beta hcg 346 cıktı bu normal mı bilgisi olan var mı? yardımlarınızı bekliyorum.
gayet güzel bi sonuç bence canım. kesenin görünmesi lazım eğer bebek varsa...kızlar merhaba
SAT tarihim 18 mart. 25 Nisanda idrar testi pozitif çıktı. 27 Nisanda da kan tahlili yaptırdım Beta hgc değeri 1120 çıktı. Cumartesi doktor randevum var ama sabredemiyorum. Bu değer normal mi sizce?
:18:
son sat yani adet tarihin ne normalmi tüp bebekmi son olduğun tarih[öncelikle teşekkür ederim cevapladığınız için.normal.satım 9 mart(ilkgünüm)... ama ben geç yumurtladığımı düşünüyorum.birde bugünde kan testi oldum sonuç 526...1 gün önce 277 idi..sizce normal mı kızlar:18: benimde önceden bir düşüğüm olmuştu, o yüzden endişeleniyorum
normal gibi gözüküyor ikiye katlamış canım bu iyiye işaret ama 3 haftalık falansın iyi allah kucağına almayı nasip eder cnm inşallah.güzel hberlerini alırız inşallah
cnm hemen okuyorum saol buarada gırmıcem dıyorum yıne hergun gırıyorum dayanamıyorum durumlarınızı merak dıyorum.anlamadım acısı yenıyken ınsan bebeklerın gıdısatını ogrenmek ıcın yınede okurmu yazılanları yoksa ben hala kendımı hamılemı hıssedıyorum anlamadım
kızlar merhaba
SAT tarihim 18 mart. 25 Nisanda idrar testi pozitif çıktı. 27 Nisanda da kan tahlili yaptırdım Beta hgc değeri 1120 çıktı. Cumartesi doktor randevum var ama sabredemiyorum. Bu değer normal mi sizce?
:18:
opustotonus teşekkür ederim bilgi için doktoru da aradım gebelik yok dedi,zaten beklemıyorduk gebelık ama adetım gecıkınce suphelenmıstım ama ıns artık bebek dusunuyoruz polıstık over var bende bunun ıcın doktora gıdıp tedavılere baslıycam ıns sızınde bu konuyla ılgılı bıldıklerınızı onerılerınızı seve seve dıkkate alırım
cnm hemen okuyorum saol buarada gırmıcem dıyorum yıne hergun gırıyorum dayanamıyorum durumlarınızı merak dıyorum.anlamadım acısı yenıyken ınsan bebeklerın gıdısatını ogrenmek ıcın yınede okurmu yazılanları yoksa ben hala kendımı hamılemı hıssedıyorum anlamadım
ben de pkos'um. bu uğurda çok şeyler yaşadım ama pkos olduğunu bilmeden 3-4 çocuk doğuran var.
bu da bu işin kafa rahatlığına çok düşünmemeye bağlı olduğunu gösteriyo.
pkos benden sorulur :)
bildiklerimi paylaşırım istersen sorun olursa da her zaman beklerim..
kolay gelsin şimdiden
normal gibi gözüküyor ikiye katlamış canım bu iyiye işaret ama 3 haftalık falansın iyi allah kucağına almayı nasip eder cnm inşallah.güzel hberlerini alırız inşallah
Allah razı olsun eray.. inş. kucağımıza almakda nasip olur...
teşekkür ederim ilgin için :)evleneli 6 ay oldu artık bebek dusunuyoruz dogum kontrol hapı ıle korunuyordum 3 ay once bıraktım bıraktıktan sonra da adetlerım 21 gunde bır oldu fakat salı gunu olmam gerekırken hala olmadım sanrım yıne duzensızlesmeye basladı ılk yumurlama zamanımı nasıl bılıcem bılmıyorum ama ılk ısım kendıme bı ates olcer almak olacak ben forumu takıp edıyorum bıseler ogrendım sonra da akıntı yoluyla falan takıp edıcem sanırım doktorada gıdıcem,sizce nasıl nerden baslamalıyım,pko var ama oyle adet aralıım uzun surmuyor 9-10 gun adet oluyorum ve 30-35 gunde bır oluyorum mutlaka adet oluyorum yanı sadece ara sureler uzun
teşekkür ederim ilgin için :)evleneli 6 ay oldu artık bebek dusunuyoruz dogum kontrol hapı ıle korunuyordum 3 ay once bıraktım bıraktıktan sonra da adetlerım 21 gunde bır oldu fakat salı gunu olmam gerekırken hala olmadım sanrım yıne duzensızlesmeye basladı ılk yumurlama zamanımı nasıl bılıcem bılmıyorum ama ılk ısım kendıme bı ates olcer almak olacak ben forumu takıp edıyorum bıseler ogrendım sonra da akıntı yoluyla falan takıp edıcem sanırım doktorada gıdıcem,sizce nasıl nerden baslamalıyım,pko var ama oyle adet aralıım uzun surmuyor 9-10 gun adet oluyorum ve 30-35 gunde bır oluyorum mutlaka adet oluyorum yanı sadece ara sureler uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?