adetim bi hafta geçtiğinde 829 çıkmıştı gebesiniz dedi doktorum
mrb arkadaşlar bende 2 gün önce kan tahlili yaptırdım beta hcg 5.3 cıktı benimde ve adetim 15 gün gecikti hala da olmadım.. acaba hamilelik varmıdır ne yapamam gerek bilgisi olan varsa yardımcı olur mu? o kadar çok istiyorum ki psikolojik mi bilmiyorum ama hamile gibi hissetmeye başladım..:)) olmazsa çok üzülecem.. :85:
mrb arkadaşlar bende 2 gün önce kan tahlili yaptırdım beta hcg 5.3 cıktı benimde ve adetim 15 gün gecikti hala da olmadım.. acaba hamilelik varmıdır ne yapamam gerek bilgisi olan varsa yardımcı olur mu? o kadar çok istiyorum ki psikolojik mi bilmiyorum ama hamile gibi hissetmeye başladım..:)) olmazsa çok üzülecem.. :85:
canım bence hamile değilsin. 15 günlük bi gecikmede sonucun çok daha yüksek rakamlara ulaşması lazım. dr la görüştünmü peki?
Ben rusyada yasıyorum ve dillerini bilmiyorum az türkçe bilen bi hemsire var onla anlaşmaya çalısıyorum... doktora bugün gittim fakat bunlarda ultrason baska biyerde çekilip tekrar muane ediyorlar yarın ultrason cekilecek sonra mayıs 12 de tekrar doktora gidecem o kadar uzun bir zaman yani yarın belli olur mu bilmiyorum ama doktoru beklersem çok var.. tekrar kan test mi yapsam bilmiyorum acaba yükselme olur mu?
bencede geç döllenme olabilir.yumurtalar geç olgunlaşmıştır. 5 ve üstü gebelik kabul ediliyor fakat yinede kesin değil bu. Umarım gönlünüzden geçer olur.
geç döllenme olabılır canım
Ben rusyada yasıyorum ve dillerini bilmiyorum az türkçe bilen bi hemsire var onla anlaşmaya çalısıyorum... doktora bugün gittim fakat bunlarda ultrason baska biyerde çekilip tekrar muane ediyorlar yarın ultrason cekilecek sonra mayıs 12 de tekrar doktora gidecem o kadar uzun bir zaman yani yarın belli olur mu bilmiyorum ama doktoru beklersem çok var.. tekrar kan test mi yapsam bilmiyorum acaba yükselme olur mu?
Türkiyede yaşamıyorsun belki orada referans değerleri farklı olabilir. verilen kağıtta ne yazıyor anlayabildin mi peki. referans değeri yazıyor mu?
opustotonus ve hazanyagmuru doktor muayenesınde doktor pko var dedı yumurtanın kenarındakı sıyah yuvarlak seylerıde gosterdı ama cıddı boyutta degıl cok az dedı bız daha calısmalara baslamadık ama olur ıns ya adet oluyorum cunku
Ya kagıt şimdi hemsirede ama ben baktıgımda sadece hcg yazıyordu ve karsısın da 5.3 yazıyordu baska bişey yazmıyordu .. ama yinede bende tam bilmiyorum rusca oldugu için belki görememişimdir yazıyorda olabilir..
kızlar merhaba ,bende yeni katıldım aranıza bu ay aşılama yaptırdım . aşılamadan 10 gün sonra ki değerim 2,23 medipol hastanin normal değerleri 0-1 arası gösteriyor. acaba değerim yükselirmi
tüp bebekte 12. gün önemli aşılamada normalde kaçıncı gün bakılıyo hatırlayamadım ama daha geç olması lazım. yani 14. gün değerin yükselirse inşallah iyi tutunmuş olur.
dua edelim tüm bebiş isteyenlere..
inşallah gönlüne göre olur.
herşeyi bilmek sıkıntı yaratabilir.
sen olacağına inan gerisi gelir.
sonuçta spontan hamile kalanlar da yok değil pkos da.
ha bu arada ben yıllarca direndim paramedikal tedaviye ama 5-6 ay önce soğan ve incir kürü yaptım bi umut.
2 ay sonra hamile kaldım. önceleri 6 kez tüp bebek denemem var oysa :)
çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın rabbim herkese nasip etsin,aslında bende oluruna bırakırım oyle cok kafa yoramam sıkılırım ıste ates olcme akıntı takıp etme falan ama kız kardesımdede pko var onlarda altı aydır ugrasıyorlar o durum benı bıraz tedırgınlestırdı acıkcası bi de zaman kaybı olmasın şimdiden ne gerekiyorsa yapayım dıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?