merhaba herkese
kızlar hamile olmayan birinde bu hormon ne kadar çıkar
mrb arkadaşlar bende 2 gün önce kan tahlili yaptırdım beta hcg 5.3 cıktı benimde ve adetim 15 gün gecikti hala da olmadım.. acaba hamilelik varmıdır ne yapamam gerek bilgisi olan varsa yardımcı olur mu? o kadar çok istiyorum ki psikolojik mi bilmiyorum ama hamile gibi hissetmeye başladım..:)) olmazsa çok üzülecem.. :85:
0 -5 arası çıkar
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim sat 26 mart ve adetlerim çok düzenlidir adet olmam gereken günden 1 gün sonra kan testi yaptırdım ve değerim 26 çıktı hastanenin değerlerinde 3 ün altı negatif.evde yaptığım 3 testte de 2.çizgiyi hafif de olsa gördüm sizce gebelik var mıdır değer neden bu kadar düşük
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim sat 26 mart ve adetlerim çok düzenlidir adet olmam gereken günden 1 gün sonra kan testi yaptırdım ve değerim 26 çıktı hastanenin değerlerinde 3 ün altı negatif.evde yaptığım 3 testte de 2.çizgiyi hafif de olsa gördüm sizce gebelik var mıdır değer neden bu kadar düşük
Bildiğim kadarıyla sağlıklı bir gebelikte bhcg değerinin iki günde iki katına çıkması gerekir. Yani en son 346 ise bundan 48 saat sonra 692 ye çıkması gerekir. Bir de önemli bir konu testi aynı laboratuvarda aynı saatlerde yaptırman daha kesin sonuç verir.
illa ikiye katlaması gerekmiyo ama gidişat önemli.
çok az artıyosa sağlıklı olmayabilir.
şimdiden düşünme bence olacağına vrıyo bebiş sakin rahat uterusa daha iyi tutunuyo unutma..
[/QUOTE]arkadaşlar yanıtlar için teşekkürler ama düşük başladı bile çok üzgünüm hemde çok bütün testleri yaptırmıştım gen testine varana kadar ama sağlıklı olmadı sanırım gözden kaçan bişeyler var anlıyamıyorum.ankara yada istanbulda önerebileceğiniz bir doktor var mı?riskli gebelik uzmanı.cevaplarınızı bekliyorum.
teşekkür ederim Allahım herkesin gönlüne göre verir inşallahh.. kan testini pazartesi günü yaptırıcam evde yaptığım gebelik testlerindeki çizgide bariz bi şekilde artış var ama bakalım hayırlısı Allahım ümitlerimizi boşuna çıkarmasın herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin..Benm de gecikmenin 3.gününde 46 çıkmıştı değerim.Hem de geç döllenme vs değildi çünkü yumurtlama günümü tespit etmiştim.Aslında değer değil de artış önemli canım.Sen değerin düşüklüğüne takılma.Bir daha test yaptır.İki kat artarsa sağlıklı gebelik diyor doktorlar.Allah gönlüne göre versin
selam arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.
ben evde gebelik testi yaptım. ikinci silik çizgiyi gördüm. sonra kan testi yaptırdım. bugün sonucu aldım. 9 çıktı. pazartesi tekrar baktıracağım.
ben de polikistik over var. eğer bu hamilelik kimyasalsa, ben zorlanmadan da hamile kalabiliyor olduğuma bir işaret sayılabilir mi? çünkü bu daha korunmadığım ilk ay. ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?