Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

selam kızlar,
sat 21 mart 28.04.2011 btcg 11003 kese 10,3 mm nasıl sizce
24.04.2011 btcg 2087 idi ve kese 4,7 mm di artış nasıl gidiyor şuanda 5+4 ÜM

Bugün tekrar doktora gittim, ultrasonla baktılar ve bişey var dediler ama emin olamadılar.. sonra doktor idrar tahlili yaptırdı 2 çizgi çıktı hamilesin dediler ama yarın kan tahlili yapılacak inşallah kan degerim yüksek çıkarsa kesin hamileyim diyebilecem şimdi hala aklımda soru işaretleri var hayırısı olsun..
Allah herkes için hayırlısını versin herkeze nasip etsin..

canım ümitlendirmek istemiyorum ama benim tam reglimin 45.inci güzü yaptırdım 15 çıktı. dr.um 2-3 gün sonra tekrarladı 56 çıktı. hamilesin dedi. eğer halen hasta olmadıysan bi kaçgün sonra tekrarla testi

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim sat 26 mart ve adetlerim çok düzenlidir adet olmam gereken günden 1 gün sonra kan testi yaptırdım ve değerim 26 çıktı hastanenin değerlerinde 3 ün altı negatif.evde yaptığım 3 testte de 2.çizgiyi hafif de olsa gördüm sizce gebelik var mıdır değer neden bu kadar düşük

hayırlı olsun normal değerin 2 günde 2 ye katlaması gerekiyor inş artmaya devam eder

teşekkür ederim ama daha emin değilim pazartesi günü test yaptırıcam hayırlı sonuçlar alırım inşallah ama değer neden bu kadar düşük çıktı onu anlayamadım.

Arkadaşım Allah gönlüne göre versin hayırlısnı versin...yalnız değerin banada düşük geldi önceden kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum kimyasal gebelik olabilir...umarım değildir de değerin artar, sen kan tahlili yaptıramıyorsan hafta sonu,idrar testini tekrarla derim eğer ikinci çizgide koyulaşma varsa demekki değerin artıyor ....

arkadaşlar yanıtlar için teşekkürler ama düşük başladı bile çok üzgünüm hemde çok bütün testleri yaptırmıştım gen testine varana kadar ama sağlıklı olmadı sanırım gözden kaçan bişeyler var anlıyamıyorum.ankara yada istanbulda önerebileceğiniz bir doktor var mı?riskli gebelik uzmanı.cevaplarınızı bekliyorum.

arkadaşlar yanıtlar için teşekkürler ama düşük başladı bile çok üzgünüm hemde çok bütün testleri yaptırmıştım gen testine varana kadar ama sağlıklı olmadı sanırım gözden kaçan bişeyler var anlıyamıyorum.ankara yada istanbulda önerebileceğiniz bir doktor var mı?riskli gebelik uzmanı.cevaplarınızı bekliyorum.[/QUOTE]

illa ikiye katlaması gerekmiyo ama gidişat önemli.
çok az artıyosa sağlıklı olmayabilir.
şimdiden düşünme bence olacağına vrıyo bebiş sakin rahat uterusa daha iyi tutunuyo unutma..

arkadaşlar yanıtlar için teşekkürler ama düşük başladı bile çok üzgünüm hemde çok bütün testleri yaptırmıştım gen testine varana kadar ama sağlıklı olmadı sanırım gözden kaçan bişeyler var anlıyamıyorum.ankara yada istanbulda önerebileceğiniz bir doktor var mı?riskli gebelik uzmanı.cevaplarınızı bekliyorum.[/QUOTE]

[/QUOTE]

öncelikle geçmiş olsun okmaydanıı eğitim araştırmada Yılmaz Güzeli kesinlikle öneririm hem özel muayeneside var

Benm de gecikmenin 3.gününde 46 çıkmıştı değerim.Hem de geç döllenme vs değildi çünkü yumurtlama günümü tespit etmiştim.Aslında değer değil de artış önemli canım.Sen değerin düşüklüğüne takılma.Bir daha test yaptır.İki kat artarsa sağlıklı gebelik diyor doktorlar.Allah gönlüne göre versin

kızlar ya 1.sayfadan basladım 515e kadar geldım benım gbı bır sapık daha yoktur heralde arada sectıklerıme ozel msja tıp yandas arıyorum
offf
tup beebk yaptrdım
9.gun kanama basladı hemen hastaneye gttım 6.5 cıktı cok moralım bozuldu olmadı dedım tabıı koyverdım kendımı agladım hatta dr tekrarla dedı 2 gun sonra 11.gun 26.6 olmus ınanılır gbı dııl yıne tekrarla dedı 2 gun sonra 13.gun 59.9 olmus sımdı sabırla 19.gunumu beklıyorum bugun 16.gunumdeyım allahım sabır verecek ınsallah...benım gbı olup bebegının kalbını duyan var mı nokur yardım edın......

teşekkür ederim Allahım herkesin gönlüne göre verir inşallahh.. kan testini pazartesi günü yaptırıcam evde yaptığım gebelik testlerindeki çizgide bariz bi şekilde artış var ama bakalım hayırlısı Allahım ümitlerimizi boşuna çıkarmasın herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin..

kızlar ya 1.sayfadan basladım 515e kadar geldım benım gbı bır sapık daha yoktur heralde arada sectıklerıme ozel msja tıp yandas arıyorum
offf
tup beebk yaptrdım
9.gun kanama basladı hemen hastaneye gttım 6.5 cıktı cok moralım bozuldu olmadı dedım tabıı koyverdım kendımı agladım hatta dr tekrarla dedı 2 gun sonra 11.gun 26.6 olmus ınanılır gbı dııl yıne tekrarla dedı 2 gun sonra 13.gun 59.9 olmus sımdı sabırla 19.gunumu beklıyorum bugun 16.gunumdeyım allahım sabır verecek ınsallah...benım gbı olup bebegının kalbını duyan var mı nokur yardım edın......

dedım ama bu topıcte kımse cvp vermıyo gnelde......

selam arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.
ben evde gebelik testi yaptım. ikinci silik çizgiyi gördüm. sonra kan testi yaptırdım. bugün sonucu aldım. 9 çıktı. pazartesi tekrar baktıracağım.
ben de polikistik over var. eğer bu hamilelik kimyasalsa, ben zorlanmadan da hamile kalabiliyor olduğuma bir işaret sayılabilir mi? çünkü bu daha korunmadığım ilk ay. ne dersiniz?

bence aynen oyle cnm...hayırlı olsun degerın artadabılır.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…