Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm arkadaslar benım son adet tarıhım 27 mart bugun beta hcg baktırdım sonuc 1294 cıktı acaba bu sonuca gore hamılemıyım? bugun hafta sonu oldugu ıcın doktorada ulasamdım pazartesı gunu gorucem doktoru labratuarda bı acıklama yapmadılar nolur bı cevap verınnn....

evt cnm tebrık ederım....

öncelikle sakin ol karamsar düşünme bu topikte 1,9 beta degeri ilke başlayıp suan anne olan o kadar çok kişi var ki allahın izniyle bebeişini kucağına alacağın günü düşün canım benide habersiz bırakma daum senle

Iyi geceler kızlar birşey sormak istiyorum umarım bilginiz vardır. 16 nisanda aşılama yaptırdım 11. Gün bhcg değeri 4,10 - 14. Gün değeri 6,67 sizce bu nedir. Yani var mı yok mu. Biliyorum artış çok yavaş gidiyo ama. Var mı aranızda böyle bir durumla karşılaşan.

Benim sat'ım 25 mart, 22 nisanda regl olmam gerekiyordu. genelde 28 gün sürer arası. 23 nisanda kan tahlili yaptırdım 240 çıktı, doktor çok düşük bir değer, dış gebelik yada geç döllenme olabilir demişti. 26 nisanda yaptırdım tekrar, 616 çıktı tabi yine düşük dedi. en son 29 nisan da yaptırdm yani bir haftalık gecikme vardı, 2226 çıktı. doktor alt ultrason ile baktığında kese göründü ama ufacık bir nokta şeklinde :) buna ragmen doktor, yine mitsiz konuştu. hala çok düşük, olumsuz gebelik olabilir. son adet tarihinle uyumsuz dedi. sevincim hep yarım bu durumda. Sizce de gercekten düşük mü??

belki geç döllenme olmuştur canım canını sıkma hemen umutsuz olma pozitif düşün doktor siteleri falan var soru sorabiliosun onlara bi danış istersen.inşallah bebeğinn sana sıkı sıkı tutunur

nazayşe tebrik ederim inşallah değerlerin böyle güzel artmaya devam eder VE
sağlıkla kucağına almayı nasip eder ALLAH

evet hayırlı olsun

evet hamilesin pazartesi keseyi de görebilirsin

ya inanamıyorum bence doktorunu değiştir niye bukadar üzer bu doktorlar
değerlerin çok normal artmış ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ayyy ınsallah cnm ınsallahhhh....cok karamsarım....

kızlar benim 9 çıkmıştı ya değerim. bugün adet gördüm ne yazık ki. kimyasalmış demek ki gebelik

ya inanamıyorum bence doktorunu değiştir niye bukadar üzer bu doktorlar
değerlerin çok normal artmış ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

inşallah cnm, allah hepimizin gönlüne göre versin.. aslında bana göre de normal değerlerim. hatta benimle aynı haftada daha düşük değerlere sahip olanlar var ve doktorları da normal demiş hepsine. benim doktorum çok mu temkinli yoksa alanında mı yetersiz bilemicem artık.. bu hafta başka bir doktordan randevu aldım bile, yoksa dayanamicam bu şekilde beklemek kahrediyor insanı

canım değerin epey yüksek hamilesin gözün aydın allah hayırlısıyla doğum yapmanı nasip etsin bizlerede dua et valla böyle hamile hAberleri alınca insan seviniyor ve umutlanıyor

seni boşa umutlandırmak istemem ama, sen yinede takibini yap. eger adetin normalden farklı, ya da az sürerse tekrar kan testi yaptırabilirsin, bu şekilde adet görüpte hamile olanlar var canım.

keşke ama karnım çok ağrıyor. ve adetim normaldekinden daha fazla gibi sanırım. içimde çok az bir umut var aslında üstüne görme olabilir mi diye ama eşime belli etmiyorum ki o da ümitlenmesin. bakalım salıya çarşambaya öğrenirim.

hayırlı olsun cnm bu değerlere göre hamilesin sanırım benim kızıma hamileliğimde yapılan testte 910 çıkmıştı, inşallah sen de bebeğini sağlıkla ve hayırlısıyla kucaklarsın

evet benım de 9.gun 6.5
11.gun 26.6
13.gun 59.9
17.gun 45
kımyasal gebelık hayırlısı olsun....

selam kızlar ya çok merak içindeyim kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor size bişey sorcam ya kızlar ben 2 gün önce kanda bhcg yaptırdım sonuç 3.68 çıktı ben gebelik yok diye biliyordum doktora sormadım ama demin sayfalarda gezinirken gebelikte kan değerlerinin ne kadar olması gerektiğini yazan bi yazı gördüm orda 4 haftalık gebelikte kan değerini 3- 426 olarak yazıyodu ya şimdi hamile olabilirmiyim sizce:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…