slm arkadaslar benım son adet tarıhım 27 mart bugun beta hcg baktırdım sonuc 1294 cıktı acaba bu sonuca gore hamılemıyım? bugun hafta sonu oldugu ıcın doktorada ulasamdım pazartesı gunu gorucem doktoru labratuarda bı acıklama yapmadılar nolur bı cevap verınnn....
kızlar ya 1.sayfadan basladım 515e kadar geldım benım gbı bır sapık daha yoktur heralde arada sectıklerıme ozel msja tıp yandas arıyorum
offf
tup beebk yaptrdım
9.gun kanama basladı hemen hastaneye gttım 6.5 cıktı cok moralım bozuldu olmadı dedım tabıı koyverdım kendımı agladım hatta dr tekrarla dedı 2 gun sonra 11.gun 26.6 olmus ınanılır gbı dııl yıne tekrarla dedı 2 gun sonra 13.gun 59.9 olmus sımdı sabırla 19.gunumu beklıyorum bugun 16.gunumdeyım allahım sabır verecek ınsallah...benım gbı olup bebegının kalbını duyan var mı nokur yardım edın......
dedım ama bu topıcte kımse cvp vermıyo gnelde......
Benim sat'ım 25 mart, 22 nisanda regl olmam gerekiyordu. genelde 28 gün sürer arası. 23 nisanda kan tahlili yaptırdım 240 çıktı, doktor çok düşük bir değer, dış gebelik yada geç döllenme olabilir demişti. 26 nisanda yaptırdım tekrar, 616 çıktı tabi yine düşük dedi. en son 29 nisan da yaptırdm yani bir haftalık gecikme vardı, 2226 çıktı. doktor alt ultrason ile baktığında kese göründü ama ufacık bir nokta şeklinde :) buna ragmen doktor, yine mitsiz konuştu. hala çok düşük, olumsuz gebelik olabilir. son adet tarihinle uyumsuz dedi. sevincim hep yarım bu durumda. Sizce de gercekten düşük mü??
kızlar ya 1.sayfadan basladım 515e kadar geldım benım gbı bır sapık daha yoktur heralde arada sectıklerıme ozel msja tıp yandas arıyorum
offf
tup beebk yaptrdım
9.gun kanama basladı hemen hastaneye gttım 6.5 cıktı cok moralım bozuldu olmadı dedım tabıı koyverdım kendımı agladım hatta dr tekrarla dedı 2 gun sonra 11.gun 26.6 olmus ınanılır gbı dııl yıne tekrarla dedı 2 gun sonra 13.gun 59.9 olmus sımdı sabırla 19.gunumu beklıyorum bugun 16.gunumdeyım allahım sabır verecek ınsallah...benım gbı olup bebegının kalbını duyan var mı nokur yardım edın......
selam arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.
ben evde gebelik testi yaptım. ikinci silik çizgiyi gördüm. sonra kan testi yaptırdım. bugün sonucu aldım. 9 çıktı. pazartesi tekrar baktıracağım.
ben de polikistik over var. eğer bu hamilelik kimyasalsa, ben zorlanmadan da hamile kalabiliyor olduğuma bir işaret sayılabilir mi? çünkü bu daha korunmadığım ilk ay. ne dersiniz?
slm arkadaslar benım son adet tarıhım 27 mart bugun beta hcg baktırdım sonuc 1294 cıktı acaba bu sonuca gore hamılemıyım? bugun hafta sonu oldugu ıcın doktorada ulasamdım pazartesı gunu gorucem doktoru labratuarda bı acıklama yapmadılar nolur bı cevap verınnn....
Benim sat'ım 25 mart, 22 nisanda regl olmam gerekiyordu. genelde 28 gün sürer arası. 23 nisanda kan tahlili yaptırdım 240 çıktı, doktor çok düşük bir değer, dış gebelik yada geç döllenme olabilir demişti. 26 nisanda yaptırdım tekrar, 616 çıktı tabi yine düşük dedi. en son 29 nisan da yaptırdm yani bir haftalık gecikme vardı, 2226 çıktı. doktor alt ultrason ile baktığında kese göründü ama ufacık bir nokta şeklinde :) buna ragmen doktor, yine mitsiz konuştu. hala çok düşük, olumsuz gebelik olabilir. son adet tarihinle uyumsuz dedi. sevincim hep yarım bu durumda. Sizce de gercekten düşük mü??
öncelikle sakin ol karamsar düşünme bu topikte 1,9 beta degeri ilke başlayıp suan anne olan o kadar çok kişi var ki allahın izniyle bebeişini kucağına alacağın günü düşün canım benide habersiz bırakma daum senle
nazayşe tebrik ederim inşallah değerlerin böyle güzel artmaya devam eder VE
sağlıkla kucağına almayı nasip eder ALLAH
ya inanamıyorum bence doktorunu değiştir niye bukadar üzer bu doktorlar
değerlerin çok normal artmış ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kızlar benim 9 çıkmıştı ya değerim. bugün adet gördüm ne yazık ki. kimyasalmış demek ki gebelik
seni boşa umutlandırmak istemem ama, sen yinede takibini yap. eger adetin normalden farklı, ya da az sürerse tekrar kan testi yaptırabilirsin, bu şekilde adet görüpte hamile olanlar var canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?