- 12 Nisan 2009
- 176
- 107
- 303
selam kızlar ya çok merak içindeyim kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor size bişey sorcam ya kızlar ben 2 gün önce kanda bhcg yaptırdım sonuç 3.68 çıktı ben gebelik yok diye biliyordum doktora sormadım ama demin sayfalarda gezinirken gebelikte kan değerlerinin ne kadar olması gerektiğini yazan bi yazı gördüm orda 4 haftalık gebelikte kan değerini 3- 426 olarak yazıyodu ya şimdi hamile olabilirmiyim sizce:18::18::18:
canım normalde 5'den yukarısı hamilelik sayılıyor ama adet zamanın geçerse kan testini yenile bence.
selam kızlar ya çok merak içindeyim kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor size bişey sorcam ya kızlar ben 2 gün önce kanda bhcg yaptırdım sonuç 3.68 çıktı ben gebelik yok diye biliyordum doktora sormadım ama demin sayfalarda gezinirken gebelikte kan değerlerinin ne kadar olması gerektiğini yazan bi yazı gördüm orda 4 haftalık gebelikte kan değerini 3- 426 olarak yazıyodu ya şimdi hamile olabilirmiyim sizce:18::18::18:
evet benım de 9.gun 6.5
11.gun 26.6
13.gun 59.9
17.gun 45
kımyasal gebelık hayırlısı olsun....
icebrezeer cnm dr gıdıcektın bugun merak ettım ama bişiyde yazmamışsın inş bebeginde sende iyisindir.yaz olurmu bak beklıyorum merak ettim . ERAYcım sende gözükmüyosun sanılsın aklım sizlerde öpüyorum
Canım Allah en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah.Sağlıklı bir gebeliğin olsun inşallah en yakın zamanda.Çok üzüldüm...evet benım de 9.gun 6.5
11.gun 26.6
13.gun 59.9
17.gun 45
kımyasal gebelık hayırlısı olsun....
Merhaba,
SAT 5 nisan ve bugun tahlilde 331.7 çıktı 4 haftalık oluyr değil mi??
Merhaba,
SAT 5 nisan ve bugun tahlilde 331.7 çıktı 4 haftalık oluyr değil mi??
tansellcim günaydın geldim hemen yazıyorum.. işte tüm gün pc karşısında olduğum için evde pek açmıyorum ondan akşam yazamadım. dün akşamüzeri doktora gittik bebiş büyümüş 36 mm olmuş şekillenmiş biraz ilk baktığımızda sabit duruyordu sonra hisseti sanki hareket etmeye başladı ufacık ama hareket etmeye başlamış :) doktor kan tahlilleriminde gayet iyi olduğunu söyledi şimdilik herşey yolunda canım merak etme..sende çok daha iyisindir umarım moralini yüüksek tut bu çok önemli dün doktorumda aynı şeyi söyledi moral iyi ruh hali aman diyim kendini yeni heyecanlara hazırla pozitif düşün allaha dua et o ne zaman isterse vakti zamanı geldiğinde vericek unutma tamam mı. yaz sende ben hergün takip ediyorum forumu ilgine çok teşekkürler güzelim öpüyorum bende..
cnm aglattın benı sımdı senın adına cok cok sevındım bebegının ıyı olmasın allah hep boyle gotursun hep ıyı haberlerıni ver bana olurmu buna cok ıhtıyacım var dualarım sızınle hep ıyı olun once mınık bebesını kocaman opuyorum sonrada senı allaha emanet olun yegenıme ıyı bak
SAT 3 nisan bugun kı değer 282.93 normal mi yaa dr uma da soramadım daha
merhabalar
ben aranıza yeni katıldımArkadaşlar 9 aylık evliyim ve her ay nerdeyse hamilelik varmı acaba diye şüphelenen biriyim:) yanlız eşim şu anda bebek istemiyor bense istiyorum çünkü yaşım 24 genç anne olmaktan veya hiç anne olamamaktan korkuyorum. Çünkü kayınvalidemin istemediği bir evlilik yaptık nerdeyse her Allahın günü beddua eder inşallah bebek olmaz diye korkuyorummm işte. bu aralar inanılmaz kasık agrılarım baş agrılarım bel agrılarım var adetime 10 gün varken kan testi yaptırdım ve 0.09 çıktı sizce hamilemiyim. Bana yardım ederseniz çok sevinirim.
adete 10 gün varken yaptırmışsın.Çok erken.Eğer gecikmen olursa tekrar yaptır kan testini.Şimdi yaptırdığın test hiçbi şey ifade etmiyor.Daha rahme bile yerleşmemiştir ki tuttuysa.merhabalar
ben aranıza yeni katıldımArkadaşlar 9 aylık evliyim ve her ay nerdeyse hamilelik varmı acaba diye şüphelenen biriyim:) yanlız eşim şu anda bebek istemiyor bense istiyorum çünkü yaşım 24 genç anne olmaktan veya hiç anne olamamaktan korkuyorum. Çünkü kayınvalidemin istemediği bir evlilik yaptık nerdeyse her Allahın günü beddua eder inşallah bebek olmaz diye korkuyorummm işte. bu aralar inanılmaz kasık agrılarım baş agrılarım bel agrılarım var adetime 10 gün varken kan testi yaptırdım ve 0.09 çıktı sizce hamilemiyim. Bana yardım ederseniz çok sevinirim.
bende aynı senin gibi test yaptırmıştım. 0.5 çıktı. yani hamile değilim. senin değerinde onu gösteriyor.
kızlar benm değerimede bakınn vede yorumlayınn lütfen
sat 4 nisan 3 nisanda kan tahlili yaptrdm 43.87 çıktıı bi sorun olmaz dimii
değer düşükse hamilelik ilerlemz mii kaç haftalık oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?