Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım normalde 5'den yukarısı hamilelik sayılıyor ama adet zamanın geçerse kan testini yenile bence.

canım normalde 5'den yukarısı hamilelik sayılıyor ama adet zamanın geçerse kan testini yenile bence.

sağol canım cevap verdiğin için ne zaman adet olacağımı bilmiyorum geçen ay dış gebelikten dolayı kürtaj oldum önceden 28 günde bir adet oluyordum ama kürtajdan sonra değişiyormuş ondan bilmiyorum korkuyorum testi tekrarlamaya yin dış gebelik olur yada gebelik olmaz diye ama birkaç gün daha olmazsam tekrarlamayı düşünüyorum

inşallah hayırlısı olur

icebrezeer cnm dr gıdıcektın bugun merak ettım ama bişiyde yazmamışsın inş bebeginde sende iyisindir.yaz olurmu bak beklıyorum merak ettim . ERAYcım sende gözükmüyosun sanılsın aklım sizlerde öpüyorum

tansellcim günaydın geldim hemen yazıyorum.. işte tüm gün pc karşısında olduğum için evde pek açmıyorum ondan akşam yazamadım. dün akşamüzeri doktora gittik bebiş büyümüş 36 mm olmuş şekillenmiş biraz ilk baktığımızda sabit duruyordu sonra hisseti sanki hareket etmeye başladı ufacık ama hareket etmeye başlamış :) doktor kan tahlilleriminde gayet iyi olduğunu söyledi şimdilik herşey yolunda canım merak etme..sende çok daha iyisindir umarım moralini yüüksek tut bu çok önemli dün doktorumda aynı şeyi söyledi moral iyi ruh hali aman diyim kendini yeni heyecanlara hazırla pozitif düşün allaha dua et o ne zaman isterse vakti zamanı geldiğinde vericek unutma tamam mı. yaz sende ben hergün takip ediyorum forumu ilgine çok teşekkürler güzelim öpüyorum bende..

SAT 3 nisan bugun kı değer 282.93 normal mi yaa dr uma da soramadım daha

cnm aglattın benı sımdı senın adına cok cok sevındım bebegının ıyı olmasın allah hep boyle gotursun hep ıyı haberlerıni ver bana olurmu buna cok ıhtıyacım var dualarım sızınle hep ıyı olun once mınık bebesını kocaman opuyorum sonrada senı allaha emanet olun yegenıme ıyı bak

ağlama canım ama lütfen.. çok teşekkürler AMİN benimde dualarım seninle sende allah emanet ol tanselcim ve yüksek moral pozitif düşünce unutma allah büyük senin bebişide öpücez inşallah

merhabalar
ben aranıza yeni katıldımArkadaşlar 9 aylık evliyim ve her ay nerdeyse hamilelik varmı acaba diye şüphelenen biriyim:) yanlız eşim şu anda bebek istemiyor bense istiyorum çünkü yaşım 24 genç anne olmaktan veya hiç anne olamamaktan korkuyorum. Çünkü kayınvalidemin istemediği bir evlilik yaptık nerdeyse her Allahın günü beddua eder inşallah bebek olmaz diye korkuyorummm işte. bu aralar inanılmaz kasık agrılarım baş agrılarım bel agrılarım var adetime 10 gün varken kan testi yaptırdım ve 0.09 çıktı sizce hamilemiyim. Bana yardım ederseniz çok sevinirim.

bende aynı senin gibi test yaptırmıştım. 0.5 çıktı. yani hamile değilim. senin değerinde onu gösteriyor.

adete 10 gün varken yaptırmışsın.Çok erken.Eğer gecikmen olursa tekrar yaptır kan testini.Şimdi yaptırdığın test hiçbi şey ifade etmiyor.Daha rahme bile yerleşmemiştir ki tuttuysa.

kızlar benm değerimede bakınn vede yorumlayınn lütfen
sat 4 nisan 3 nisanda kan tahlili yaptrdm 43.87 çıktıı bi sorun olmaz dimii
değer düşükse hamilelik ilerlemz mii kaç haftalık oluyoo

bende aynı senin gibi test yaptırmıştım. 0.5 çıktı. yani hamile değilim. senin değerinde onu gösteriyor.

arkadaşlar bende sizin gb bu ay test yaptım ama 0.5 normalde hamile değilim tahlili verdim 2 saat sonra arayın sonucu verelim dediler ki devamlı aynı yere veriyrum kanımı,fakat 4 saat geçti her yarım saate aradım henüz çıkmadı deyip yarım saat sonra ara dediler en sonunda sonuç 0.5 suanda yok fakat 10 gün sonra tahlili tekrar yaptırın dediler bende anlam veremedim geçen ayda sonuç 0.5 idi ama böyle bişey dememişlerdi sizce ne olabilir böyle bir durum yasayan varmı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…