Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşım ben öle bişey yaşamadım ama ben adetim gecikmeden test yaptırmıştım. şimdi adet tarihim geldi ve 1 hafta gecikti ben hala adet olmadım. benm de kafam karışık. hatta bugün test yapmayı düşünüorum

canım benim bir hafta geçtiyse hamile olma sansın çok yüksek bence ge döllenme varsa bile bu haftadan itibaren çıkar yaptır bencede hem kafandaki soru işaretleri gitsin

canım benim bir hafta geçtiyse hamile olma sansın çok yüksek bence ge döllenme varsa bile bu haftadan itibaren çıkar yaptır bencede hem kafandaki soru işaretleri gitsin

doğru söylüyorsun. Alıcam bugün test zaten. Döllenmeden 10 gün sonra belli olurmuş beta hcg

adete 10 gün varken yaptırmışsın.Çok erken.Eğer gecikmen olursa tekrar yaptır kan testini.Şimdi yaptırdığın test hiçbi şey ifade etmiyor.Daha rahme bile yerleşmemiştir ki tuttuysa.

Teşekkür ederim ben zaten korunuyordum belirtileri anneme söyleyince annem hemen teşhisi koydu hamilesin dedi ayın 9 da adet günüm ozamana kadar çatlamazsam burda paylaşırım((

arkadaşlar sat 26 mart 26 nisanda kan testinde 26 çıkmıştı 2 mayısta da 250 çıktı ve doktor alttan bakılması gerek burda bakmıyoruz dedi devlet hastanesinde .sizce gebelik varmıdır ya da dış gebelik olabilir mi fikirlerinizi almak istiyorum lütfen..

bu nasıl iş anlamadım devlet hastanesi nasıl alttan bakmıyormuş bende bir türlü üstten bakmaya ikna edememiştim:S değerlerine gelince muhtelemen geç döllenme olmuş ama 2 ye katlayarak ilerlemiş bence iyi bir hastaneye git

arkadaşlar merhaba 27 günde bir adet oluyorum sat 7 nisan gebelik beklediğim için adetim geçince hemen dün test yaptırdım beta hcgm 14 çıktı daha öncede aynı tarihlerde yaptırmıştım 1.2 çıkmıştı. prediktör aldım bu sabah negatif çıktı çok çelişkide kaldım sizce hamilemiyim teşekkür ederim

eczane testlerinde belli bir sayının altında negatif çıkması normal 2 gün sonra testini tekrarla ve 2 katı çıkması lazım canım umarım geç döllenmedir

eczane testlerinde belli bir sayının altında negatif çıkması normal 2 gün sonra testini tekrarla ve 2 katı çıkması lazım canım umarım geç döllenmedir

drumu aradım oda bana erken gebelik dedi 10 mayısta muayneye geldi dedi adetim hiç gecikmez çünkü daha öncede bebeğimin kalbi durdu midem çok bulanıyor bu kez daha farklı inşallah keseyi görelim sağsalim

cnm senden sonra cnm cok moralim bozuldu pek girmiyorum girsemde hemen çıkıyorum saolasın pazartesi kontrolm var bakalım hayırlısrini alıcaz önümüz yaz çalış ı kendine iyi bak cnm en kısa zamanda haberlerini yaz ama bol bol çalış bak yazları aşk başka olur :)hadi öptüm

kızlar bişey sorcam size. benm bu ay adetim gecikti. doğal olarak yumurtlama dönemimde değişti. nasıl hesaplıcam şimdi ben

kızlar bana cvp verecek yok mu sat 4 nisan 3 mayısta kan tahlili yaptırdım değer 43.82 sizce nasıl otomatik hesaplayıca göre bugn 4+3 yazıyo ama değerle uyuşmuyo gibi p.tesi bi daha kan tahlili yaptırcm bakalım artış nasıl olcak
değerin düşük olması illa gebeliğin sağlıks oldugunu mu gösterr kiyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorumm

kızlar bişey sorcam size. benm bu ay adetim gecikti. doğal olarak yumurtlama dönemimde değişti. nasıl hesaplıcam şimdi ben

otomatik hesaplayıcıda çıkmıyo mu
veya adet gördüğün günn üzerine 14 ekle o tarihten sonrası yumurtlama günü oluyoo benm bildiğim

otomatik hesaplayıcıda çıkmıyo mu
veya adet gördüğün günn üzerine 14 ekle o tarihten sonrası yumurtlama günü oluyoo benm bildiğim

otomotik hesaplayıcıdan çıkmaz çünkü adetim gecikti. birde adetin ilk gününe 14 eklenmior. son 14 değişmezmiş. şimdi benm adetim geciktiği için bir sonraki adetim ne zaman olur bilemiorum

büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsunn :)

çok sağol canımm inşalllahhh dr umdaaa erken gebelik dedi rabbim isteyen herkese nasip etsinnn inşallah sağlıkla büyüsün daha önceden 3 aylık bebişimin kalbi drudu bu bebeği 1 yıldır bekliyoruz

Merhaba kizlar ben bugun kan tahlili yaptirdim sonuc 462,7 cikti adetim 2,3 gun kadar gecti hamileyim sanirim sizce kac haftalik?

değerin haftasına göre iyi inşallah normal gebeliktir sadece dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…