arkadaşlar bende sizin gb bu ay test yaptım ama 0.5 normalde hamile değilim tahlili verdim 2 saat sonra arayın sonucu verelim dediler ki devamlı aynı yere veriyrum kanımı,fakat 4 saat geçti her yarım saate aradım henüz çıkmadı deyip yarım saat sonra ara dediler en sonunda sonuç 0.5 suanda yok fakat 10 gün sonra tahlili tekrar yaptırın dediler bende anlam veremedim geçen ayda sonuç 0.5 idi ama böyle bişey dememişlerdi sizce ne olabilir böyle bir durum yasayan varmı arkadaşlar
arkadaşım ben öle bişey yaşamadım ama ben adetim gecikmeden test yaptırmıştım. şimdi adet tarihim geldi ve 1 hafta gecikti ben hala adet olmadım. benm de kafam karışık. hatta bugün test yapmayı düşünüorum
canım benim bir hafta geçtiyse hamile olma sansın çok yüksek bence ge döllenme varsa bile bu haftadan itibaren çıkar yaptır bencede hem kafandaki soru işaretleri gitsin
kızlar benm değerimede bakınn vede yorumlayınn lütfen
sat 4 nisan 3 nisanda kan tahlili yaptrdm 43.87 çıktıı bi sorun olmaz dimii
değer düşükse hamilelik ilerlemz mii kaç haftalık oluyoo
adete 10 gün varken yaptırmışsın.Çok erken.Eğer gecikmen olursa tekrar yaptır kan testini.Şimdi yaptırdığın test hiçbi şey ifade etmiyor.Daha rahme bile yerleşmemiştir ki tuttuysa.
arkadaşlar sat 26 mart 26 nisanda kan testinde 26 çıkmıştı 2 mayısta da 250 çıktı ve doktor alttan bakılması gerek burda bakmıyoruz dedi devlet hastanesinde .sizce gebelik varmıdır ya da dış gebelik olabilir mi fikirlerinizi almak istiyorum lütfen..
arkadaşlar merhaba 27 günde bir adet oluyorum sat 7 nisan gebelik beklediğim için adetim geçince hemen dün test yaptırdım beta hcgm 14 çıktı daha öncede aynı tarihlerde yaptırmıştım 1.2 çıkmıştı. prediktör aldım bu sabah negatif çıktı çok çelişkide kaldım sizce hamilemiyim teşekkür ederim
eczane testlerinde belli bir sayının altında negatif çıkması normal 2 gün sonra testini tekrarla ve 2 katı çıkması lazım canım umarım geç döllenmedir
eczane testlerinde belli bir sayının altında negatif çıkması normal 2 gün sonra testini tekrarla ve 2 katı çıkması lazım canım umarım geç döllenmedir
icebrezeer cnm dr gıdıcektın bugun merak ettım ama bişiyde yazmamışsın inş bebeginde sende iyisindir.yaz olurmu bak beklıyorum merak ettim . ERAYcım sende gözükmüyosun sanılsın aklım sizlerde öpüyorum
kızlar bişey sorcam size. benm bu ay adetim gecikti. doğal olarak yumurtlama dönemimde değişti. nasıl hesaplıcam şimdi ben
otomatik hesaplayıcıda çıkmıyo mu
veya adet gördüğün günn üzerine 14 ekle o tarihten sonrası yumurtlama günü oluyoo benm bildiğim
büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsunn :)
kızlar bana cvp verecek yok mu sat 4 nisan 3 mayısta kan tahlili yaptırdım değer 43.82 sizce nasıl otomatik hesaplayıca göre bugn 4+3 yazıyo ama değerle uyuşmuyo gibi p.tesi bi daha kan tahlili yaptırcm bakalım artış nasıl olcak
değerin düşük olması illa gebeliğin sağlıks oldugunu mu gösterr kiyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorumm
Merhaba kizlar ben bugun kan tahlili yaptirdim sonuc 462,7 cikti adetim 2,3 gun kadar gecti hamileyim sanirim sizce kac haftalik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?