Canim son adet tarihim 6 nisandi degere gore kac acaba?
cnm senden sonra cnm cok moralim bozuldu pek girmiyorum girsemde hemen çıkıyorum saolasın pazartesi kontrolm var bakalım hayırlısrini alıcaz önümüz yaz çalış ı kendine iyi bak cnm en kısa zamanda haberlerini yaz ama bol bol çalış bak yazları aşk başka olur :)hadi öptüm
merhaba ark. benimde sat tarihim 27 marttı 1 mayısta 5 kere idrar tasti yaptım hepside pozitif çıktı!!! Değerim 1000 bu kaç haftalık hamile oldugumu gösteriyor sizce???birde 5 kere sefpotec diye bir antibiyotik kullandım bu bebişime zarar verirmi ????simdiden kucagıma almayı dört gözle bekliyorum hadi sapa sağlam dünyaya gel bebeğimmmmmm
6 HAFTALIKSIN şekerim tebrıkler
hamile kalanları tebrik ediyorum hamile kalamayanlarda inşallah biran önce hamile kalır inşallah ben de hamile kalırım
merhaba ark. benimde sat tarihim 27 marttı 1 mayısta 5 kere idrar tasti yaptım hepside pozitif çıktı!!! Değerim 1000 bu kaç haftalık hamile oldugumu gösteriyor sizce???birde 5 kere sefpotec diye bir antibiyotik kullandım bu bebişime zarar verirmi ????simdiden kucagıma almayı dört gözle bekliyorum hadi sapa sağlam dünyaya gel bebeğimmmmmm
canım hemen doktora git korkutmak istemem ama antibiyotik yüzünden düşük yaptım üstelik hamile kalmadan 2 ay önce kullanmıştım
kızlar bugn de verdm kan ilk 3 mayıs 43.82
6 mayıs 197.79 artış güsel dimi
antibiyotik yüzünden olduğunu nerden biliosun
otomotik hesaplayıcıdan çıkmaz çünkü adetim gecikti. birde adetin ilk gününe 14 eklenmior. son 14 değişmezmiş. şimdi benm adetim geciktiği için bir sonraki adetim ne zaman olur bilemiorum
Kızlar kafam çok karışık benim sat 2 Mart 26 nisanda bhcg yaptırdım 2300 çıktı 4 gün sonra yükselip yükselmediğini görmek için tekrar yaptırdım 750 çıktı bendedaha önceki iki seferde olduğu gibi düşük yapacağımı düşündüm sonra birkaç gün bekledim ama kanama gelmedi 4 mayıs günü dr a gittim belki dış gebelik falan vardır diye d tekrar test yaptı değer 18500 e yükselmiş şok oldum diyebilirim. Düşük çıkan sonucu özel bir hastanede yaptırmıştım muhtemelen sonuç yanlışmış.Ultrasonda sadece kese görülüyor. Benimkine benzer durum yaşayan var mı acaba bebek adet gününe göre 9 haftalık ama çok geç döllenmiş olabilir. Sizce şansım var mı?.
canım eğer gebelik düşünüyorsan bi kere yumurtlama gününü hesaplayıp ilişkiye girme. o psikoloji ile inan olmuyo. bence kafandan bütün bu hesabı kitabı çıkar. adetten 1 hafta sonra gün aşırı ilişikiye gir. inan kısmetinde varsa Rabbim sana meleğini yollar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?