Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

oyy kuzum benim gir bişiler yazki bende iyi olduğunuzu bileyim inş yaz başka olur. bugun dr gıttım kontrolum vardı rahım ıyı temizlenmiş dedi dr um 3 ay asla bebek yok dedi ağustos gibi gel bütün tahlillerini yaparız eylül ekimde gebelige hazır olursun dedi.buarada bidaki ay dr yine gidicem bi iki tahlil yapcakmış bebeğin neden gelişmeyip ölmüş olabilecegi için hani tabi allahın takdiri ama genetik bi sorun varsa die bilmiyorum suan durumum böyle gülerken aglıyorum ağlarken gülüyorum. pzt hayırlı haberlerini bekliyorum kısmetse izmirde olucam ama nete muhakkak giricem iyi haberini okumak için yeğenimi ve seni çookk öpüyorum

merhaba ark. benimde sat tarihim 27 marttı 1 mayısta 5 kere idrar tasti yaptım hepside pozitif çıktı!!! Değerim 1000 bu kaç haftalık hamile oldugumu gösteriyor sizce???birde 5 kere sefpotec diye bir antibiyotik kullandım bu bebişime zarar verirmi ????simdiden kucagıma almayı dört gözle bekliyorum hadi sapa sağlam dünyaya gel bebeğimmmmmm

6 HAFTALIKSIN şekerim tebrıkler ilaççç kullanmaa sakın

Son düzenleme:
hamile kalanları tebrik ediyorum hamile kalamayanlarda inşallah biran önce hamile kalır inşallah ben de hamile kalırım

canım hemen doktora git korkutmak istemem ama antibiyotik yüzünden düşük yaptım üstelik hamile kalmadan 2 ay önce kullanmıştım

Kızlar kafam çok karışık benim sat 2 Mart 26 nisanda bhcg yaptırdım 2300 çıktı 4 gün sonra yükselip yükselmediğini görmek için tekrar yaptırdım 750 çıktı bendedaha önceki iki seferde olduğu gibi düşük yapacağımı düşündüm sonra birkaç gün bekledim ama kanama gelmedi 4 mayıs günü dr a gittim belki dış gebelik falan vardır diye d tekrar test yaptı değer 18500 e yükselmiş şok oldum diyebilirim. Düşük çıkan sonucu özel bir hastanede yaptırmıştım muhtemelen sonuç yanlışmış.Ultrasonda sadece kese görülüyor. Benimkine benzer durum yaşayan var mı acaba bebek adet gününe göre 9 haftalık ama çok geç döllenmiş olabilir. Sizce şansım var mı?.

otomotik hesaplayıcıdan çıkmaz çünkü adetim gecikti. birde adetin ilk gününe 14 eklenmior. son 14 değişmezmiş. şimdi benm adetim geciktiği için bir sonraki adetim ne zaman olur bilemiorum

canım eğer gebelik düşünüyorsan bi kere yumurtlama gününü hesaplayıp ilişkiye girme. o psikoloji ile inan olmuyo. bence kafandan bütün bu hesabı kitabı çıkar. adetten 1 hafta sonra gün aşırı ilişikiye gir. inan kısmetinde varsa Rabbim sana meleğini yollar.

her hastanenin laboratuvar parametreleri farklı oluyor. en sağlıklı sonuç aynı yerde yapılan testte çıkar bence. eğer keseyi gördüysen korkma.inşallah sağlık bi şekilde gebeliğin devam eder.

Adetime 2 gün kaldı ve hala bişi yok ben genelde erken adet olurdum gögüslerim inanılmaz agrıyor.canım olmadık şeyler istiyor ben çok yiyen bi insanda değilim kasıklarım ve tam göbek deliğimde batmalar var şu p.tesi bir gelmediii:26::26::26:

evet kesinlikle çoook haklısın

mrb arkadaşlar ben 24nisanda adet olmam gerekirken 3gün gecikti ve 27nisanda adet oldum adetimin 3.günü hormon testi için doktora gittim ve HCG değerim 6.44dü ve pozitif yazıyordu doktor bişey demedi ve bugün tekrar kan tahlili yaptrdm sonucu yarın alcam adetken değerlerim niye öyle çıkmştr acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…