Kızlar kafam çok karışık benim sat 2 Mart 26 nisanda bhcg yaptırdım 2300 çıktı 4 gün sonra yükselip yükselmediğini görmek için tekrar yaptırdım 750 çıktı bendedaha önceki iki seferde olduğu gibi düşük yapacağımı düşündüm sonra birkaç gün bekledim ama kanama gelmedi 4 mayıs günü dr a gittim belki dış gebelik falan vardır diye d tekrar test yaptı değer 18500 e yükselmiş şok oldum diyebilirim. Düşük çıkan sonucu özel bir hastanede yaptırmıştım muhtemelen sonuç yanlışmış.Ultrasonda sadece kese görülüyor. Benimkine benzer durum yaşayan var mı acaba bebek adet gününe göre 9 haftalık ama çok geç döllenmiş olabilir. Sizce şansım var mı?.
guzelım moralını bozmak ıcın soylemıyorum burdakı kızların hepsıde benı bılır 9 haftalıkta bebekte gorunuyo kalp atısıda duyuluyo sanslıysan hareketını bıle gore bılıyosun bende 9 haftalıkken kurtaj oldum gecen hafta degerlerım cok ıyıydı sadece kesem gozukuyodu zorla emrıyoyu gorduk ama kalp atısı %100 duylması gerekıyo ama benımde duyulmadı sonrada bebek gelısmıy dıe aldılar yanı bebek 3 haftadır hıc gelısmemıs oluymus eger senınde hersey saglıklıysa kalp atısınıda duyman gerekırdı banada bastan dr gec dollenme olabılır dedı ama hepsı fasa fısoymus inş hakkında hayırlısı olur allah yuzune baksın ihmal etme baska dr git.ben baska dr gittim ve çok ihmal edılmıs 2 hafta önce alınması gerekırdı dedı acılden kurtaja aldı oyüzden ihmal etme derim aeo
mrb arkadaşlar ben 24nisanda adet olmam gerekirken 3gün gecikti ve 27nisanda adet oldum adetimin 3.günü hormon testi için doktora gittim ve HCG değerim 6.44dü ve pozitif yazıyordu doktor bişey demedi ve bugün tekrar kan tahlili yaptrdm sonucu yarın alcam adetken değerlerim niye öyle çıkmştr acaba?
slm arkadaşlar benim sat 3 nisandı gecikmenin üçüncü günü test yaptırdım 359.9 çıktı bu deger çokmu düşük ve kaç haftalıga denk düşer yarın tekrar yaptıracam kaç olması gerekir bilgisi olan varmıııı
slm arkadaşlar benim sat 3 nisandı gecikmenin üçüncü günü test yaptırdım 359.9 çıktı bu deger çokmu düşük ve kaç haftalıga denk düşer yarın tekrar yaptıracam kaç olması gerekir bilgisi olan varmıııı
birazdan gidecem tekrar test yaptırmaya perşembe gecesi sancılandım acile gittim ultrason muayenesinde sağ yumurtalıkta bişi gözüktü anlamadılaR NE OLDUGUNU DIŞ GEBELİK FALAN DEDİLER KİMİ DOKTOR DEĞER YÜKSEK DEDİ KİMİ DÜŞÜK DEDİ KAFAM KARIŞTI gebelik takibi dediler iki günde bi test hayırlısı ALLAHTAN bakalım
Merhaba kizlar ben adetim 2gun gecice persembe gunu kan testi yaptirmistim 462,7cikmisti bugun testi ayni yerde tekrarladim 1994 cikti sizce deger iyi mi?
Arkadaşlar son adet tarihim 06 Nisan ve ben bu ay adet görmedim 09 Mayıs' ta dün kan tahlili yaptırdım sonuç 117 çıktı pozitif dediler bu hafta doktora gidicem bu sonuca göre kaç haftalık olabilirm gerçekten hamilelik sonucumu insan inanamıyo çok güzel bi duygu herkese nasip olsun inş..
merhaba adetim 2 3 gün gecikti kanda hcg 1.38 çıktı değer aralığı 0 ile 5 önceden 0 a çok yakın çıkıyordu şimdi 1 i geçti gebelik oluşmuş olabilirmi?:18:
Arkadaşlar son adet tarihim 06 Nisan ve ben bu ay adet görmedim 09 Mayıs' ta dün kan tahlili yaptırdım sonuç 117 çıktı pozitif dediler bu hafta doktora gidicem bu sonuca göre kaç haftalık olabilirm gerçekten hamilelik sonucumu insan inanamıyo çok güzel bi duygu herkese nasip olsun inş..
hayırlı olsun 4+6 günlük hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?