Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

guzelım moralını bozmak ıcın soylemıyorum burdakı kızların hepsıde benı bılır 9 haftalıkta bebekte gorunuyo kalp atısıda duyuluyo sanslıysan hareketını bıle gore bılıyosun bende 9 haftalıkken kurtaj oldum gecen hafta degerlerım cok ıyıydı sadece kesem gozukuyodu zorla emrıyoyu gorduk ama kalp atısı %100 duylması gerekıyo ama benımde duyulmadı sonrada bebek gelısmıy dıe aldılar yanı bebek 3 haftadır hıc gelısmemıs oluymus eger senınde hersey saglıklıysa kalp atısınıda duyman gerekırdı banada bastan dr gec dollenme olabılır dedı ama hepsı fasa fısoymus inş hakkında hayırlısı olur allah yuzune baksın ihmal etme baska dr git.ben baska dr gittim ve çok ihmal edılmıs 2 hafta önce alınması gerekırdı dedı acılden kurtaja aldı oyüzden ihmal etme derim aeo

Bebeğin gelişmediğini bir seferde bakıp da mı anladılar yokse sürekli ultrasonla takip mi etti dr, benim daha önce de bu şekilde iki gebeliğim oldu ve dr 3-4 günde bir ultrason ile takibini yaparak gelişmediğine karar vermişti. Şimdiki dr'umda birkaç gün beklememi söyledi. Ben de pek ümidim yok açıkçası ama dr'un da bir bildiği vardır elbet. Bende pko var ve yumurtlama bazen çok geç olabiliyor dr sanırım bunu düşünerek söyledi.

5 üzeri pozitif diye biliyorum ben,,,değerin katlanarak artarsa hamilesin sen,,,
naptın bugün yaptırdınmı,merak ettim

slm arkadaşlar benim sat 3 nisandı gecikmenin üçüncü günü test yaptırdım 359.9 çıktı bu deger çokmu düşük ve kaç haftalıga denk düşer yarın tekrar yaptıracam kaç olması gerekir bilgisi olan varmıııı

canım maşallah çok yüksek hcg değeri kişiden kişiye değişiyor

Bence değer hiç de düşük deği, dr a ne zaman gideceksin ?

birazdan gidecem tekrar test yaptırmaya perşembe gecesi sancılandım acile gittim ultrason muayenesinde sağ yumurtalıkta bişi gözüktü anlamadılaR NE OLDUGUNU DIŞ GEBELİK FALAN DEDİLER KİMİ DOKTOR DEĞER YÜKSEK DEDİ KİMİ DÜŞÜK DEDİ KAFAM KARIŞTI gebelik takibi dediler iki günde bi test hayırlısı ALLAHTAN bakalım

Dış gebelik şüphesi varsa çok sıkı takibetmek gerek tabi, geçmiş olsun.

Merhaba kizlar ben adetim 2gun gecice persembe gunu kan testi yaptirmistim 462,7cikmisti bugun testi ayni yerde tekrarladim 1994 cikti sizce deger iyi mi?

Kızlar dr bu gün 5+5 günlük hamilesin dedi ki bu benim hesabımdan 3 hafta eksik. 5 gün önce de 4+4 demişti bhcg de 18500 den 33600 e çıkmış dr buna da normal diyor. Çok pozitif bir dr'um var ben pek ümitli değilim ama umarım o haklı çıkar.

Arkadaşlar son adet tarihim 06 Nisan ve ben bu ay adet görmedim 09 Mayıs' ta dün kan tahlili yaptırdım sonuç 117 çıktı pozitif dediler bu hafta doktora gidicem bu sonuca göre kaç haftalık olabilirm gerçekten hamilelik sonucumu insan inanamıyo çok güzel bi duygu herkese nasip olsun inş..

Daha çok yeni sanırım 4 hafta civarı, hayırlı olsun, stres yapma bol bol dinlen.

haklısın en kritik zamanlar Allah sağlıklı nasip etsin hepimize çarş yada perş tekrar test yaptırcm artış nası ilerliyo umarm güzel olur

merhaba adetim 2 3 gün gecikti kanda hcg 1.38 çıktı değer aralığı 0 ile 5 önceden 0 a çok yakın çıkıyordu şimdi 1 i geçti gebelik oluşmuş olabilirmi?:18:

merhaba adetim 2 3 gün gecikti kanda hcg 1.38 çıktı değer aralığı 0 ile 5 önceden 0 a çok yakın çıkıyordu şimdi 1 i geçti gebelik oluşmuş olabilirmi?:18:

zannetmiorum canm geçiktiyse bayağı bir yüksek çıkması gerekiyordu

hayırlı olsun 4+6 günlük hamilesin

hayırlı olsun 4+6 günlük hamilesin

arkadaşlar herkese merhaba ben de aranıza yeni katıldım bugün adetimin 34. günü normalde 30 günde bir adet olurum. günüm geçince önce kendim evde test yaptım pozitif çıktı bugün de beta hcg yi ölçtürdüm

2281 çıktı.buna göre ne kadarlık oluyo ben topiğin en baş sayfasındaki tabloya baktım 14. günümde yumurtlamam oldu yumurtlamam olduktan sonraki 21. günümde ölçüldü değerim ve orda ortalama 2000 li değerler normal yazıyodu
ama ayın ortasında döllendiyse taş çatlasın 3 haftalık olmaz mı ama bu değere göre 6-7 haftalık diyor. adet döngüsünün ilk başından itibaren mi oluyo acaba yardımcı olursanız sevinirim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…