arkadaşlar herkese merhaba ben de aranıza yeni katıldım bugün adetimin 34. günü normalde 30 günde bir adet olurum. günüm geçince önce kendim evde test yaptım pozitif çıktı bugün de beta hcg yi ölçtürdüm
2281 çıktı.buna göre ne kadarlık oluyo ben topiğin en baş sayfasındaki tabloya baktım 14. günümde yumurtlamam oldu yumurtlamam olduktan sonraki 21. günümde ölçüldü değerim ve orda ortalama 2000 li değerler normal yazıyodu
ama ayın ortasında döllendiyse taş çatlasın 3 haftalık olmaz mı ama bu değere göre 6-7 haftalık diyor. adet döngüsünün ilk başından itibaren mi oluyo acaba yardımcı olursanız sevinirim.....
merhaba,
bende bugun kan tahlılı sonucu aldım
sat 8 nısan ve beta-hcg sonucum ; 590.6 çıktı hemsire hamile oldugumu soyledi ama tam olarak kaç haftalık onu bılmıyorum işte?? yarın doktora gıdıcem ama yarına kadar nası bekleyeyımn:26: bide kese filan gorunur muki acaba?
arkadaşlar herkese merhaba ben de aranıza yeni katıldım bugün adetimin 34. günü normalde 30 günde bir adet olurum. günüm geçince önce kendim evde test yaptım pozitif çıktı bugün de beta hcg yi ölçtürdüm
2281 çıktı.buna göre ne kadarlık oluyo ben topiğin en baş sayfasındaki tabloya baktım 14. günümde yumurtlamam oldu yumurtlamam olduktan sonraki 21. günümde ölçüldü değerim ve orda ortalama 2000 li değerler normal yazıyodu
ama ayın ortasında döllendiyse taş çatlasın 3 haftalık olmaz mı ama bu değere göre 6-7 haftalık diyor. adet döngüsünün ilk başından itibaren mi oluyo acaba yardımcı olursanız sevinirim.....
başkasının yazısına nası cvp veriyorm arkadşlar mesela kimine adet gecikmesinde 560 çıkmş kimine 2700 gbi rakalamlar adetler 3 gün gecikince nası oluyoda böyle farkediyo bnm 117 çıktı bu rakamlara göre çok düşük adetimn gecikmesnden 3 gün sora yaptırdım böle çıktı bugn 5 gn gecikti tekrar yaptırcm artış nasıl die bide bir başkasının yazısına nasıl cvp vericm bulamadm
öncelikle saol ben korktum açıkçası 3 gün gecikenlerin okadr yüksek çıkmışki insanın aklına herşey geliyo ister istemez tecrübesizlik işte ama olumlu bişeler duymal çok rahatlatıyo sat 6 nisan eğer ona hesaplarsam 4+5 oluyo galiba bugn itibariylealıntı ile cevapla kısmına tıklayıp cevap verebilirsin
ayrıca hayırlı olsun değerin düşük değil
kimseyle kıyaslama herkesin farklı çıkıyor
önemli olan 2 günde 2 katına çıkması
anlamıştım zaten silkusun başlangıcı yani son adet tarihinin başlangıcı kabul ediliyor dimi gebeliğin başlangıcı olarak.Dr ilişki tarihini bilemeyeceğine göre başlangıç son adetin başlangıç tarihi kabul ediliyor. Ama bebek görününce budeğerde 3-5 günlük sapmalar olabiliyor bebeğin durumuna göre.
hayırlı olsun ilk adet gününden itibaren hesaplanıyor çünkü yumurtanın oluşumuna göe hesaplanıyor
bugün 35. gün olduğuna göre tam 5 haftalık hamilesin
öncelikle saol ben korktum açıkçası 3 gün gecikenlerin okadr yüksek çıkmışki insanın aklına herşey geliyo ister istemez tecrübesizlik işte ama olumlu bişeler duymal çok rahatlatıyo sat 6 nisan eğer ona hesaplarsam 4+5 oluyo galiba bugn itibariyle
teşekkürler. peki ilk kan değerlerine ne zaman bakılıyor şimdilik sadece folik asit verdi cumartesi bidaha gidicem.ama benim kesemi gördü doktorum çok minik başlamış oluşmaya dedi:)
başkasının yazısına nası cvp veriyorm arkadşlar mesela kimine adet gecikmesinde 560 çıkmş kimine 2700 gbi rakalamlar adetler 3 gün gecikince nası oluyoda böyle farkediyo bnm 117 çıktı bu rakamlara göre çok düşük adetimn gecikmesnden 3 gün sora yaptırdım böle çıktı bugn 5 gn gecikti tekrar yaptırcm artış nasıl die bide bir başkasının yazısına nasıl cvp vericm bulamadm
[ı]kizlar bana da yardimci olursaniz sevinirim..[/ı]
[ı]benimde regl tarihim 2 gun gecikti genelde tam zamaninda olur..ve azda olsa agrim baslar hicbir belirti yok.hamilelik testi yapsam evde,kesine yakin bir sonuc verir degil mi?[/ı]
[ı]sonucta gecikme var.[/ı]
öncelikle hayırlı olsun cnm ben gec döllenme denen seyi yaşayan biri olarak söylüyorum kişiye göre deişir degerler ben 4 haftalık hamileymişim 149 çıkmıştı degerim 4+2 iken 500 küsürlere 4+4 ken 1000 lere cıktı farkeder yani kafana takma şu an 22 haftaya eldim bile zaman çabuk geciyo keyfini sür biran evvel
hamileysen tek çizgi çıkma ihtimali daha yüksek. Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum. Benm ilk gecikmede yaptığımda negatif çıktı. Taaa 1 hafta gecikince bir daha yaptım silik çizgi çıktı
Geç döllenme derken, ne kadar geç yani adete göre olan hafta ile bebek haftası arasında ne kadar fark var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?