Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Dr ilişki tarihini bilemeyeceğine göre başlangıç son adetin başlangıç tarihi kabul ediliyor. Ama bebek görününce budeğerde 3-5 günlük sapmalar olabiliyor bebeğin durumuna göre.

Bu gün tekrar başka bir dr'a gittim çok daha iyi bir ultrason aleti var karından baktı ve 6+3 günlük hamilesiniz dedi dün bakan dr 5+5 demişti yani ultrason aletlerine göre bile değişiyor bu günler ölçebildikleri mm ye göre alet otomatik çıkarıyor değeri. Veeee ilk defa embriyoyu gördü şok oldum daha önceki gebeliklerim boş kese ile sonlanmıştı.Aslında benim adet günlerine göre 18 gün farkediyor yani geç tutunma diye bir şeyin gerçekten olduğunu anladım. Kalp atışlarını duyamadık henüz ama bu da bir şeydir diyorum kendi kendime, en azından boş kese değil. Dr beni iki hafta sonra çağırdı nasıl bekleyeceğim ?. O sanki her şey normalmiş gibi davranıyor adet tarihimi yanlış hatırladığımı falan düşünüyor sanırım. Ben bile kuşku duymaya başladım artık.

merhaba,
bende bugun kan tahlılı sonucu aldım
sat 8 nısan ve beta-hcg sonucum ; 590.6 çıktı hemsire hamile oldugumu soyledi ama tam olarak kaç haftalık onu bılmıyorum işte?? yarın doktora gıdıcem ama yarına kadar nası bekleyeyımn:26: bide kese filan gorunur muki acaba?

hayırlı olsun 4+5 günlük hamilesin
yarın kese görünmez daha çünkü b hcg 2 günde ortalama 2 katına çıkar
yarın 1200 civarında olur
ama kesenin görünmesi için 1500leri geçmesi gerekiyor vajinal ultrasonda
karından görünmesi için 2000leri geçmesi lazım
3 gün sonra git istersen

hayırlı olsun ilk adet gününden itibaren hesaplanıyor çünkü yumurtanın oluşumuna göe hesaplanıyor
bugün 35. gün olduğuna göre tam 5 haftalık hamilesin

başkasının yazısına nası cvp veriyorm arkadşlar mesela kimine adet gecikmesinde 560 çıkmş kimine 2700 gbi rakalamlar adetler 3 gün gecikince nası oluyoda böyle farkediyo bnm 117 çıktı bu rakamlara göre çok düşük adetimn gecikmesnden 3 gün sora yaptırdım böle çıktı bugn 5 gn gecikti tekrar yaptırcm artış nasıl die bide bir başkasının yazısına nasıl cvp vericm bulamadm

alıntı ile cevapla kısmına tıklayıp cevap verebilirsin
ayrıca hayırlı olsun değerin düşük değil
kimseyle kıyaslama herkesin farklı çıkıyor
önemli olan 2 günde 2 katına çıkması

öncelikle saol ben korktum açıkçası 3 gün gecikenlerin okadr yüksek çıkmışki insanın aklına herşey geliyo ister istemez tecrübesizlik işte ama olumlu bişeler duymal çok rahatlatıyo sat 6 nisan eğer ona hesaplarsam 4+5 oluyo galiba bugn itibariyle

Dr ilişki tarihini bilemeyeceğine göre başlangıç son adetin başlangıç tarihi kabul ediliyor. Ama bebek görününce budeğerde 3-5 günlük sapmalar olabiliyor bebeğin durumuna göre.
anlamıştım zaten silkusun başlangıcı yani son adet tarihinin başlangıcı kabul ediliyor dimi gebeliğin başlangıcı olarak.
teşekkürler.

hayırlı olsun ilk adet gününden itibaren hesaplanıyor çünkü yumurtanın oluşumuna göe hesaplanıyor
bugün 35. gün olduğuna göre tam 5 haftalık hamilesin

teşekkürler. peki ilk kan değerlerine ne zaman bakılıyor şimdilik sadece folik asit verdi cumartesi bidaha gidicem.ama benim kesemi gördü doktorum çok minik başlamış oluşmaya dedi:)

hiç korkma annenin sakin ve rahat olması bebeği de etkiler

tam 5 haftalık hamilesin

teşekkürler. peki ilk kan değerlerine ne zaman bakılıyor şimdilik sadece folik asit verdi cumartesi bidaha gidicem.ama benim kesemi gördü doktorum çok minik başlamış oluşmaya dedi:)

folik asiti çok düzenli kullan bu gidişinde büyük ihtimalle tahlillerini yaptırır

öncelikle hayırlı olsun cnm ben gec döllenme denen seyi yaşayan biri olarak söylüyorum kişiye göre deişir degerler ben 4 haftalık hamileymişim 149 çıkmıştı degerim 4+2 iken 500 küsürlere 4+4 ken 1000 lere cıktı farkeder yani kafana takma şu an 22 haftaya eldim bile zaman çabuk geciyo keyfini sür biran evvel

kizlar bana da yardimci olursaniz sevinirim..
benimde regl tarihim 2 gun gecikti genelde tam zamaninda olur..ve azda olsa agrim baslar hicbir belirti yok.hamilelik testi yapsam evde,kesine yakin bir sonuc verir degil mi?
sonucta gecikme var.

hamileysen tek çizgi çıkma ihtimali daha yüksek. Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum. Benm ilk gecikmede yaptığımda negatif çıktı. Taaa 1 hafta gecikince bir daha yaptım silik çizgi çıktı

Geç döllenme derken, ne kadar geç yani adete göre olan hafta ile bebek haftası arasında ne kadar fark var.

banada yardımcı olurmusunuz adetimin 25.günü kanda 104 çıktı adetim 30 ila 35 günde bir gelir 2 gün sonra 235 2 gün sonra yani bugün 666 çıktı çokmu yüksek kıızlar bugün 29.günüm bu arada kan değeri 1400 kenmi kese gözüküyordu

hamileysen tek çizgi çıkma ihtimali daha yüksek. Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum. Benm ilk gecikmede yaptığımda negatif çıktı. Taaa 1 hafta gecikince bir daha yaptım silik çizgi çıktı

tesekkur ederim bernardo..kisiden kisiye degisir ama bu ilk haftalarda sende ne gibi belirtiler vardi?

Son düzenleme:
kızlar selam,
adetime 3-4 gün kala değerim 43tü, 3 gün sonra 406 oldu, adeti gecikmemiş biri için bu deger fazla değil mi? bi de 3 gün de fazla artış olmamış mı?:26:

Geç döllenme derken, ne kadar geç yani adete göre olan hafta ile bebek haftası arasında ne kadar fark var.

yani şöyleki 10 kasım son adet tarihim 19 aralıkta yapılan kan tahlili negatif yani 0.01 4 ocakta yapılan kan tahlilinde 4 haftalık hamileydim bu arada adet olmadım yani 1 ay hatta daha fazla bi gecikme tabi herkesin aynı olmaz dedim ya degerlerin normaldir bence önemli oln 2 günde bir ikiye katlaması degerlerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…