kızlar selam,
adetime 3-4 gün kala değerim 43tü, 3 gün sonra 406 oldu, adeti gecikmemiş biri için bu deger fazla değil mi? bi de 3 gün de fazla artış olmamış mı?:26:
yani şöyleki 10 kasım son adet tarihim 19 aralıkta yapılan kan tahlili negatif yani 0.01 4 ocakta yapılan kan tahlilinde 4 haftalık hamileydim bu arada adet olmadım yani 1 ay hatta daha fazla bi gecikme tabi herkesin aynı olmaz dedim ya degerlerin normaldir bence önemli oln 2 günde bir ikiye katlaması degerlerinin
Benim de durumum seninkine çok benziyor, sat 2 mart , 12 nisanda tahlilim negatif çıktı 22 nisanda pozitif düne göre 6+4 haftalık hamileymişim değerim 33500 e kadar yükseldi artık dr ultrasonla bebeği takip ediyor ama kalp atışını daha duymadık. Bir de bende pko var ve düzenli adet görmüyorum.
canım mol gebelikte de yukeseliyomuş ya ondan korktum, benim anneannem annemi ikiz doğuracakmış ama karnında ölmüş, yani var:)yükselmesi kötü bişey deil cnm bi sorun olmaz merak etme ikiz olma ihtimali varmı
hiç acele etme kalp atışı için benim drum tarihlere bakıp hep boş gebelik dedi ben çok sabırla bekledim ve çok üzüldüm o sürecte benimde son 7 aydır adetlerim düzensizdi 2 ayda bir ilaçla adet oluyodum bide bu arada kimyasal gebelik gecirdim sana tahmini yada ultrason verilerine göre gebelik yaşı veriyo ama yumurtanın ne zaman döllendiği belli deil işte adet düzensizliği olunca 7 8 inci haftaya kadar yolu var merak etme hakkında hayırlısı
yani şöyleki 10 kasım son adet tarihim 19 aralıkta yapılan kan tahlili negatif yani 0.01 4 ocakta yapılan kan tahlilinde 4 haftalık hamileydim bu arada adet olmadım yani 1 ay hatta daha fazla bi gecikme tabi herkesin aynı olmaz dedim ya degerlerin normaldir bence önemli oln 2 günde bir ikiye katlaması degerlerinin
banada yardımcı olurmusunuz adetimin 25.günü kanda 104 çıktı adetim 30 ila 35 günde bir gelir 2 gün sonra 235 2 gün sonra yani bugün 666 çıktı çokmu yüksek kıızlar bugün 29.günüm bu arada kan değeri 1400 kenmi kese gözüküyordu
kizlar bana da yardimci olursaniz sevinirim..
benimde regl tarihim 2 gun gecikti genelde tam zamaninda olur..ve azda olsa agrim baslar hicbir belirti yok.hamilelik testi yapsam evde,kesine yakin bir sonuc verir degil mi?
sonucta gecikme var.
1500 ken vajinal ultasonda görünür 2000 lerdeyken karından görülür 4 gün sonra gidersen karından bakar
canım testte çıkar normalde ben ilk test yaptığımda 10 dk sonra okadar silik çizgi çıkmıştıki varla yok arası hayalet çizgiydi çok dikkatli bakınca gözüküyodu eşimde inanmadı hayal bu dedi 2 gün sonra daha belli oldu inşallah hamilesindir
2 kimyasal 2 boş gebelikte hcg değerlerin şimdiki gibimiydi yani normal gebelikteki gibimi görünüyor insan anlayabilrmi boş gebelik yada kimyasal gebelik çok geçmiş olsun daha öncekiler şimdiki çok hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin inş amin.Benim 2 kimyasal 2 de boş gebeliğim var o yüzden şimdi buna inanamıyorum bir türlü. Embriyoyu görmek inanılmazdı benim için şimdi de kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum.
2 kimyasal 2 boş gebelikte hcg değerlerin şimdiki gibimiydi yani normal gebelikteki gibimi görünüyor insan anlayabilrmi boş gebelik yada kimyasal gebelik çok geçmiş olsun daha öncekiler şimdiki çok hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin inş amin.
fazlasıyla saol ben 6 nisanda en son adet oldum sonra adetim gecikti 9 mayıs pazartesi kan testi yaptırdım 117 çıktı 11 mayıs çarş dün tekrar yaptırdım bakıyım 2 katı artmışmı 2 gnde bir artıyoya 117x2= 234 çıkmalıydı 287 çıktı sonuç ii görünüyor doktora söledim haftaya çarş gel dedi kese hemen görülmez dedi bana çok güzel hisler paylaşıyorum sizinle Allah olmayanlara da nasip etsin herkese yaşatsın bu mutluluğuKimyasal gebelikte hcg değerleri çok düşü oluyor.Yükselme olursa da iki kat artış olmuyor.Ve kürtaja gerek olmadan adet kanamasıyla düşüyor.Boş gebelikteyse bildiğim kadarıyla hcg düzenli şekilde yükseliyor.Yalnızca embriyo olmazsa boş olup olmadığı anlaşılıyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
2 kimyasal 2 boş gebelikte hcg değerlerin şimdiki gibimiydi yani normal gebelikteki gibimi görünüyor insan anlayabilrmi boş gebelik yada kimyasal gebelik çok geçmiş olsun daha öncekiler şimdiki çok hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin inş amin.
gerçekten çok zor şeyler atlatmışsın hiçbirimiz yaşamayalım böle şeler hamile kalmakla bitmiyo olay ben sigara kullanıyodum mesela şimdi içmiyorum zor oluyo ama yapack bişey yok heran bi kanama olck korkusu var içimde bunu atarsam rahatlıcmKimyasal gebelikte hiç yükselmedi, boş gebelikte önce yükselir gibi oldu sonra 2 kat artmamaya başladı sonra da düştü, ama hiç 5000'in üzerine çıkmadı, bir belirti de şu ki hamilelik belirtileri kayboldu göğüslerim deki dolgunluk ve acıma birkaç günde iyice azaldı, sonra da düşük yaptım tabii. Ama hiç kanamam olmadı, yani kanama boş gebelik belirtisi değil kanama başlarsa zaten düşük yapıyorsun ardından.
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum... Adet düzensizliği yaşayanlardanım geçen ayın 7 sinde adteimin ilk günüydü, bu ayın 9 unda betam 12 , bugün ise 26 çıktı biliyorum çok düşük bir değer doktorda pek ümitli konuşmadı zaten kimyasal gebelik olabilirmiş.. Sizden ricam benim gibi olan arkadaşlar varmı yada geç döllenme falan olabilirmi bir hafta sonra gel dedi doktorum ben nasıl sabredecem bilmiyorum bir yıldır bu günü bekliyordum oysaki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?