Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ayın 29 undan beri adetim belirli aralıklarla devam etmekte..4-5 gündürde lekelenmelerim oluyor.bunun için doktora gittim ve kan değerim 73 çıktı doktor gebesiniz dedi ama ultrasonda keseyi göremedi.daha çok küçük olabilir.düşük olabilir dış gebelik olabilir dedi
salı günü tekrar çağırdı kızlar.kan değerlerime tekrar bakıcak artış varmı die

dun gece test yaptim dayanamayip tek cizgi cikti bugunde karnimda siskinlik hissettim sonrada regl oldum bel agrisi falan var..ustune gorme gibi bisey olabilir mi?

normal bir gebelik olup olmadığının anlaşılması için ilk zamanlar kan testine bakılır
2 günde 2 katına çıkması gerekir
ultrasonda görünebilmesi için değerin 1500leri geçmesi gerekir
istirahat edin stres yapmayın dua edin
inşallah normal ve sağlıklı bir gebeliktir

arkdaşlar adet günüme 4 gün kala beta hcg 15.3

adet günümde salı günü 170.6 çıktı .bu testi salı günü yaptırdım.yorum yaparmısınız ltfnn bugün sancım arttıdaaa.

değerin çok güzel artmış sancılar normal yine de kendini yorma istirahat et

klomen tedavisi görüyordum arkadaşlar.. hapdan sonra yumurta çatlatma iğnesi yapıldı. ve dün de progesteron hormonum ölçüldü 60 çıktı. doktor çok iyi büyük ihtimalle hamilesin dedi. eve gelince idrarda test yaptım 2. çizgi silik çıktı. adetim de 2 gün geçti. bugün gidip kanda gebelik testi yaptırdım. 11,60 çıktı. ama sabahdan beri her tuvalete girdiğimde bulanık lekelenmeler oluyor. normalde adetimde böyle başlar benim. ve sancımda oluyor. şimdi ben hamile miyim değil miyim anlayamadım (

şimdi bunu okuyunca koktum benimde göğüslerimin ağrısı tamamen olmasada azaldı baya değerim katlanıyor ama önce 104 sonra 234 sonra 666 oldu ama korkuyorum boş gebelikmi acaba normal adetim 5 gün sonra yarın kese için gidicem

kızlar lütfen bi cevap verin yedim bitirdim kendimi yarın dra da sorcam ama bu gece geçmez bana

benimde azaldı ara ara devam etti lütfen endişeyi bırak mis gibi hamilesin

senin nezaman azaldı canım ben ilk gebeliğimikalp durması sonucu kaybettim zor hamile kalıorum 3.5 yıldır 2.hamileleiğim çok şükür yine kaldım ama yedim kendimi resmen bu arada cevap yazdığın için çok sağolll moral oldun bana

ben 4.5 sene sonra ilkkez tedaviyle tabi hamile kaldım çok şükür yolunda herşey.
benim ne zamandı bilemiyorum ama 3 aya varmamıştı :26:

ben 4.5 sene sonra ilkkez tedaviyle tabi hamile kaldım çok şükür yolunda herşey.
benim ne zamandı bilemiyorum ama 3 aya varmamıştı :26:

benimki daha 4+1 bugün ama hafifledi baya göğsüm devamlı bakmaktan sinir geldi acıması azaldı ama tamamen geçmedi kalbi duruncada byle olmuştu gerçi daha kese için gidicem kan testide 1.6 çarpılıyomuş artışı ozaman anlaşılıyomuş şuan noraml gözüküyo

hastayım ilaç içmem lazım bu yüzde4n doktor önce tahlil yapalım öyle iç dedi ilacını napm eczaneden testmi alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…