ayın 29 undan beri adetim belirli aralıklarla devam etmekte..4-5 gündürde lekelenmelerim oluyor.bunun için doktora gittim ve kan değerim 73 çıktı doktor gebesiniz dedi ama ultrasonda keseyi göremedi.daha çok küçük olabilir.düşük olabilir dış gebelik olabilir dedi
salı günü tekrar çağırdı kızlar.kan değerlerime tekrar bakıcak artış varmı die
arkdaşlar adet günüme 4 gün kala beta hcg 15.3
adet günümde salı günü 170.6 çıktı .bu testi salı günü yaptırdım.yorum yaparmısınız ltfnn bugün sancım arttıdaaa.
Kimyasal gebelikte hiç yükselmedi, boş gebelikte önce yükselir gibi oldu sonra 2 kat artmamaya başladı sonra da düştü, ama hiç 5000'in üzerine çıkmadı, bir belirti de şu ki hamilelik belirtileri kayboldu göğüslerim deki dolgunluk ve acıma birkaç günde iyice azaldı, sonra da düşük yaptım tabii. Ama hiç kanamam olmadı, yani kanama boş gebelik belirtisi değil kanama başlarsa zaten düşük yapıyorsun ardından.
şimdi bunu okuyunca koktum benimde göğüslerimin ağrısı tamamen olmasada azaldı baya değerim katlanıyor ama önce 104 sonra 234 sonra 666 oldu ama korkuyorum boş gebelikmi acaba normal adetim 5 gün sonra yarın kese için gidicem
kızlar lütfen bi cevap verin yedim bitirdim kendimi yarın dra da sorcam ama bu gece geçmez bana
benimde azaldı ara ara devam etti lütfen endişeyi bırak mis gibi hamilesin
kızlar adetliyken eczaneden test alıp yapsam gebeysem çıkarmı
senin nezaman azaldı canım ben ilk gebeliğimikalp durması sonucu kaybettim zor hamile kalıorum 3.5 yıldır 2.hamileleiğim çok şükür yine kaldım ama yedim kendimi resmen bu arada cevap yazdığın için çok sağolll moral oldun bana
doktor yarın gel kan testi yapalım dedi ben istemiyorum gitmek eczaneden test alıp yapsam olurmu acil cvp
kızlar adetliyken eczaneden test alıp yapsam gebeysem çıkarmı
adetliykenmi
ben 4.5 sene sonra ilkkez tedaviyle tabi hamile kaldım çok şükür yolunda herşey.
benim ne zamandı bilemiyorum ama 3 aya varmamıştı :26:
değerin çok güzel artmış sancılar normal yine de kendini yorma istirahat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?