Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar bebeğin ne kadar kaç hafta olduğunu neye göre yazıyorsunuzzzz!!
en son adet gününe göremi son ilişki ye göremii

mesela benim 170.6 çıktı haç haftalıkk deniyo.

Kizlar meraba bugun doktora gittim 5 haftalik hamileyim kesem gorundu ama bebegi goremedi doktor yolk kesesi olusmus yaninda da embriyo var yakinda onuda goruruz dedi 12mm kese sanirim bebegin gorunmemesi normal mi

kizlar meraba bugun doktora gittim 5 haftalik hamileyim kesem gorundu ama bebegi goremedi doktor yolk kesesi olusmus yaninda da embriyo var yakinda onuda goruruz dedi 12mm kese sanirim bebegin gorunmemesi normal mi

arkadaşıımmm beta hcg değerin kaç pekii bu verileri söyleren

kanamam hala devam etmekte doktor salı gününe randevu verdi
çok korkuyorum....düşücek bebeğim...

değerlerin kaç tı

acile gitsene yaaa

kan değerim 73 çıktı cnm
ya aşırı ağrım olmadığı sürece doktora gidemem ki ara ara kanamam oluyor gitsem doktorda bişi yapamaz bebek ultrssonda bile görünmedi henüz kanda çıktı daha çok yeni salı sabahı çağırdı bekleyelim dedi.daha dış gebelikmi düşükmü belli diil kan değerim yükselmesine yada düşmesine göre belli olcak

benim ilk gebeliğimde 45 59 120 150 168 gibi yükseldi ve 5 haftalıkken düştü kanamayla düştü bir operasyon geçirmedim bende kesemi görmemiştim ama şimdi çok şükür hamileyim şubattan düşen bebeğimin ardından martta hamile kaldım ve kapl atışlarını duydum düşse de üzülme sağlıksız gebeliği vücut atarmış onun ardından çok kolay hamıle kalabiliyorsun

inşallah cnm doktora sormuş bir tanıdığım hast çalışıyorda.düşücek büyük ihtimalle demiş
salı gününe kadar belli olucak herşey hayırlısı
ama her kanamadada bebek düşermi?ben adett gördüm sonra kanamam var 4-5 gündür ama az az.zaten o şikayetle gittim doktorada.hamile çıktım kanda

Son düzenleme:
Kizlar meraba bugun doktora gittim 5 haftalik hamileyim kesem gorundu ama bebegi goremedi doktor yolk kesesi olusmus yaninda da embriyo var yakinda onuda goruruz dedi 12mm kese sanirim bebegin gorunmemesi normal mi

evet canım normal yolk kesesi oluşmussa endişelenme

kesem gözükmedikızlar kan verdim bakalım sonucum ne çıkıcak doktor bişey benzetti belki yeni oluşuyordur dedi ama ağlamaktan helak oldum dedimki 1.400 lerde gözükmezmi bazen gözükmez dedi

kesem gözükmedikızlar kan verdim bakalım sonucum ne çıkıcak doktor bişey benzetti belki yeni oluşuyordur dedi ama ağlamaktan helak oldum dedimki 1.400 lerde gözükmezmi bazen gözükmez dedi

masal naz
niye kendini böyle yiyip bitiriyorsunn
bak bebeğinde etkilenecek o da üzülecek 1500lerden sonra kese görülüyor
biraz sakin ol dua et

kızlar arkadasım ıcın soruyorum
307 nedır :)
2 haftalıkmı oluyor
ama adeti nisanın 4 ila 5 ı arasındaymıs
yanı gec dollenmemıkı ?

selam kızlar ben geçen ay tüp bebek yaptırdım 4 mayıs test tarihim di sonuç 50 çıktı iki gin sonra yani 6 mayısda sonucum 139 çıktı doktoru başka tekrarlamamı istemedi 18 ine kntrolüm var sizce nasıl yükseşme iyi değil mi dış gebelik falan olmaz değil mi hiç kanamam falan yok çok şükür....

Arkadasim sen beni yanlis anladin galiba dunku msjimda benim kesem gorundu zaten demistim 12mm yolk kesemde olusmus doktorum prof zaten 5haftalik icin mukemmel bir kesen var dedi henuz bebisi tam goremedik doktor gordu de biz goremedik embriyo suralarda falan dedi 2 HAfta sonra tekrar gidicemkalp atislarini gorucez ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…