Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhabalar
yazılanları okudukça hem seviniyorum hem üzülüyorum sabahtan bakmadığım bölüm kalmadı ben de bişey sormak istiyorum umarım yanıt almakta gecikmem :)
çarşamba günü bhcg 753.88 falandı bugün kahverengi lekelenmeler devam ediyor diye doktora gittim gebelik kesesini göremedi tekrar test istedi 2862 falan çıktı dış gebelikten şüphelendi pazartesi tekrar çağırdı olabilir mi yaşayan var mı çok korkuyorum ya da bugün düşük yaptıysam bhcg değerim hemen düşer miydi acaba

bazıları adetliykende hamile oluyomuş üstüne görme falan tam bilgim yok ben gecikmeli adet oldum ve hastayım ilaç kullanmam lazım ilacın üstünede kesinlikle gebeler kullanamaz yazıyo ee ben adetliyim diyorum hamile değilimdir ama korunmadıkta şüpedeyim napim içeyimmi ilaçlarımı yoksa eczaneden test alayımmı adetliyken olurmu o test oooooof biri cvp yazsında içim rahatlasın nolurr

düşük bir ihtimal olsada üstüne görme die bişey var. sennde şüphen varsa bence kullanma ilaçları. idrar testlerinede kesinlikle güvenme.

üzerine görme çok az kanamayla olur ve günler sürmezz
herzamanki gibi adet kanamansa kullan ilacını

Arkadaşlar merhaba. Üyeliğim vardı ama bu ilk yorumum olacak.
En son regli tarihim 17 Nisan
Bir öncekide 19 Marttı
Tahmini ovulasyon tarihide 26 Nisan ile 1 Mayıs arasında

Regli gününü beklemeden yaklaşık 12 gün önce iki defa kan tahlili yaptırdım.
İlkinde 0,033 çıktı
İkincisinde 0,1 çıktı.
gebelik yok denildi.
Dün de regli olmam gerekiyordu. Olmadım. Bugün iki tane gebelik testi aldım. İlkinde silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı. Diğerinde ikinci çizgi çıkmadı. Açıkcası çok şaşkınım sevinsemmi sevinmesemmi anlayamadım. Sizce ne yapmam gerekir.

Henüz çok yeni bir gebeliğin olabilir birkaçgün bekleyip kanda gebelik testi yaptır.

kan testını buqun ıtıbarıyle yaptırabılırsın cnm

Az önce prodüktör aldım baktım ama bu sefer çıkmadı. Anlaşılan o ki boşuna sevinmişim galiba. İlk testi sabah idrarıyla yapmıştım silik çizgi çıktı. Testin bozuk olma ihtimali olabilir mi acaba.sanırım umutsuzluğa kapıldım artık. Kan testi yaptırmaya gitsen yine 0 lı değer görmek istemiyorum açıkcası.

arkadaşlar bilgisi olan varsa paylaşsın kan değerim 1522 çıktı. acaba kaç haftalık. pazartesi kontrole gideceğim ama sabredemedim:)

arkadaşlar bilgisi olan varsa paylaşsın kan değerim 1522 çıktı. acaba kaç haftalık. pazartesi kontrole gideceğim ama sabredemedim:)

hayırlı olsun
eğer adetlerin düzenliyse son adet tarihine göre hesaplayabilirsin kaç haftlık olduğunu

bence hamile olabilirsin. bir iki gün sonra tekrar yap test yada kan testi yaptır.

Dün kan testi yaptırdım 0.12 çıktı. Bugünde regli oldum. ama çok garipki iki tane daha gebelik testi yaptım dün akşam ve bu sabah yine ikinci çizgi çok silik çıktı.Hamile değilim. inşallah bir daha ki ay olur.

arkadaşlar adetime 5 gün kala kan değerim 1.91 çıktı sizce yükselirmi bu değer?

gerçekten çok ilginçmiş. testler yanlış çıkmış olabilir dicem hepsimi yanlış. ama kan testi güvenilirdir. hayırlısı canm hepimiz için

öncelikle herkese merhaba siteye yeni üye oldum ve ilk mesajım bende buraki herkes gibi bebiş istiyorum 9 aydır evliyim ve ilk defa bu ay korunmayı bıraktık son adet dönemim 22 nisandı ben dayanamayıp 16 mayısda kan testi yaptırdım ve değeri 1.00 ümit etsem mi etmesem mi bilemedim sizce şansım var mı lütfeeeeeeeeeeeen yardım edin

öncelikle herkese merhaba siteye yeni üye oldum ve ilk mesajım bende buraki herkes gibi bebiş istiyorum 9 aydır evliyim ve ilk defa bu ay korunmayı bıraktık son adet dönemim 22 nisandı ben dayanamayıp 16 mayısda kan testi yaptırdım ve değeri 1.00 ümit etsem mi etmesem mi bilemedim sizce şansım var mı lütfeeeeeeeeeeeen yardım edin

cnm adetine kaç gün var benimde dün 1.91 çıktı...adetime 5 gün varken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…