bazıları adetliykende hamile oluyomuş üstüne görme falan tam bilgim yok ben gecikmeli adet oldum ve hastayım ilaç kullanmam lazım ilacın üstünede kesinlikle gebeler kullanamaz yazıyo ee ben adetliyim diyorum hamile değilimdir ama korunmadıkta şüpedeyim napim içeyimmi ilaçlarımı yoksa eczaneden test alayımmı adetliyken olurmu o test oooooof biri cvp yazsında içim rahatlasın nolurr
bazıları adetliykende hamile oluyomuş üstüne görme falan tam bilgim yok ben gecikmeli adet oldum ve hastayım ilaç kullanmam lazım ilacın üstünede kesinlikle gebeler kullanamaz yazıyo ee ben adetliyim diyorum hamile değilimdir ama korunmadıkta şüpedeyim napim içeyimmi ilaçlarımı yoksa eczaneden test alayımmı adetliyken olurmu o test oooooof biri cvp yazsında içim rahatlasın nolurr
Arkadaşlar merhaba. Üyeliğim vardı ama bu ilk yorumum olacak.
En son regli tarihim 17 Nisan
Bir öncekide 19 Marttı
Tahmini ovulasyon tarihide 26 Nisan ile 1 Mayıs arasında
Regli gününü beklemeden yaklaşık 12 gün önce iki defa kan tahlili yaptırdım.
İlkinde 0,033 çıktı
İkincisinde 0,1 çıktı.
gebelik yok denildi.
Dün de regli olmam gerekiyordu. Olmadım. Bugün iki tane gebelik testi aldım. İlkinde silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı. Diğerinde ikinci çizgi çıkmadı. Açıkcası çok şaşkınım sevinsemmi sevinmesemmi anlayamadım. Sizce ne yapmam gerekir.
Arkadaşlar merhaba. Üyeliğim vardı ama bu ilk yorumum olacak.
En son regli tarihim 17 Nisan
Bir öncekide 19 Marttı
Tahmini ovulasyon tarihide 26 Nisan ile 1 Mayıs arasında
Regli gününü beklemeden yaklaşık 12 gün önce iki defa kan tahlili yaptırdım.
İlkinde 0,033 çıktı
İkincisinde 0,1 çıktı.
gebelik yok denildi.
Dün de regli olmam gerekiyordu. Olmadım. Bugün iki tane gebelik testi aldım. İlkinde silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı. Diğerinde ikinci çizgi çıkmadı. Açıkcası çok şaşkınım sevinsemmi sevinmesemmi anlayamadım. Sizce ne yapmam gerekir.
arkadaşlar bilgisi olan varsa paylaşsın kan değerim 1522 çıktı. acaba kaç haftalık. pazartesi kontrole gideceğim ama sabredemedim:)
Az önce prodüktör aldım baktım ama bu sefer çıkmadı. Anlaşılan o ki boşuna sevinmişim galiba. İlk testi sabah idrarıyla yapmıştım silik çizgi çıktı. Testin bozuk olma ihtimali olabilir mi acaba.sanırım umutsuzluğa kapıldım artık. Kan testi yaptırmaya gitsen yine 0 lı değer görmek istemiyorum açıkcası.
arkadaşlar adetime 5 gün kala kan değerim 1.91 çıktı sizce yükselirmi bu değer?
Dün kan testi yaptırdım 0.12 çıktı. Bugünde regli oldum. ama çok garipki iki tane daha gebelik testi yaptım dün akşam ve bu sabah yine ikinci çizgi çok silik çıktı.Hamile değilim. inşallah bir daha ki ay olur.
öncelikle herkese merhaba siteye yeni üye oldum ve ilk mesajım bende buraki herkes gibi bebiş istiyorum 9 aydır evliyim ve ilk defa bu ay korunmayı bıraktık son adet dönemim 22 nisandı ben dayanamayıp 16 mayısda kan testi yaptırdım ve değeri 1.00 ümit etsem mi etmesem mi bilemedim sizce şansım var mı lütfeeeeeeeeeeeen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?