Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

benim aslında düzenli olmuyo hep 1 hafta atar geçen ay 22 nisanda oldum internetten yumurtlama dönemini hesaplarken 26 mayıs adet döneminz diyodu en az 5 gün var daha ama hiçç ümitli değilim sürekli karnım ağrıdı bu ayy hep adet olacakmışım gibi senin değerlerin daha iyi inş olur

cnm bence sende erken yaptığın için düşük çıkmıştır...yani ikimizinde inş. öledir kan tahlilini tekrarlıcakmısın cnm sen?

etmicem çünkü moralim bozuluyo ayın 26 a kadar beklicem sonra test yapıcam tabi o zamana kadar adet olmazsam daha bu benim ilk denemem ama hemen umutsuzluğa kapıldım her türlü hazırlığımı yapmıştım jinekolojik kontrole gittim yataktan çıkmadım ayaaklarımı diktim folik asite başladım.....seninde ilk denemen mi ve bu ay olmazsa bi ay eşim yok bekle 2 ay daha

yok cnm benim bir yıl oldu :)inş. bebişlerimiz gelmiştir:)

kızlar arkadaşım bugün nöbetciydi bende bakim dedi bu sefer 3.23 .ıktı sonucum dün 1.91 di:))

kızlar arkadaşım bugün nöbetciydi bende bakim dedi bu sefer 3.23 .ıktı sonucum dün 1.91 di:))

selam cnm merak ettım kaç gun gectı yada adetın kacıncı günündesın ? benım betahcg:0.58 cıktı normalde hep 0.01 cıkardı sonucum kafam karıstı belkıde diyorum yukselmeye baslayan bişeyler var yardımcı olurmusun ?

cnm ilk testim adete 5 gün kala 1.91 çıktı 4 gün kala yani bugün 3.23 olmuş...inşallah biran önce yükselir çünkü 5 in altı negatif diyo doktorlar

arkadaşın ne diyor bana görede var gibi geldi

herzamanki gibi 5 oluncaya kadar ümitlenme dedi ama ilk defa böle çıktı ve yükseldi benim değerim, oyüzden arkadaşın olarak ümitlen doktor olarak ümitlenme dedi...bakalım perşembe tekrarlıcam testi inşallah çoookkk yükselirde sağ salim gelir bebişim:)

eray canımmm nerelerdesin?merak ediyorum seni..bugün ikili testin vardı sanırım..mesajımı görünce cevap verirsen sevinirim.inşallah sende bebişinde iyisinizdir..bende yarın gideceğim kısmetse..bu arada cinsiyetini öğrendin mi?bebişe dikkat et annesi,kendinede :) öptüm

kızlar bişi sorucamm.. benim beklenmeyen reglm 15 mayıstı.. ben 12 sinde evde test yaptım 2 çizgi silik çıktı.. ertesi gün kanda baktırdım 27.6 hamilesiniz dediler.. 16 sında dr yeniden yaptırmamı istedi 34.27 çıktı ve 17 si sabah yeniden baktır dedi oda 31,47 çıktı.. ve ben tekrar muayene olmaya gıttım kese görünmüyo ama geç döllenme olabilir perşembe günü yeni bi kan testi ve muayeneye gel dedi.. Napıcamı şaşırdım oturup 10 15 gün gecsın dıye beklesemmi yoksa perşembe yeniden gitsemmi bilmiyorumm kan testi yaptırmaktan bıktımmm.. Bu arada her akşam 8 de uyuyorum gözlerim kapanıyo resmen ve kasıklarımda göğüslerimde müthiş bi ağrı ve sızlama var :S böle bişi yaşayan varsa paylaşın lütfeennnnn

adetim 11 gun gecikmişti 9 gun önce idrar testi yaptım pozitif cıktı ama kan testi yaptırdım negatif cıktı.. dun idrar testlerimde pozitif cıkınca bugun doktora gittim ultrasonla baktı gebelik gozukmuyo dedi kan testi yaptırdı 181.04 cıktı.. doktor yeni oldugu için gormuyomuşuz demekki dedi.. 1 hafta sonra gel degerin yukselecekmi bi bakalım dedi.. adetim bittigi tarihten itibaren 32 gun gecti.. b hcg degeri normal degil mi.. kesenin gozukmesi için erken mi daha.. daha öncede boş gebelik gecirdim çok stres oldum bi anda.. inş normal gebeliktir bu sefer.. 1 hafta nasıl gececek yaaa

canım benim bende 5 haftalık hamileyim..bhcg değerlei benim bildiğim kadarıyla 2 günde bi iki katına çıkıyor.yani her gün kan testi yaptırmana gerek yok..benim ilk testimde 280 di 3 gün sonra ise 943 çıktı..bi de kasık ağrısı bende de acayip vardı ve aynen adet olacakmışım gibi oluodu...hatta akıntım da o kadar artmıştı ki..bi de idrar testine de hemen bakma çünkü 7 gün geçmeden kesin sonuç vemio..umarım sonuç istediin şekilde olur ..

merhaba arkadaslar ben burada yeniyim sizlere bi konuda danışıp daha önce bunu yaşıyanlar varmı diye öğrenmek istiyorum adet günüm 20 gün gecti hamile olup olmadığımı öğrenmek için kan tahlili yaptırdım ayın 12sinde yaptırdığım ilk tahlik0,100 yani negatif çıktı bunun üzerine 1 hafta sonra özel bir hastahanede alttan ultrasona girdim ultrasonda küçüçük bir siyahlık vardı dr bunun keseye benzemediğini ama olabileceğini rahimde de kalınlasma var gibi dedi o küçük siyah noktayı adet başlaması da olabilir dedi ama tekrar benen tahlil istedi yaptırdım ilk tahlilde0,100 olan değer bu testde de 2,36 altı çıktı 5 altı genede negatif sayılıyomuş dr öle dedi ama genede beklememi 1 hafta sonra tekrar talil yapmamı önerdi kendisinede böle olmuş bir yandan da ben evde idrar tahlili yaptım çıkmadı sanki karnım ağrıo gibi ama beyaz akıntı devam ediyo kafam çok karıştı beni anlayan olacakmı acaba yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum :18:

arkadaşlarrr yardım ilk deneme olunca böyle saçmalıyo sanırım insan ya ben adetime 15 gün kala kan test yptım 0.01 di adetime 7 gün kala yaptırdım 1,00 çıkt ben ikiside aynı sandım bide öğretmen olucam ondalık sayılar bile heyecandan karıştı artma mı var sizce yoksa bu aynı şey demek mii lütfeeeeeeeeeeeeen yardım

bende bugün test yaptırdım 355 çıktı ama kesem çok küçük 11.1 mm di.
yazını okuyunca içim ferahladı walla.bende cuma günü tekrar yaptıracağım inş.değerim yükselir.
bende de akıntı var.kasıkların ve göğüs uçların felaket...
bi de sormak istediğim benim günüm 3 gün geçti.sen kaç gün geçtikten sonra kan testi yaptırdın ve 280 çıktı?

canım saolasın bugün açtım sen çıktın okudum mutlu oldum saol ilgine yaklaşık 1 haftadır anneme gittim miğdem acayip bulantılar oyüzden şimdi daha iyiyim şükür allaha ve birazda uykular basıyor beni..dün gittim ikili testim iyi çıktı anormal birşey olmadığını gayet herşey iyiymiş cinsiyetini sanırım 15 hazirana gün verdi randevu ozamana belli olur dedi aslında biliyordurda emin değilse söylemiyorlar 4 aylık olucakya ozamana kesinleşir işte böle cnm sen nasılsın nasıl gidiyo cvp yaz öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…