benim aslında düzenli olmuyo hep 1 hafta atar geçen ay 22 nisanda oldum internetten yumurtlama dönemini hesaplarken 26 mayıs adet döneminz diyodu en az 5 gün var daha ama hiçç ümitli değilim sürekli karnım ağrıdı bu ayy hep adet olacakmışım gibi senin değerlerin daha iyi inş olur
etmicem çünkü moralim bozuluyo ayın 26 a kadar beklicem sonra test yapıcam tabi o zamana kadar adet olmazsam daha bu benim ilk denemem ama hemen umutsuzluğa kapıldım her türlü hazırlığımı yapmıştım jinekolojik kontrole gittim yataktan çıkmadım ayaaklarımı diktim folik asite başladım.....seninde ilk denemen mi ve bu ay olmazsa bi ay eşim yok bekle 2 ay daha
kızlar arkadaşım bugün nöbetciydi bende bakim dedi bu sefer 3.23 .ıktı sonucum dün 1.91 di:))
kızlar arkadaşım bugün nöbetciydi bende bakim dedi bu sefer 3.23 .ıktı sonucum dün 1.91 di:))
selam cnm merak ettım kaç gun gectı yada adetın kacıncı günündesın ? benım betahcg:0.58 cıktı normalde hep 0.01 cıkardı sonucum kafam karıstı belkıde diyorum yukselmeye baslayan bişeyler var yardımcı olurmusun ?
arkadaşın ne diyor bana görede var gibi geldi
kızlar bişi sorucamm.. benim beklenmeyen reglm 15 mayıstı.. ben 12 sinde evde test yaptım 2 çizgi silik çıktı.. ertesi gün kanda baktırdım 27.6 hamilesiniz dediler.. 16 sında dr yeniden yaptırmamı istedi 34.27 çıktı ve 17 si sabah yeniden baktır dedi oda 31,47 çıktı.. ve ben tekrar muayene olmaya gıttım kese görünmüyo ama geç döllenme olabilir perşembe günü yeni bi kan testi ve muayeneye gel dedi.. Napıcamı şaşırdım oturup 10 15 gün gecsın dıye beklesemmi yoksa perşembe yeniden gitsemmi bilmiyorumm kan testi yaptırmaktan bıktımmm.. Bu arada her akşam 8 de uyuyorum gözlerim kapanıyo resmen ve kasıklarımda göğüslerimde müthiş bi ağrı ve sızlama var :S böle bişi yaşayan varsa paylaşın lütfeennnnn
cnm ilk testim adete 5 gün kala 1.91 çıktı 4 gün kala yani bugün 3.23 olmuş...inşallah biran önce yükselir çünkü 5 in altı negatif diyo doktorlar
inaşllah 10 kat artar tatLım tutunur bebişin sana dualarım sneınle ...
canım benim bende 5 haftalık hamileyim..bhcg değerlei benim bildiğim kadarıyla 2 günde bi iki katına çıkıyor.yani her gün kan testi yaptırmana gerek yok..benim ilk testimde 280 di 3 gün sonra ise 943 çıktı..bi de kasık ağrısı bende de acayip vardı ve aynen adet olacakmışım gibi oluodu...hatta akıntım da o kadar artmıştı ki..bi de idrar testine de hemen bakma çünkü 7 gün geçmeden kesin sonuç vemio..umarım sonuç istediin şekilde olur ..
eray canımmm nerelerdesin?merak ediyorum seni..bugün ikili testin vardı sanırım..mesajımı görünce cevap verirsen sevinirim.inşallah sende bebişinde iyisinizdir..bende yarın gideceğim kısmetse..bu arada cinsiyetini öğrendin mi?bebişe dikkat et annesi,kendinede :) öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?