Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm cnm bence doktorunun dediğini yap git kanda baktır geç döllenme olabilir demis inşallah vardır bebiş...hem olmasa değerin hiç yükselmezdi

adetin geçince bence yaptır ne ümitsizliğe kapıl nede ümitlen ben 1 hafta kala baktırdım 34 çıktı şimdi 8+2 hamileyim

canım normalde 2 gunde 2 kat artması lazım sende düşme olmuş belki düşük yapıyorsundur çünkü benımde düşüş başladığında öyle sonuçlanmıştı ama bır ay sonra tekrar hamıle kaldım

herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim canım ya, ben de duramadım bugün gittim,ikili testin sonucu haftaya çıkacak,ense kalınlığı gayet iyi dedi doktorum, bu arada cinsiyeti yüzde 90 oğlan dedi, pipi felan da gösterdi ama ben göremedim tabi :) çok hareketliydi teyzesi kıvır kıvır oynuyodu, pozisyonu çok iyiydi belki onun için erkenden söyleyebildi cinsiyetini..

canım o mide bulantısı beni de mahvetti son 1 aydır,uykularım kaçıyor, ama niyeyse benimki daha çok akşamları oluyor..gerçi annen sana iyi bakmıştır toparlamışsındır :) bizden de böyle işte eraycım kendinize dikkat edin habersiz bırakmayın bizi..öptümm

kızlar bu kan testleri hakkında biraz bilgi verirmisiniz :) mesela kaç paraya yaptırıyorsunuz? randevu gerekli mi.. kann nerden alınıyo acıyomu felan

181 le kese görünmez 1500leri geçmesi lazım inşallah normal gebeliktir

hayırlı olsun inşallah değerin yükselmeye devam eder

sağol cnm ama bugün 0.57 çıktı değerimadetime 3 gün var tutunamadı sanırım hayırlısı artık napalım

hayırlısı Olsun kuzum , bende idrar tahlılı yaptım yine negatif
dün gece geç döllenmeyle ilgili bişeyler okumuştum cok umutlanmıstım teSt yaptım bende ama negatıf cıktı ya öyle seyler okudumki cidden mucize Allah Buyuk ya 18 gün sonra ögrenmıs gebe oldugunu bı arkadasımız ve o güne kadar yaptıgı tüm testler negatif cıkmıs kan testıde dahıl hatta 9 gün gectıgınde yaptırdıgı kan testi sonucu 0.03 düşün yanı benım Betahcg degerim 0.58 cıkınca bu ay belkide gec döllenmedir die cok heveslendım acıkcası ama hevesım kursagımda kaldı.. Alanda verende Rabbım hayırlısını versın en hayırlı zamanda hepimiz icin tüm duam Buu Canım ... umudumuzu yitirmeyelım ne olur

öle cnm ya benim değerim 1 yıldır ilk defa 3.23 çıktı okadar umutlandımki anlatamam...ama allah büyük nezaman ol derse ozaman olcak..inş.hepimizin kuçağı biran önce dolar...umut hiç bitmiyoki zaten adetim cmrtesi günü olmalı belki olmaz diyorum hala inşallahda olmazda mucizeler yaşarım...:)

tatlım geç döllenme yasamıs olabılırsın umudunu yitirme ve bekle eger hamıleysen ne mutlu sana ama degılsende adetın gelirse üzülme ikiside iyi bende adet olamadım hala benım kan degerımde 0.58 cıktı idrar testi yaptım 2 side negatıf cıktı beklıyorum bende senın gibi Allahın mucizeleri inşallah bızede kısmet olur ... Ama doktora gidipte bence bı daha Allttan muayene olma bekle canım he eger cok meraktaysan yıne kanda baktır bence hayırlısını diliyorum Allahtan senın icin ...

yaa benımde kafam bi karısıkkı sorma :)
18 nısanda rahım fılmı cektırdım sonrasında yumurta takıbım yapıldı 15mm sol kasıkta yumurtam oluşmus 3 gun ilişki verdı yumurtlama dönemı içerisinde yumurtlama dönemım mayıs 1 de sondu... Bu zamandan sonra biz 5-6 mayıs gibi 1 kez daha bırlıkte olduk
Batım bi takvıme göre 11mayıs diğer bir takvıme göre 13 mayıs hangıını baz alacagımı bende şaşırdım açıkcası... 16 mayıstakan tahlılı yaptırdıgımda 0.58 cıktı idrar testleride negatıf zaten onu hıc saymıyorum:) Ama 25 aydır yaptıgım tüm kan testleri 0.01 cıkrdı bu defa böyle cıkınca aklım karıstı acıkcası bıde sonucumu almaya gitmedım telden ögrendım gitseydım iyi bir doktor var orda hıc degılse sorardım sanırım yarın bende hastaneye gidecegım eger adet olmazsam ..

hayırlısı olsun cnm ya ben adetim gecikirse yaptırırım...doktorum adetin geçtikten 2-3 gün sonra değerin 10 ve üzeri olursa hamilesin derim dedi:)inş. mucize olurda tekrar yükselir umudum yok ama napalım

SEN HANGİ DOKTORA NEREDE GİDİYORSUN BİR HAFTA ÇOK GEÇ DEĞİLMİYA SONUÇ İÇİN NEYSE HAYIRLISI HERŞEYİN cinsiyeti erken iyibilebilmiş olması senin acından senin tam kaç oldu bebiş.unutkanlık hat safada anlatamam öptüm seni cnm ha buarada merak edersen ben antalyada tüpbebek tedavisiyle oldu bir tane 11 yaşında var oğlum bu ikinci evlilik olduğundan eşimin sorun vardı şükür allaha oldu,senin normaldi galiba değilmi,hadi bebişe iyi bak bol ceviz ye balık ye levrek somon ve sardalya başka yeme ha birde uskumru,birde cocuk gelişimi için helva iyi diyorlar kibrit büyüklüğü her gün ,semizotu çok iyi aklıma gelenler bunlar cnm iyi beslen bayyy bayy

Kan testinde 355 ckmis bir arkadasta o degerle nasil gordu doktor keseyi 11,1demissin baya da buyuk bence degere gore..ben 5+2iken gittim kesem 12mmdi seninki ikiz falan olabilir mi acaba

Canım değerin 355 mi?Bu değerde doktor keseyi nasıl gördü.Bana 1500 olmadan görülmez dedi.Bi de bayağı da büyükmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…