kızlar bişi sorucamm.. benim beklenmeyen reglm 15 mayıstı.. ben 12 sinde evde test yaptım 2 çizgi silik çıktı.. ertesi gün kanda baktırdım 27.6 hamilesiniz dediler.. 16 sında dr yeniden yaptırmamı istedi 34.27 çıktı ve 17 si sabah yeniden baktır dedi oda 31,47 çıktı.. ve ben tekrar muayene olmaya gıttım kese görünmüyo ama geç döllenme olabilir perşembe günü yeni bi kan testi ve muayeneye gel dedi.. Napıcamı şaşırdım oturup 10 15 gün gecsın dıye beklesemmi yoksa perşembe yeniden gitsemmi bilmiyorumm kan testi yaptırmaktan bıktımmm.. Bu arada her akşam 8 de uyuyorum gözlerim kapanıyo resmen ve kasıklarımda göğüslerimde müthiş bi ağrı ve sızlama var :S böle bişi yaşayan varsa paylaşın lütfeennnnn
arkadaşlarrr yardım ilk deneme olunca böyle saçmalıyo sanırım insan ya ben adetime 15 gün kala kan test yptım 0.01 di adetime 7 gün kala yaptırdım 1,00 çıkt ben ikiside aynı sandım bide öğretmen olucam ondalık sayılar bile heyecandan karıştı artma mı var sizce yoksa bu aynı şey demek mii lütfeeeeeeeeeeeeen yardım
kızlar bişi sorucamm.. benim beklenmeyen reglm 15 mayıstı.. ben 12 sinde evde test yaptım 2 çizgi silik çıktı.. ertesi gün kanda baktırdım 27.6 hamilesiniz dediler.. 16 sında dr yeniden yaptırmamı istedi 34.27 çıktı ve 17 si sabah yeniden baktır dedi oda 31,47 çıktı.. ve ben tekrar muayene olmaya gıttım kese görünmüyo ama geç döllenme olabilir perşembe günü yeni bi kan testi ve muayeneye gel dedi.. Napıcamı şaşırdım oturup 10 15 gün gecsın dıye beklesemmi yoksa perşembe yeniden gitsemmi bilmiyorumm kan testi yaptırmaktan bıktımmm.. Bu arada her akşam 8 de uyuyorum gözlerim kapanıyo resmen ve kasıklarımda göğüslerimde müthiş bi ağrı ve sızlama var :S böle bişi yaşayan varsa paylaşın lütfeennnnn
adetin geçince bence yaptır ne ümitsizliğe kapıl nede ümitlen ben 1 hafta kala baktırdım 34 çıktı şimdi 8+2 hamileyim
canım saolasın bugün açtım sen çıktın okudum mutlu oldum saol ilgine yaklaşık 1 haftadır anneme gittim miğdem acayip bulantılar oyüzden şimdi daha iyiyim şükür allaha ve birazda uykular basıyor beni..dün gittim ikili testim iyi çıktı anormal birşey olmadığını gayet herşey iyiymiş cinsiyetini sanırım 15 hazirana gün verdi randevu ozamana belli olur dedi aslında biliyordurda emin değilse söylemiyorlar 4 aylık olucakya ozamana kesinleşir işte böle cnm sen nasılsın nasıl gidiyo cvp yaz öptüm
kızlar bu kan testleri hakkında biraz bilgi verirmisiniz :) mesela kaç paraya yaptırıyorsunuz? randevu gerekli mi.. kann nerden alınıyo acıyomu felan
kızlar bu kan testleri hakkında biraz bilgi verirmisiniz :) mesela kaç paraya yaptırıyorsunuz? randevu gerekli mi.. kann nerden alınıyo acıyomu felan
adetim 11 gun gecikmişti 9 gun önce idrar testi yaptım pozitif cıktı ama kan testi yaptırdım negatif cıktı.. dun idrar testlerimde pozitif cıkınca bugun doktora gittim ultrasonla baktı gebelik gozukmuyo dedi kan testi yaptırdı 181.04 cıktı.. doktor yeni oldugu için gormuyomuşuz demekki dedi.. 1 hafta sonra gel degerin yukselecekmi bi bakalım dedi.. adetim bittigi tarihten itibaren 32 gun gecti.. b hcg degeri normal degil mi.. kesenin gozukmesi için erken mi daha.. daha öncede boş gebelik gecirdim çok stres oldum bi anda.. inş normal gebeliktir bu sefer.. 1 hafta nasıl gececek yaaa
bende bugün test yaptırdım 355 çıktı ama kesem çok küçük 11.1 mm di.
yazını okuyunca içim ferahladı walla.bende cuma günü tekrar yaptıracağım inş.değerim yükselir.
bende de akıntı var.kasıkların ve göğüs uçların felaket...
bi de sormak istediğim benim günüm 3 gün geçti.sen kaç gün geçtikten sonra kan testi yaptırdın ve 280 çıktı?
sağol cnm ama bugün 0.57 çıktı değerimadetime 3 gün var tutunamadı sanırım hayırlısı artık napalım
hayırlısı Olsun kuzum , bende idrar tahlılı yaptım yine negatif
dün gece geç döllenmeyle ilgili bişeyler okumuştum cok umutlanmıstım teSt yaptım bende ama negatıf cıktı ya öyle seyler okudumki cidden mucize Allah Buyuk ya 18 gün sonra ögrenmıs gebe oldugunu bı arkadasımız ve o güne kadar yaptıgı tüm testler negatif cıkmıs kan testıde dahıl hatta 9 gün gectıgınde yaptırdıgı kan testi sonucu 0.03 düşün yanı benım Betahcg degerim 0.58 cıkınca bu ay belkide gec döllenmedir die cok heveslendım acıkcası ama hevesım kursagımda kaldı.. Alanda verende Rabbım hayırlısını versın en hayırlı zamanda hepimiz icin tüm duam Buu Canım ...umudumuzu yitirmeyelım ne olur
merhaba arkadaslar ben burada yeniyim sizlere bi konuda danışıp daha önce bunu yaşıyanlar varmı diye öğrenmek istiyorum adet günüm 20 gün gecti hamile olup olmadığımı öğrenmek için kan tahlili yaptırdım ayın 12sinde yaptırdığım ilk tahlik0,100 yani negatif çıktı bunun üzerine 1 hafta sonra özel bir hastahanede alttan ultrasona girdim ultrasonda küçüçük bir siyahlık vardı dr bunun keseye benzemediğini ama olabileceğini rahimde de kalınlasma var gibi dedi o küçük siyah noktayı adet başlaması da olabilir dedi ama tekrar benen tahlil istedi yaptırdım ilk tahlilde0,100 olan değer bu testde de 2,36 altı çıktı 5 altı genede negatif sayılıyomuş dr öle dedi ama genede beklememi 1 hafta sonra tekrar talil yapmamı önerdi kendisinede böle olmuş bir yandan da ben evde idrar tahlili yaptım çıkmadı sanki karnım ağrıo gibi ama beyaz akıntı devam ediyo kafam çok karıştı beni anlayan olacakmı acaba yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum :18:
öle cnm ya benim değerim 1 yıldır ilk defa 3.23 çıktı okadar umutlandımki anlatamam...ama allah büyük nezaman ol derse ozaman olcak..inş.hepimizin kuçağı biran önce dolar...umut hiç bitmiyoki zaten adetim cmrtesi günü olmalı belki olmaz diyorum hala inşallahda olmazda mucizeler yaşarım...:)
yaa benımde kafam bi karısıkkı sorma :)
18 nısanda rahım fılmı cektırdım sonrasında yumurta takıbım yapıldı 15mm sol kasıkta yumurtam oluşmus 3 gun ilişki verdı yumurtlama dönemı içerisinde yumurtlama dönemım mayıs 1 de sondu... Bu zamandan sonra biz 5-6 mayıs gibi 1 kez daha bırlıkte olduk
Batım bi takvıme göre 11mayıs diğer bir takvıme göre 13 mayıs hangıını baz alacagımı bende şaşırdım açıkcası... 16 mayıstakan tahlılı yaptırdıgımda 0.58 cıktı idrar testleride negatıf zaten onu hıc saymıyorum:) Ama 25 aydır yaptıgım tüm kan testleri 0.01 cıkrdı bu defa böyle cıkınca aklım karıstı acıkcası bıde sonucumu almaya gitmedım telden ögrendım gitseydım iyi bir doktor var orda hıc degılse sorardım sanırım yarın bende hastaneye gidecegım eger adet olmazsam ..
herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim canım ya, ben de duramadım bugün gittim,ikili testin sonucu haftaya çıkacak,ense kalınlığı gayet iyi dedi doktorum, bu arada cinsiyeti yüzde 90 oğlan dedi, pipi felan da gösterdi ama ben göremedim tabi :) çok hareketliydi teyzesi kıvır kıvır oynuyodu, pozisyonu çok iyiydi belki onun için erkenden söyleyebildi cinsiyetini..
canım o mide bulantısı beni de mahvetti son 1 aydır,uykularım kaçıyor, ama niyeyse benimki daha çok akşamları oluyor..gerçi annen sana iyi bakmıştır toparlamışsındır :) bizden de böyle işte eraycım kendinize dikkat edin habersiz bırakmayın bizi..öptümm
Canım değerin 355 mi?Bu değerde doktor keseyi nasıl gördü.Bana 1500 olmadan görülmez dedi.Bi de bayağı da büyükmüş.bende bugün test yaptırdım 355 çıktı ama kesem çok küçük 11.1 mm di.
yazını okuyunca içim ferahladı walla.bende cuma günü tekrar yaptıracağım inş.değerim yükselir.
bende de akıntı var.kasıkların ve göğüs uçların felaket...
bi de sormak istediğim benim günüm 3 gün geçti.sen kaç gün geçtikten sonra kan testi yaptırdın ve 280 çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?