Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

adetime 2 gün varrrr beklemek çok zor gerçi benim hiç gününde olmuyo ama ,karnımmm çoook ağrıyo benim gibi olan var mıı ?kan testini ne kadar geçince yaptırmalıyım sizce?erken yaptırıp hüsrana uğramaktan bıktımm

Arkadaşlar tekrar merhaba. İki gün sonra reglim bitmek üzere. İnternette 27 Mayıs-1 Haziran arası ovulasyon tarihi olarak hesapladı. O kadar okumama rağmen o kadar internette araştırmama rağmen size de danışmak istiyorum. Forum sayfalarında bal tarçın ve çörek otu kürü yumurtlamayı geliştirici özelliği varmıdır? Uygulayan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun. bu arada sigarayıda bırakmaya çalışıyorum. hafta sonunu hedef koydum. İki yıl önce ve geçen ay kontrollerimi yaptırdım. Yumurtalıkların gayet sağlıklı olduğunu söyledi doktor. ama rahim duvarının arkasında 5 cm myom var. daha öncedende biliyordum ama hamile kalmayı engellemez dedi. Bu ay çok istiyorum artık hamile kalmayı. geçen ay gebelik testinde çift çizgi çıktı ama kan testinde negatif. bu ay hüsrana uğramak istemiyorum.

eraycım ayın 18 ıkılı testın vardı sımdı okudum hersey normalmıs cok cok sevındım inş hepte boyle ıyı gecer hamılelıgın bebesıne ve sana saglıklı omur dılıyorum inş cok cok mutlu huzurlu günler gecirirsin opuyorum cnm yegenıme ıyı bak

sagol cnm hepimizin inşallah öptüm

aynı durumdayız 17 mayısta baktırdım hamilelik var kese yoktu. 20 sinde gitmem lazımdı ama ben gitmedim kısmetse yarın gitcem üzülme :)

arkadaşlar beni de şu beta konusunda aydınlatırmısınız son adet tarihinden itibaren diyor ya benim 20 nisanda geçen ay adetimin ilk günüydü.yumurtlama dönemi 7-8 mayıs civarı tahmin ediyorum.18-20 mayıs arasında adet olmam gerekirdi.bugün geçeli 3. gün olcak.20 mayısta kan tahlili yaptırdım betaya bakıldı 17 çıktı. şu hafta hesaplamasını yaparmısınız bana da ben pek bişey anlayamadım bundan tecrübeli arkadaşlardan ricam olacak yardımınıza ihtiyacım var:)

ay ben çok merak ettim ya biri beni bilgilendirse çok sevincem yorumları okuyorum bazı arkadaşlar tam adet günü kan testi yaptırmışlar beta değerleri gayet yüksek.ben de tam adet günü yaptırdım 17 çıktı bu ne şimdi hemşire tanıdığımız büyük ihtimalle var olmasa 0 çıkar dedi. bugün adetim geçeli 3. gün olcak hala tereddütlüyüm..

b hcg herkeste farklı çıkar 17 kötü bir sonuç değil ama normal bir gebelik olup olmadığının takibi için tekrarlamak lazım 2 günde 2ye katlanması gerekiyor

kızlar bişi sorcam adet gecikmesin yaşayıpta idrar testi negatif çıkmasına rağmen kanda pozitif çıkanlar varmı acaba

b hcg herkeste farklı çıkar 17 kötü bir sonuç değil ama normal bir gebelik olup olmadığının takibi için tekrarlamak lazım 2 günde 2ye katlanması gerekiyor

çok teşekkür ederim nazlınur cevap verdiğin için:) bugün idrar testinde baktım çift çizgi çıktı.pozitif görünüyor.adet geçeli 4. gün olcak tekrar baktırmak istiyorum betaya çok heyecanlı bi durummuş:)
inş. hepimiz için hayırlısı olur.

slm arkdaşlar... hamile olan arkdaşları tebrik ediyorum .... BENİMDE ADETİM 6 GÜN GECİKTİ BUGÜN kan testi ypatıdım betA HCG 622. 0 CIKTI BİRAZ DÜŞÜK MÜŞ GALİBA ..CUMARTESİ GÜNÜ TEKRAR GİTCEM..DEĞRLENDİRME YAPABİLİRMİSİNİZ İNSANIN AKLINA KÖTÜ KÖTÜ SEYLER GELİYOR ....

değerin gayet güzel
ama cuma günü git istersen 4 gün sonra kese de görülür o zaman inş

idrar testinde pozitif çıktığına göre inş beta değerlerim yükselmiştir adetimin ilk günü 17 di ama idrar testinin hassasiyeti 20-50 arasındaki değerleri gösteriyormuş az önce okudum bi yerden 17 nin üstüne çıktı demekki.Bulunduğum ilçede bakmıyorlarmış mecbur hafta sonunu beklicem ölçtürmek için çok merak ediyorum inş. herşey yolundadır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…