benim hcg beta değeri sonucum 206 çıktı. hamilemiyim?
merhabalar, bende sitenize yeni üye oldum ama uzuunnn zamandır yazdıklarınızı takip ediyordum. 1.5 yıllık evliyiz ve yaşımız itibariyle hiç korunmadık ve maalesef çocuğumuz olmadı. Geçen ay aşılama yaptık sat 27 nisan. ben aşılamadan 12 gün sonra (20 mayıs) dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuc 33,14. Doktor aşılamadan dolayı kimyasal olabilir bir kere daha yaptır dedi ve 23 mayısda tekrar yaptırdım ve sonucum 156,31 çıktı. Regl olmama daha 3 gün varken bu sonuçlar normal mi kızlar?????? çok heyecanlıyım umarım ilk aşılamamız tutmuştur bu heyecanı yaşamak bile bambaşka bir duygu. Hadi kızlar güldürün şu yüzümü.....
kızlar benim sat 22nisan. 13 mayısta 1.47 çıkmıştı bhcg bugün baktırdım 1683 sizce artış nasıl 11 günde bana fazla gibi geldi ikiz olabilir mi acaba eşimin teyzesinde ikiz var
selam kızlar bende bugün kan testi yaptırdım adetim 5 gün gecikti ve 2 çıktı değerim sat 20 nisan acaba hamişmiyim
selam kızlar bende bugün kan testi yaptırdım adetim 5 gün gecikti ve 2 çıktı değerim sat 20 nisan acaba hamişmiyim
Merhaba arkadaslar. Ben dun kan testi yaptırdım ve degerim 34,4 pozitif cıktı. Adet gunume suan 3 gun var daha. Sizce deger normalmi? Doktor daha cok yeni dedi.
cnm bnm 1 hafta kala 34 tü şimdi 9 haftalık hamıleyım
İnsallah Allah bana da nasip eder o gunleri gormeyi canım yaaa. Tesekkur ederim.
aymesssayy hamilemisin acaba
ama degerin 2artarmı acaba
havalardan onlarında dengesi degişti
2gün sonra tekrar yaptır bakalım
korunmuyormuydun
5 gun gectiyse ve 2 cıktıysa hamiş olmayabilirsin. Cunku hamiş oldugunu anlamak icin yumurtlama doneminden sonra ilk 10 gunde yapılan kan testinde en az 5 ve uzeri cıkması lazım.
valla kızlar açıkçası hamiş olmak istemiyorum daha 6 aylık olan çok küçük bi kızım var eşim korunuyodu zambakçım bide biliyosunki normal yolla hamile şansımda çok azdı ama Allah bilir tabiki dünyam inşallah dediğin gibidir ama anlamadığım idrar testi yapıyorum orda silik ikinci çizgi çıkıyo o nasıl oluyo?
Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah
Merhaba arkadaslar. Ben dun kan testi yaptırdım ve degerim 34,4 pozitif cıktı. Adet gunume suan 3 gun var daha. Sizce deger normalmi? Doktor daha cok yeni dedi.
valla kızlar açıkçası hamiş olmak istemiyorum daha 6 aylık olan çok küçük bi kızım var eşim korunuyodu zambakçım bide biliyosunki normal yolla hamile şansımda çok azdı ama Allah bilir tabiki dünyam inşallah dediğin gibidir ama anlamadığım idrar testi yapıyorum orda silik ikinci çizgi çıkıyo o nasıl oluyo?
Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?