dünyam merhaba,
hemen hemen sonuçlarımız aynı benimde adte günüme 5 gün kala yaptırdığımda 33 çıkmıştı sonrasında iki defa daha yaptırdım artışı görmek için şu an 357. doktorum hamile olduğumu söyledi yarın randevum var. Üstelik ben aşılama ile hamile kaldım :))) umarım sende hamilesindir aralıklı olarak kan testi yaptır canım değerin hep iki katlanması gerekir....
Doktor daha cok yeni hamilesin dedi 1 hafta sonra gene cagırdı kan testi yaptırmak icin. P.tesi gidip yaptırıcam gene. Umarım bir sorun yasamam saglıkla dogar..
yorum yapacak kimse yok mu
Beklenen adet gününden sonra 6.gün b-hcg 467,5, 8.gün 731. sizce durum nedir??
sınırda bir değer bir kere daha ölçtürelim dedi. 10.gun yarın tekrar ölçtürecem, bakalım... ama zaten pko'luyum geç yumurtluyorum 18.gün civarında
Merhaba arkadaslar. Ben dun kan testi yaptırdım ve degerim 34,4 pozitif cıktı. Adet gunume suan 3 gun var daha. Sizce deger normalmi? Doktor daha cok yeni dedi.
benim 3 gün kala 6,57 çıkmıştı.değerin gayet iyi.hayırlı olsun.
dış gebeliğin belirtisi sadece hcg değerlerindeki anormallik midir yoksa başka belirtiler de olur mu?
Bu arada kan testini regl olmam gereken gün yaptırdım ve değerim 45ti arkadaşlar. Doktor ümitsiz konuşunca kimyasal gebelik mi acaba dedimdüşüncelerinizi bekliyorum.
canım doktora gitmedin mi?en iyisini doktorlar bilir.
bugun 3. kez hcg tahlili yaptırıcam sonuca gore dr.um cagıracak, baska sehirde de o yuzden once tahlillerden duruma bakmak istedi
467,4-->731-->?
cok stresli bir bekleyis(
Bu arada kan testini regl olmam gereken gün yaptırdım ve değerim 45ti arkadaşlar. Doktor ümitsiz konuşunca kimyasal gebelik mi acaba dedimdüşüncelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?