slm kızlar, yardımınıza ihtiyacım var... ben 3.5 hafta önce bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum,2 hafta kanamam devam etti.sonra ilişki oldu, hamilelik belirtilerim başladı suanda.. 4 gün önce idrar testi yaptım çıkmayacagını bile bile,bugünde kan testi yaptırdım 2.5 çıktı hcg değerim. ben hala hamile gibi hissediyorum,en basit örneği karnımda bişi var gibi eğilemiyorum bi sertlik hissediyorum.kan testi gebeliğin başladığı ilk günlerde doğru sonuç vermeyebiliyomuş, 5-6 günlük hamileysem çıkmaması normalmi? sizce negatif çıkan testlere rağmen hamile olma şansım varmı? tecrübesi olanlar lütfen yardım edin, çok merak ediyorumm...
slm kızlar, yardımınıza ihtiyacım var... ben 3.5 hafta önce bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum,2 hafta kanamam devam etti.sonra ilişki oldu, hamilelik belirtilerim başladı suanda.. 4 gün önce idrar testi yaptım çıkmayacagını bile bile,bugünde kan testi yaptırdım 2.5 çıktı hcg değerim. ben hala hamile gibi hissediyorum,en basit örneği karnımda bişi var gibi eğilemiyorum bi sertlik hissediyorum.kan testi gebeliğin başladığı ilk günlerde doğru sonuç vermeyebiliyomuş, 5-6 günlük hamileysem çıkmaması normalmi? sizce negatif çıkan testlere rağmen hamile olma şansım varmı? tecrübesi olanlar lütfen yardım edin, çok merak ediyorumm...
merhaba arkadaşlar. ben aranıza yeni katıldım ve bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
adetime 6 gün varken kan testi yaptırdım değerim <2,00 çıktı ref. aralığı <4.00
bugün adetime 4 gün var ve idrar testi yaptım çok net 2. çizgi çıktı.. kan değerim yükselmiş olabilir mi?
sizce hamile miyim?
merhabalar hanımlarr ben bişey soracam benim adetim 24 veya 25 haziranda olması lazım bugünü saymazsak 6 gün falan var acaba yarın kan testi yaptırsam hamilelik varsa çıkar mı hayal kırıklığı olur diye korkuyorum.şimdiden teşekkürler.
bence yaptırıp hiçç üzülme ben 6 gün varken yaptırdım ve çıkmadı ama hamileymişim boşa stres olmuştum 1 hafta daha bekle inşallah hamilesindir
merhaba arkadaşlar bnm de beta hcg testim 15.96 çıktı sizce hamile miyim bilgilendirirseniz sevinirim.....
adetime 5 gün var daha.....
lütfen bana bir yorum yazın çatlamak üzereyim ......
merhaba bende ayın 16 sında beta hcg testi yaptırdım benimde 1487 çıktı 2-3 haftalık gebelik gözüküyor ama hala kese görünmedi dr da emin olamıyor tabiisenin değerlerine görede 1-2 hafta arasında gebesin cnm
cnm bana da dr perşembe günü yenilemen lazım testi dedi çatlatma igneside sebep olabilir dedi bakalım perşembeyi bekleyeceğim yükselirse hamilesin ama düşerse ilaç etkilemiştir dedi ama inanki sabır edemiyorum(
Arkadaşlar tekrar merhaba. 17 haziran adet tarihimdi. ama halen olmadı. gebelik testleri kaç gün gecikmeden sonra yapılıyor.
merhaba arkadaşlar bnm de beta hcg testim 15.96 çıktı sizce hamile miyim bilgilendirirseniz sevinirim.....
adetime 5 gün var daha.....
lütfen bana bir yorum yazın çatlamak üzereyim ......
Bende yaptım gebelik testini ikisinde de çıkmadı. saat 1,30 da doktoruma gideceğim. iki aydır korunmuyoruz. ama adetim bu kadar gecikmezdi. belkide psikolojik olabilir diye düşünüyorum.
canım tarihlerimiz aynıymış.ben 27 günde bir adet oluyorum cmtesi test yaptım silik çıktı 2.çizgi bu sabah tekrar yaptım yine 2.çizgi çıktı ama biraz daha belirgindi.az önce kan verdim 1 ssat sonra alırsın dediler yarım saatim kaldı inş hamileyimdir. önümüzdeki ay aşılama için tekrar tedaviye başlayacaktım inşallah gerek kalmaz....sende inş hamilesindir...
arkadaşlar sonuç 0.100 çıktı. Bu ayda olmadı.sanırım tedavi süreci beni bekliyor. 3 ay oldu neredeyse. Bu süreçten sonra ne yapmam gerekiyor. Yoksa bir süre daha mı beklemeliyim. Yanlız hale adet olmadım ki çok düzenli adet gören birisiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?