Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm kızlar, yardımınıza ihtiyacım var... ben 3.5 hafta önce bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum,2 hafta kanamam devam etti.sonra ilişki oldu, hamilelik belirtilerim başladı suanda.. 4 gün önce idrar testi yaptım çıkmayacagını bile bile,bugünde kan testi yaptırdım 2.5 çıktı hcg değerim. ben hala hamile gibi hissediyorum,en basit örneği karnımda bişi var gibi eğilemiyorum bi sertlik hissediyorum.kan testi gebeliğin başladığı ilk günlerde doğru sonuç vermeyebiliyomuş, 5-6 günlük hamileysem çıkmaması normalmi? sizce negatif çıkan testlere rağmen hamile olma şansım varmı? tecrübesi olanlar lütfen yardım edin, çok merak ediyorumm...

masaallah bu ne hiz... doktor 3 ay bekle rahim toparlansin felan demedi mi? bana 6 ay demisti...

3,5 ay önce kürtaj olduysanız ve kanamanız 2 hafta sürdüyse, 1,5 hafta içinde hamile kalıp kalmadığınızı anlamanız mümkün değil. Yumurtlamış olsanız bile, bu yumurta sperm tarafından döllenmiş olsa bile şuan sizin rahminize yerleşmiş olamaz, rahime yerleşmeden kanda Beta Hcg yükselmez. Dolayısıyla hamilelik belirtileri de başlamaz. Bence şuanki durumunuz psikolojik. Eğer belirtilerinizden rahatsız oluyorsanız doktorunuza bu durumu bildirmenizi tavsiye ederim. Ayrıca bir süre korunmanız gerekip gerekmediğini sormanızı tavsiye ediyorum. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:

Canım hamilelik şansın olabilir idrarda yapılan gebelik testi prk yanılmaz ama çok erken davranıyorsun biraz bekle derim adetin 1 hafta kadar gecikirse ozaman gidersen daha net sonuç alırsın Hadi hayırlısı...

merhabalar hanımlarr ben bişey soracam benim adetim 24 veya 25 haziranda olması lazım bugünü saymazsak 6 gün falan var acaba yarın kan testi yaptırsam hamilelik varsa çıkar mı hayal kırıklığı olur diye korkuyorum.şimdiden teşekkürler.

bence yaptırıp hiçç üzülme ben 6 gün varken yaptırdım ve çıkmadı ama hamileymişim boşa stres olmuştum 1 hafta daha bekle inşallah hamilesindir

merhaba arkadaşlar bnm de beta hcg testim 15.96 çıktı sizce hamile miyim bilgilendirirseniz sevinirim.....
adetime 5 gün var daha.....

lütfen bana bir yorum yazın çatlamak üzereyim ......

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bnm de beta hcg testim 15.96 çıktı sizce hamile miyim bilgilendirirseniz sevinirim.....

merhaba bende ayın 16 sında beta hcg testi yaptırdım benimde 1487 çıktı 2-3 haftalık gebelik gözüküyor ama hala kese görünmedi dr da emin olamıyor tabii senin değerlerine görede 1-2 hafta arasında gebesin cnm

cnm bana da dr perşembe günü yenilemen lazım testi dedi çatlatma igneside sebep olabilir dedi bakalım perşembeyi bekleyeceğim yükselirse hamilesin ama düşerse ilaç etkilemiştir dedi ama inanki sabır edemiyorum(

Arkadaşlar tekrar merhaba. 17 haziran adet tarihimdi. ama halen olmadı. gebelik testleri kaç gün gecikmeden sonra yapılıyor.

biliyorum ama beklemek çare değil bende bekledim ama sıkıntı ve stresten olmadı .. en iyisi sen kendini rahat bırak ve düşünmemek için kendine meşgale bul cnm.. benimde öle oldu çünkü hiç ummadığım bir anda test pozitif çıktı hayırlısı allahtan dua et bol bol :) sonra bir bakmışsın bebek yola çıkmış gelioooo

Arkadaşlar tekrar merhaba. 17 haziran adet tarihimdi. ama halen olmadı. gebelik testleri kaç gün gecikmeden sonra yapılıyor.

canım tarihlerimiz aynıymış.ben 27 günde bir adet oluyorum cmtesi test yaptım silik çıktı 2.çizgi bu sabah tekrar yaptım yine 2.çizgi çıktı ama biraz daha belirgindi.az önce kan verdim 1 ssat sonra alırsın dediler yarım saatim kaldı inş hamileyimdir. önümüzdeki ay aşılama için tekrar tedaviye başlayacaktım inşallah gerek kalmaz....sende inş hamilesindir...

canım 5 in üstü hamile sayılıyor 2 günde bir değerin 2 ye katlaması gerekiyormuş...inş bebişin seninledir...

Bende yaptım gebelik testini ikisinde de çıkmadı. saat 1,30 da doktoruma gideceğim. iki aydır korunmuyoruz. ama adetim bu kadar gecikmezdi. belkide psikolojik olabilir diye düşünüyorum.

Bende yaptım gebelik testini ikisinde de çıkmadı. saat 1,30 da doktoruma gideceğim. iki aydır korunmuyoruz. ama adetim bu kadar gecikmezdi. belkide psikolojik olabilir diye düşünüyorum.

slm canım seninle durumumuz aynı benim 14 ünden beri kahverengi leke geliyodu ara ara pembe ama normal adet değil 1.20 çıktı beta seninde aynı yaptırırsan paylaş canım. inşallah vardır...

sonuç noldu senin? Inşallah gebesindir canım :) haberdar et merak ettim :)

Arkadaşlar sonuç 0.100 çıktı. bu ayda olmadı.sanırım tedavi süreci beni bekliyor. 3 ay oldu neredeyse. bu süreçten sonra ne yapmam gerekiyor. yoksa bir süre daha mı beklemeliyim. yanlız hale adet olmadım ki çok düzenli adet gören birisiyim.

üzülme cnm sen ne kadardır hamile kalmaya çalışıosun? 3 ay çok uzun bi süre değil çünkü bak ben 1 yıldır bekliorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…